Какво направих днес за себе си? - 4

• 46 834
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Street of Dreams
OnDiNe_, в Бг ли е товя местенце.

Попекох се днес стабилно.

Южна крепостна стена, Созопол. Simple Smile

# 691
  • Буркина Фасо
у дома съм. хапнах, пийнах, наспал съм се ...  Laughing

# 692
Веднага го познах, хиляди пъти съм яла там... но е скъпо!

# 693
  • Пловдив
Не е по темата, но какво ще рече скъпо?
За 50-60лв може ли да се навечерят двама човека?

# 694
  • Буркина Фасо
може. зависи какво ще включва вечерята.  Laughing

# 695
Не е по темата, но какво ще рече скъпо?
За 50-60лв може ли да се навечерят двама човека?
За всеки скъпо е различно Деси, аз просто сравнявам с Бургас! Но за онази гледка и атмосфера си заслужава
....
За около 60 може, но не разточително!

# 696
  • Пловдив
Значи да речем е като нормално тип гръцки в Пловдив, благодаря за отговора ще направя опит да видя тази гледка тази година.

# 697
В Гърция "нормално"  ни излиза 40-50 евро, но за по високо качество като храна, иначе атмосферата подобна! Wink

# 698
  • Street of Dreams
Цените бяха направо смешни! В градовете не съм виждала такива цени, пък какво остава за чужбините.
Бяхме 4 човека, салати за всички, аз ядох и основно (успях една трета) , някакви миди в бяло вино видях, вода, шише розе (по препоръка на изключително професионалния и любезен келнер, който изглеждаше на 13,но пък си късаше д..то от работа и то с желание) и платихме някакви 65 лв!!! Дадохме 80 с бакшиша, но цените ни хвърлиха в недоумение. Не стига че е на едно от най-хубавите места в бг, яденето вкусно и прясно, обслужването чудесно и имаше места в 21:30 вечерта. Звук на вълни и аромат на саксии с цветя. А колко хубаво си изкарахме...Yellow Heart

ПС, мога да питам кой какво точно е ял, изброих каквото се сетих, но масата беше пълна.

# 699
  • Пловдив
Няма нужда чак с точност да е, имях предвид точно такова хапване салата+миди/калмари и още нещо за боцкане, вино+вода, евентуално десерт.

# 700
Вчера 2 часа лежах на една поляна, под сянка от елхови дървета. Изобщо не ми се ставаше от там, но трябваше.

# 701
И аз рано тази сутрин към 1>30 се докарах със семейството от уикенд в Берлин вкл. концерта на Металика на Олимпиястадион и освен обиколката на центъра и интересните места разгледахме още 3 музея и се качихме на кулата на Александерплатц.
Доста сме динамични, но се уморихме накрая доста.

При предни посещения в Берлин децата са били малки и все сме гледали Легоанд, паркове или подобни. Сега музеите Yum

И да допълня получих код EXTRA20 от триумф за вече намалени неща и ми се получват по 70% отстъпка ако взема по 50% намалени неща. Взех 2х слип и 1хпижама с къс ръкав 

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 11:29 от bella_ciao

# 702
  • на последния етаж
OnDiNe_, а името на ресторанта? Благодаря!

# 703
Днес имам много поводи да се ядосвам ама съм си обещала, че няма !

# 704
  • Велико Търново
Момичета, днес бяхме в друг свят😊 Пиша ви от една жп спирка в Родопите, където чакаме влака. Само аз и ММ, вятърът и планината...
Сутринта отидохме с колата до Септември, откъдето хванахме Родопската теснолинейка. Слязохме на гара Аврамово-1267м надморска височина. Оттам по черни пътища през две безумно красиви и забравени от Бога села слязохме до тази спирка. Нагледахме се на красоти, говорихме с местните, ядохме диви ягоди и си направихме пикник на една страхотна полянка. Раят е в Родопите😊🤗

Общи условия

Активация на акаунт