Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 3

• 64 606
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
При всеки е различно, така че не сравнявайте.

# 601
При всеки е различно, така че не сравнявайте.
Мисля ,че това е тема за обсъждане, няма лошо да пита кой каквото го интересува. На всяка страница има ваш коментара с думите "не се сравнявайте с другите"

Аз пък искам да знам дали след хистероскопия на другите момичета им е закъснявалл цикъла, а дали ще се сравнявам или не , е мой личен избор.

# 602
Виж сега, при всеки е различно. На някои им закъснява на други не! И  с какво ти помага това? На всеки тялото реагира по различен начин!

# 603
Моят не беше редовен 4-5 месеца след това,но не мога да съм сигурна, че е само заради хистероскопията.

# 604
Не се заяждайте, моля ви от сърце. Това, което преживяваме е достатъчно тежко и натоварващо. Не се засягайте от всяка дума и същевременно бъдете по-умерени в тона. При всеки чувствителността е различна. При мен дойде с няколко дни закъснение, а имам точен цикъл. Аз за първи път правих хистеро и също имах много въпроси за болките, за цикъла за зацапването. Тогава в темата не се намери никой да ми каже, мисля, че само едно момиче се включи. Нека си помагаме, а не да си дотежаваме!

# 605
  • от един красив град
Здравейте момичета, днес след преглед при гениколог се оказа, че имам полип. Не разбрах дали е на маточната стена или на шийката на матката, но то май няма значение. Премахването е все оперативно. Иска ми се обаче да чуя и второ мнение, понеже полипа е много малък. Та дали да го махам или да изчакам? Интересува ме, ако някой има добри впечатления от лекар в Пловдив да сподели. Исками се да бъде с добра, съвременна апаратура да погледне хубаво. Супер притеснена съм и много ме е страх.

# 606
Отиди на друг лекар тогава, след като искаш второ мнение!

# 607
  • от един красив град
Да, Савова затова питам в темата, някой да ми препоръча лекар от Пловдив, понеже нямам никакви наблюдения. 11 години ходя при един и същи лекар. Тук има много жени сблъскали се с моя проблем, дано да има и от Пловдив, да споделят.

# 608
Да, Савова затова питам в темата, някой да ми препоръча лекар от Пловдив, понеже нямам никакви наблюдения. 11 години ходя при един и същи лекар. Тук има много жени сблъскали се с моя проблем, дано да има и от Пловдив, да споделят.
Отивай в София не си хаби парите за Пловдив защото в Селена се слави много добре клиника апаратура хубава но мене ме мотаха 6,7месеца без да забележат че съм с ендометриозата при положение че бях пациент 15години, ако искаш второ мнение отиди в София, аз лично не съм доволна от Селена

# 609
По принцип, ако е полип трябва да се махне. Няма защо да го оставяш дори ако е малък. При полипите има шанс да се развият в нещо недоброкачествено.

# 610
Здравейте момичета, днес след преглед при гениколог се оказа, че имам полип. Не разбрах дали е на маточната стена или на шийката на матката, но то май няма значение. Премахването е все оперативно. Иска ми се обаче да чуя и второ мнение, понеже полипа е много малък. Та дали да го махам или да изчакам? Интересува ме, ако някой има добри впечатления от лекар в Пловдив да сподели. Исками се да бъде с добра, съвременна апаратура да погледне хубаво. Супер притеснена съм и много ме е страх.
Преди два месеца ми махнаха два полипа в Селена. Д-р Д. Ставрев прави хистерото. Аз съм много доволна от него и болницата.

# 611
  • Пловдив
Аз няколко пъти съм споделяла, че съм правила моите 2 хистероскопии при д-р Ямаков. Един от най-добрите онкогинеколози. Прави ги в Хирургиите. Има кабинет, работи по Здравна каса. И двата пъти не съм платила стотинка освен по 5лв престой на ден.

# 612
  • от един красив град
Аз няколко пъти съм споделяла, че съм правила моите 2 хистероскопии при д-р Ямаков. Един от най-добрите онкогинеколози. Прави ги в Хирургиите. Има кабинет, работи по Здравна каса. И двата пъти не съм платила стотинка освен по 5лв престой на ден.
Лили за Пловдив става дума нали?

# 613
Някой може ли да разчете тази снимка и на мен ми казаха полип на лигавицата,но в паниката от това което ми казват забравих да питам колко е голям.Благодаря

# 614
  • Пловдив
Лили за Пловдив става дума нали?
[/quote]Да, за Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт