Пазарът на недвижими имоти-какво се случва реално? - 35

• 44 749
  • 811
  •   1
Отговори
# 390
Не си прави труда да проверяваш. Това са детайли, не са правни проблеми, че да се хващате първосигнално за това дали може. Очевидно може. А отговорът на въпроса дали е трябвало, е показателен какви хора избираме да ни управляват. И как сме ги накарали да си повярват. Бе ти крадеш милиарди, пари за един кимизарник не можеш да си изпереш. Или си мислиш, че не ти се налага, де.

# 391
  • В планината / На морето

Нов Български изобщо не трябваше да го споменаваш...

Да, за съжление, дипломите от него не се признават в Европа,
както и от всички останали частни университети в България,
само за държавните има договори.

# 392
Дали на Американския не се признава?

# 393
Абсурдни неща пишете, че и съвсем не са по темата

# 394
Абсурдни неща пишете, че и съвсем не са по темата
Абсолютно. Кой му пука кои дипломи къде се признават.

# 395
Chiana, ти значи не вярваш на самите инвеститори и строители, така ли да разбирам, защото те си го казват на няколко пъти вече...
Да го "кажа" мога и аз, и всеки във форума.
Извади един реален отчен на фирма на светло и гледай доказаните числа, не казаните.
Аз се сещам само за една фирма на светло в България, просто защото е листвана на чужда борса и счеводството ѝ трябва да е публично и одитирано.
Брутен марж 13% - ето го: https://www.bg-mamma.com/?topic=1099988.msg38419592#msg38419592
То ако се печелеше 50-70%, при всичките строителни фирми по света, или дори само в Европа, защо не идва някоя да работи и да строи тук и да продава с 50% печалба, ами се трепят по родните си пазари за едноцифрен марж?
Отговорът е, че за да вървят нещата тук, трябва да даваш аванта на разни Цецовци, а това са реални разходи, които няма как да ги видиш в отчета за приходите и разходите на фирмата.

# 396
# 397
Само да кажа, че на Галичица до строежа на Бигла 3 има и още един - заедно са заградени, но са с отделни табели, тоест ще са две сгради на калкан, но на различни инвеститори - точно срещу Сикрет гардънс. Дупките са две и заемат цялото свободно място. Има и телефони за продажби.

# 398
Божке, аз в каква звездна компания съм попаднала в Изток, само дето цената за мен не беше по 600 е. на квадрат, а по три и по четири.
https://www.vesti.bg/bulgaria/oshte-hora-ot-vlastta-s-evtini-apa … ot-arteks-6093531

# 399
Що бе, ако следваме логиката на форума, реалната цена е такава, на каквато се сключват сделките. Така като гледам колко хора са сключвали сделки на ниски цени в Изток... Grinning

# 400
 Нещо като разделно хранене, ама за едни кюфтетата, а за други зеленчуците.

# 401
Що бе, ако следваме логиката на форума, реалната цена е такава, на каквато се сключват сделките. Така като гледам колко хора са сключвали сделки на ниски цени в Изток... Grinning
Е, колко да са - една шепа политици на фона на стотиците апаратменти на Артекс, нямат и 1 процент вероятно предвид големината на Диамнтите и Златните векове (те не са в Изток, ама пак са в скъп район).
Точно Simple Smile

# 402
Зачетох се в списъка на Бивол - на внучето си са продали апартамент 102 кв, с два гаража - 65 и 43 кв. ЦЦ спокойно може да докаже, че има и по-евтин апартамент от неговия.

# 403
  • Варна
Ще докажат те - всичко ще докажат - как цъфтят налъмите на 30-ти февруари и то законно Wink hahaha

# 404
Скрит текст:
Е, колко да са - една шепа политици на фона на стотиците апаратменти на Артекс, нямат и 1 процент вероятно предвид големината на Диамнтите и Златните векове (те не са в Изток, ама пак са в скъп район).
Скрит текст:
Точно Simple Smile
Ми една шепа, една шепа, за сега са реално единствените достоверни данни, за отаналите можем само да предполагаме на какви цени са купили. Ако вие имате лични примери за хората около вас, вероятно и те не са повече от 5-6 човека. Така че за какво говорим?
В кръга на шегата е, сега да не ми скочите всички как Артекс били най-добрата и качествена фирма и продават само и единствено качество. Как в Изток били най-скъпите цени в цяла София и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт