Избор на прахосмукачка- 3

• 70 518
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Miele. Най-евтината е около 300 лв. и върши невероятна работа.
Напълно подкрепям. Купихме Miele преди около 2 г. един от най-базовите модели. Дори се допитах тук до форума. Много сме доволни. Торбичките са по- скъпи, но нямат нищо общо с тези на Самсунг напр.( старата беше такава), да не говорим за качеството на работа. Който не е ползвал, няма кака да знае. Сигурно има и по-по-най, но за нас това е точно, което ни трябваше. Лесна за управление, много маневрена, лека, достатъчно накрайници, а торбичката е най- хубаво, когато отвориш и няма никакви прашинки вътре около нея. Вадиш и хвърляш. Точно за около 4 мес. е пълна. И дори когато е пълна не намаля мощността на засмуване.Вярно нямаме животни в нас, апартамента е 80кв. не чистим всеки ден, но поне 2 на седмица минаваме. За мен е испешна покупка.

# 151
Говорим за качество на прахосмукачка, ако имате голямо куче при всички положения и с обикновена прахосмукачка няма да ви е по-евтино.
Ами не е така - с прахосмукачка с контейнер нямате този разход всеки месец и почистването е много успешно, ако моделът е сполучлив. За качеството никъде не съм коментирала, сигурно е добро, коментирам цената на ползване на уреда. Може би ще е полезно за хора, които тепърва купуват и са с домашни любимци.

# 152
Здравейте, не знам дали нацелих правилната тема, но ако не съм ще ме насочите. Искам да си купим перяща прахосмукачка, но не знам на къде да се насоча. Ще се радвам на предложения. Бюджета е максимум 600 лева.

# 153
  • Вила Великула
Сменила съм доста прахосмукачки /чупя ги бързо Yum/, имала съм и такава с контейнер, но не съм попадала на такава като Miele. Аз съм много доволна. Купих си и в къщи и на вилата такава.
Знам, че има прахосмукачки, които са пригодени за косми на животни, но са доста по-скъпи и торбичките се поръчват специално за модела.

# 154
Откакто си купих първата прахосмукачка с контейнер нищо не може да ме върне при торбичките.

# 155
И ние имаме Миеле, с контейнер + четка за почистване на косми от домашни любимци, направо е страхотна. Чисти всичко, това е добра инвестиция , и поне издържат дълго.

# 156
Може ли линк към модела? Турбочетката към прахосмукачката ли беше или е отделно? Мирише ли на прах като чисти?

# 157
Може ли линк към модела? Турбочетката към прахосмукачката ли беше или е отделно? Мирише ли на прах като чисти?
https://m.miele.bg/domestic/vacuum-cleaners-1784.htm?mat=1069367 … PowerLine_-_SKRF3 Ето това е прахосмукачката, четката струва 160 лв ако не св бъркам, но е много добра наистина , изсмуква всичко
https://m.miele.bg/domestic/floorheads-and-nozzles-2203.htm?mat= … mp;name=STB_205-3 Ето това е

# 158
Много благодаря. И още един въпрос, дано не досаждам. Този "дълготраен хигиенен филтър", който рекламират всъщност доживотен ли е, или все пак е консуматив, който се нуждае от подмяна по някое време?

# 159
Много благодаря. И още един въпрос, дано не досаждам. Този "дълготраен хигиенен филтър", който рекламират всъщност доживотен ли е, или все пак е консуматив, който се нуждае от подмяна по някое време?
Твърдят, че е доживотен, а така ли е не знам и аз . Да се надяваме Joy

# 160
Пожелавам дълго и безпроблемно да си чистите с Милето. И дано наистина да няма нужда от подмяна на този филтър.

# 161
  • Пловдив
Момичета ,спешно ми трябва съвет, че се изгубих.
Накратко-имам рейнбоу,и дайсън 7,основно обаче ползвам робот,та проблем като цяло нямам.
Развали се обаче нормалната прахосмукачка в клиниката.Не искам кабели и гледам ,гледам обаче след дайсън всичко ми се вижда....не добро.Вярно ,няма аз да чистя с нея ,но не ми се иска след 5 месеца да търся нова.Та моля за  съвет.
Може ли да препоръчате нещо ,което да е сравнително добро-все пак няма килими и да е на по- ниска цена.
Защото другия вариант ми е да взема по-нов дайсън за вкъщи ,а този да отиде там.Тук излиза обаче другия въпрос дайсън 10 или 11 .Кой е по добър и какви са разликите.Килими нямам.
Много благодаря предварително.

# 162
  • Пловдив
Дайсън v10 тук така и не го видях по магазините. Вчера загледах BOSCH BBS1ZOO, страхотна ми се видя. Дадоха ми в магазина да я тествам на една входна изтривалка, направо я вдигна във въздуха 😊

# 163
  • Пловдив
Армира,дайсън 8 е също 800 лв.
Търся  по -ниска цена на друга марка .Все пак ще работи санитар с нея.Иначе другия избор е ясен-нов дайсън за вкъщи и стария отива там

# 164
Аз видях и 10, и 11. С удоволствие бих притежаеала някои от тях, но и от 7 съм крайно доволна. Само имам възражения срещу батерията. Предпочитам да чистя на високата скорост и за 100 квадрата едва сварвам.

Общи условия

Активация на акаунт