Пробиотици - тема 2

• 151 151
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
И аз се чудя и вече не знам.
Наскоро видях клип и има проучване в което доказва, че няма значение на гладно или не.
Все тая е.
Става "всеки сам си преценя"
Ако искаш спазвай листовката.

# 226
Линекс (Linex) обикновено се приема по време на хранене или след храна. Това помага на пробиотиците да преживеят киселата среда на стомаха и да достигнат червата, където действат най-ефективно.

Ако лекарят или фармацевтът не са ви дали други инструкции, стандартната дозировка за възрастни е 1-2 капсули 3 пъти дневно. За деца дозировката може да е различна.

Ако имате чувствителен стомах, приемът с храна също ще намали риска от стомашен дискомфорт.

... край на цитата Simple Smile

# 227
  • Бургас
Приемам го заради антиби@тик и той е по време на хранене. И какво излиза,че цял ден трябва да ям 😁

# 228
  • София
Aз съм имала пробиотици, които се налагаше да приемам вечер. Но повечето са сутрин преди хранене.

# 229
АБ не са завинаги.
Но прокомбо са много добри пробиотици. Да имаш предвид.
Все ще мине лечението и ще си пиеш още поне месец пробиотиците. Няма начин.

# 230
Моля да препоръчате пробиотик за женската полова система. Споделете и мнение. Търся нещо до 60 лв.

Аз съм начинаещ , не мога да препоръчам , но понеже доста клоня към Daflorn , видях ,че имат за женска полова система . Опаковката стига за месец . Може да ги разгледате .  
https://daflorn.bg/bg-product-details-48.html

И тук лесно нЕма ! Оплитам се в подробностите - колко щама , колко милиарда живи бактерии.....
Препоръка от човек , на когото се доверявам , са Пробиотични капсули Мермерски ". Жизнеспособните клетки в една капсула към датата на производство са над 25 милиарда." , но чувам доста добри отзиви и за Daflorn , обаче тези , които обмислам, са "Съдържание в 4 капсули (1080 мг) дневна доза:.....; патентована пробиотична формула 800 мг вкл. над 4 милиарда живи и латентни" - как да го разбирам - в капсула има по 1 милиард , а дневно се получават общо 4 милиарда ? Което съпоставено с 25 милиарда на Мермерски изглежда малко . Изобщо как е възможно да има такива големи разлики или аз нещо не схващам ?!
https://daflorn.bg/bg-product-details-41.html
https://zdravital.bg/product/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%B … 1%81%D0%BA%D0%B8/

Като се върна отново на Daflorn  , прахообразният пробиотик звучи много по-добре от към брой живи бактерии , но пък колко ще оцелят в стомаха при липса на предпазна обвивка ? https://daflorn.bg/bg-product-details-30.html

Надявам се , като реша най-сетне и пробвам да мога да съм полезна с отзиви , защото май-май ще е на принципа проба-грешка .

# 231
Здравейте! Препоръчайте ми пробиотик за жени.

# 232
  • София
ползвам Ацидофилус на Аквасорс. От години наред. Имах хроницен цистит и всеки юни се активираше. Но вече - НЕ. Все  пак трябва търпение. Не става  за седмица. Особено, ако проблема е стар.

# 233
Здравейте, момичета! Искам да попитам някоя имала ли е странични ефекти от Булгарбиотик фемин и гастро. Още от първото хапче фемин нещо започна да ме боли корема, но си казах, че е от цикъл, свиква тялото ми и тн. На 7мия ден от приема на хапчетата обаче забелязах кафеникаво течение. 7ми ден хапче се пада 10ти ден от цикъла. Възможно ли е да е свързано с пробиотика и някаква непоносимост или раздразване, или да търся проблема другаде.

# 234
  • София
Здравейте, има ли пробиотик за атопичен дерматит?

# 235
Сноуборн атопи птобиотик

# 236
  • София
Имате ли опит с него?

# 237
За дете имам положителен опит с комбинация от пробиотици + омега 3. Ако се интересувате ще пиша кои са.

# 238
  • София
Пишете ми

# 239
Здравейте, дъщеря ми е на почти 5г. и често получава запек. Преди се хранеше разнообразно и нямаше такива проблеми, но в последните година-две стана много злояда, яде повече неща, които запичат. Започнах да давам шоколадовите гранули Bactology на Булгарбиотик. Вие доволни ли сте от тях?

Общи условия

Активация на акаунт