Какво направих днес за себе си? - 4

• 46 916
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Аз опитах да погладувам за себеси . С успех само до обчда. Последва рибка, плодове, доматки и препеюени филийки. Това до сега . Сега се опитвам да спра за себе си, но да видим.

# 361
Стига де, това са здравословни храни. Аз за торта мисля... Smiley

# 362
  • Street of Dreams
Стига де, това са здравословни храни. Аз за торта мисля... Smiley

Сега и аз мисля за торта Rage

# 363
Благодарение на свекървата се наспах.Поразходих се с колата и бях на масаж.Супер!

# 364
Още не съм , но днес ще:

окося двора
изтръгна глухарчетата
измия колата
изпера и простра на двора
и после идва големия кеф - белот до късна доба с приятна компания и сангрия

# 365
Прекарах деня с ММ и родителите ми. Хапнахме, приказвахме, беше много приятно.Утре е важен ден за мен, дано да е успешен.

# 366
Видях се с майка ми.

# 367
Аз пък приготвих миди, хапнахме ги с ММ с бяло вино!
Преди това бях на разходка край морето, чудесен ден!

Чудесно е да живееш на морето!

# 368
Прекрасен ден!
Спах до 9.30ч, обядвахме с приятели, свърших си задачите, попътувах ...и утре няма да ме буди будилник

# 369
  • София
Купих си рокля. Бях се зарекла да не го правя, но не издържах и сега нямам намерение да съжалявам при свършен факт.

# 370
Оо пък да съжаляваш? Предлагам да си я носиш с кеф и да се чувстваш като богиня Wink

# 371
  • Countryside
И аз си купих рокля, една роматична, бяла, ефирна, с дантелки. Абе разкош. Даже обмислям да си сменя стила и да почна да нося предимно рокли и поли, ама бая цифра ще ми трябва за освежаване на гардероба. Но постепено ще станат нещата.

# 372
Обожавам рокли и поли, чувствам се женствена и красива с тях!
Честито на дамите с нови рокли, да си ги носят с удоволствие! Wink

# 373
Аз написах едно важно писмо за нещо, което ме тревожеше целия уикенд и се снабдих с метални столове за градината. Засадих си и малко босилек и едно бяло малко карамфилче от саксийка в моето сандъче, полях цветята и това за сега

# 374
Днес нищо не направих за себе си, но ми се иска, ако времето позволява следобед да отида до парка, да седна на една пейка и просто да се насладя на зеленината.

Общи условия

Активация на акаунт