Избор на прахосмукачка- 3

• 70 538
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Всичко чисти много лесно, в т.ч. и гранулите.

# 136
Здравейте! Спряли сме се на два модела прахосмукачки. В момента ползвам Rowenta, но ми се иска да я сменя. Според вас кой модел е по-добър?

https://www.technopolis.bg/bg/Bagless-vacuumcleaners/Vacuum-clea … RO8341EA/p/818339

https://www.technopolis.bg/bg/Bagless-vacuumcleaners/Vacuum-clea … RO7691EA/p/835375

# 137
Свекървата има втората Rowenta и е доволна. Скъпата би трябвало да е по- добра заради мощността. Бих препоръчала и Miele да видите, купихме си най- евтината ( https://www.tehnomix.bg/prahosmukachka-miele-classic-c1-powerline-sbaf3 ) и за нищо не бих я сменила. Но е с торбичка, а като гледам вие май искате с контейнер, а от тях не съм ползвала.

# 138
По-скъпата, която е с мултициклон.

# 139
  • Варна
Моят съвет е да огледате контейнерите на живо. Изберете тази, чиито контейнер има по-малко "джобове". Набият ли се с прах и боклуци няма чистене ако не може да се бръкне във всяка чупка.

# 140
Аз имам втората. Не съвсем същата, а червено-оранжева, но разликата им е само в комплектацията на аксесоарите. Доволна съм. Избрах нея, защото е по-тиха от по-скъпата.

# 141
  • Пловдив
Здравейте,предстои ми да си купя нова прахосмукачка.Четох,четох и се спрях на Дайсън. Моля,за препоръка кой модел да избера - имам мокети в спалните и килим в хола,другите настилки са гранитогрес. Важно ми е да почиства добре коси,да не е много обемна и тежка по възможност и да се почиства лесно.Ще съм благодарна,ако може да ме насочите.

# 142
  • Варна
Здравейте,предстои ми да си купя нова прахосмукачка.Четох,четох и се спрях на Дайсън. Моля,за препоръка кой модел да избера - имам мокети в спалните и килим в хола,другите настилки са гранитогрес. Важно ми е да почиства добре коси,да не е много обемна и тежка по възможност и да се почиства лесно.Ще съм благодарна,ако може да ме насочите.

За почистване на килими и мокети, най-добри са правостоящите Дайсън, защото четките са моторизирани. Другите зависят от въздуха, който минава през тръбата и особено при по-дългокосмести килими, четката се оплита и не върти хубаво.

# 143
Здравейте, мили дами ! От много време имаме нужда от нова прахосмукачка, но все още не съм купила, защото не мога да избера. Реших да ви попитам за мнение. Имаме 2 кучета, следователно се изисква да събира космите добре, искам и да няма торбичка. Та какво според вас е най-доброто, което мога да взема, за около 300-400 лв ? В момента има една на промоция на Самсунг в Зора, но не се реших да я купя така на сляпо.

# 144
  • Банкя
И аз отворих да потърся мнение.
Не търся нещо с много функции.

# 145
  • Вила Великула
Miele. Най-евтината е около 300 лв. и върши невероятна работа.

# 146
Евтините модели на Миле изискват не толкова евтини торбички

# 147
  • Вила Великула
Това не е вярно. Торбичките са в кутия по 4 броя за 25 лева, като с една торбичка се изкарва от 4 до 6 месеца.

# 148
Изкарва се ако нямате голямо куче например. Тогава за около месец най-много ще сте запълнили торбичката и ще трябва нова /оригинална/.

# 149
  • Вила Великула
Говорим за качество на прахосмукачка, ако имате голямо куче при всички положения и с обикновена прахосмукачка няма да ви е по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт