Женени от пръв поглед < II сезон > тема 2

• 48 847
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Ей, да не съм чула лоша дума за Скорпион. 😀😀

# 241
Аз не възприемам брака като "някой да ме вземе" или аз да го взема. Това е стъпка, която предприемат двама души, които искат да са непрекъснато заедно. Но и двамата са активни и осъзнати в това си желание, не единият стои, другият си го "взима"

# 242
Те мъжките скорпита не са опасни толкова, женските са гадюги.

# 243
Аз не възприемам брака като "някой да ме вземе" или аз да го взема. Това е стъпка, която предприемат двама души, които искат да са непрекъснато заедно. Но и двамата са активни и осъзнати в това си желание, не единият стои, другият си го "взима"

Реалността е по-различна от твоите възприятия за съжаление.

# 244
  • Варна
Те мъжките скорпита не са опасни толкова, женските са гадюги.

Бабъл, това е долна инсинуация. 😀
Скорпион съм и съм гадюга,когато трябва.

# 245
Замисли ме и мен анонса, че една от булките ще остане изненадана. Да не би да са се виждали Василена и Никифор преди, ще е още по-голям фал...

# 246
Не знам вие какво мислите, но на мен от трите булки, Василена ми е най-адекватно облечена и с хубава прическа. Устата в стил "Дафи Дък" не я коментирам.

# 247
Леми, не всички искат да бъдат взети... Wink

# 248
  • София
Замисли ме и мен анонса, че една от булките ще остане изненадана. Да не би да са се виждали Василена и Никифор преди, ще е още по-голям фал...

Или да се окаже, че това е бащата на дъщеря й

# 249
Няма как, защото бившата му не искала деца.

# 250
Е, не това няма как да е, тъй като Никифор никога не е бил женен, а доколкото разбрах детето й е от женен мъж.
Но като нищо,както предположи някой може да са се виждали един-два пъти от някой сайт за запознанства.

# 251
  • София
Написах го в кръга на шегата Grinning

# 252
Или Таня и Светлозар да са били гаджета в гимназията..примерно

П.П.  Представяте ли си? Хипотетично - в миналото си имал някой за гадже, ама нещо не се е получило тогава, и сте се разделили. Обаче този някой е бил твоят Човек, и след време, дори и след друг брак и т.н. , животът ви събира отново Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 18:42 от Luchia^^^

# 253
  • София
По-склонна съм да мисля, че изненадата не е кой знае какво, просто се опитват да събудят любопитството на зрителите с жълти трикове.

# 254

Реалността е по-различна от твоите възприятия за съжаление.
Женена съм от 30 години, дали нямам представа за реалността според теб?

Общи условия

Активация на акаунт