Пробиотици - тема 2

• 141 760
  • 247
  •   1
Отговори
# 240
Привет,
Някой с отзив за тези желирани лапички ?

# 241
ИИ ми препоръча този пробиотик като златен стандарт за уровагинално здраве. Пия го..но още съм на антибиотици и не знам ще има ли ефект . Но в Бг е изчерпан, Я от чужбина в тия жегите не смея да го поръчвам. Накой да го е пил?

# 242
Що пък да е изчерпан?
С два клика се открива.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030023306

Даже и на промоция е.
В момента май само в Овча купел уж е наличен и то ограничен. Логнете си бързо и поръчайте до близка аптека до вас.
Може и да имате късмет.

# 243
На мен днес ми излезе, че няма наличност. Описанието не отговаря на истината . Два щама са, a не 4. Лактобацилус рамнозус и Л.ротери. В описанието са дадени други.

# 244
То и аз намерих един друг линк на софармаси където е същия, но пише, че няма наличност

Ето този
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030023657
Тук обаче пише, че няма наличност и пише, че има два щама.
Нещо е объркано.

Но пък е на промоция, следи, може и да го заредят.

# 245
Намерих пробиотика дори и го тествах дали ще закваси мляко. Тия дни тествам пробиотиците. Тествах този от картинката, един Лактобасилус плантарум от чужбина, българския Ентеросан и днес заложих един който ми излиза в реклама на д-р Денкова, в който имаше всички щамове за които четох че са подходящи при борба с патогенни бактерии. Първите три заквасиха идеално. Ентеросанът малко по-различно, имаше цвик и гъста маса. Другите два си стана гъсто, не разливащо се. На  д-р Денкова утре ще видя. И сега се чудя да го ям ли това заквасено мляко. Да не ми подробни нещо червата...

# 246
Поздравления за експериментите.
Пиши кои си тествала и дали стават.
Но е важно да пишеш и кои си тествала и НЕ стават.
Много би било полезно, много.

# 247
Тествах и Сахаромицес на таблетки пак от чужбина в подсладена вода, много бързо заработи.
Препоръчвам всеки да тества тези, които ползва и да сподели. Аз ще кажа моя метод.
Млякото купих от БИЛА

Използвах кутия за съхраниние в която поставих 2 шишета от 750 мл гореща вода и между тях бурканчетата в които сложих около 50 мл млекце, малко инулин добавих да подхранване и изсипвам съдържанието на капсулата и разбърквам. Завих кутията с одеяло. Веднъж презаредих шишетата с нова гореща вода. За 24 ч ги оставих.

Общи условия

Активация на акаунт