Юли е на прага вече,как порастна МАРТЕНСКОТО ни човече!!!

• 12 783
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Здравей tasia Simple Smile
Хайде да ни добавиш и нас към списъка
На 04.03.2006г., 18:35ч. /с термин 01.03.2006г./ neli_iv(Нели)-25год. роди нормално, без упойки във Втора градка болница първото си дете-дъщеря Александрина /3850гр.,51см./
Благодаря newsm51

# 46
А ето и снимки. Забравих за тях Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46886

# 47
Моята дъщеричка също взе да се обръща от гръб по корем преди няколко дни. Почти не спях за да я проверявам да не се задуши като спи вечер. Реших си проблема като я подпрях с възглавницата за кърмене и сега се обръща да спи на само на страни, но това е временен вариант.

# 48
Как ги качвате тези снимки,картинки и лентички с годинки и месеци? Аз нещо немога да се справя!

# 49
  • Варна
vera3000, добре дошла! welcome За въпроса ти виж тук

# 50
  • София
Привет! Hug
neli iv, аз веднага след като ни се представи първия път ви добавих в списъчето Grinning,не си обърнала внимание.Сега ще допълня само информацията.Много е сладка госпожицата!Пу-пу!За спането по корем,май доста от нашите бебчета спят така и няма проблеми.А като започнат съвсем да се въртят не можем да ги овардим да спят само по гръб,те ще си се нагласят както им е удобно,това е положението-вече си имат собсвено мнение по въпроса. Grinning
vera3000, Добре дошла при нас! Hug

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 11:34 от tasia

# 51
Здравейте и от нас!
Да ви се оплача и аз ...
Вчера Елина падна от количката, докато мъжът ми я качвал. Изхлузила се и паднала на стълбите. А количката ми е доста отворена. Така се притеснихме и още сме много притеснени. Водихме я до Пирогов снощи, неврологът каза, че няма нищо видимо по главичката, но не я снима, за да не се облъчва. Сега я наблюдавам, защото не трябва да повръща. Прегледа я хирург и травматолог. Казаха, че всичко било наред. Ох, голям кошмар...Дано всичко да е наред. Мъжът ми и той е много притеснен и се чувства толкова виновен. Иначе елина се държи нормално, смее се, след падането бързо се успокои, кърмих я, хапна добре. Но просто е ужасно притеснително.
Цеци, аз за нослето ползвам Стеримар, много е добро, впръсква се в нослето
Добре дошла на Вера!

# 52
  • София
Терина,много съжалявам за случилото се с малката душичка!Представям си какво ви е!Дано всичко е наред,щом е весела и хапва добре,значи се чувства добре детенцето. newsm78
Цеци, аз ползвам Nisita  за нослето.Пак е спрей,който е безвреден и прочиства нослето.

# 53
Момичета слагайте колани на бебетата! И в количката и в шезлонга, и в столчето за кола и не ги оставяйте в активните гимнастики върху високи легла и дивани!
Децата вече се въртят, освен това са дълги вече и много по-голяма опастност има да се изхлузят от количка или шезлонг.
Аз лично Катерина вече втора седмица я вързвам с колан в количката , защото моя близка беше изтърсила дъщеря си точно като terina и аз си имам обеца на ухото. NaughtyДа не ви разказвам за друго бебе , което таткото изтърва , когато беше на 5 месеца и майката лежа цял месец с него в болницата и за малко и да му отварят главата и т.н.
Не го казвам за да ви плаша, а за да напомня, че децата вече се движат активно, жилави са и не лежат неподвижно, което значи, че  е време и за промяна в нашето отношение Peace
 welcomeна всички нови мамчета! Heart Eyes

# 54
Терина, разбирам те напълно и искрено ти съчувствам - нали и аз го изживях този кошмар наскоро  Hug Абе то като има да се случва нещо - с колани, без колани ... Ива се преобърна с целия шезлонг.

# 55
Как ги качвате тези снимки,картинки и лентички с годинки и месеци? Аз нещо немога да се справя!
За снимките отстрани под името ти трябва една програма, за да намалиш размера-аз поне така направих. А за лентичките отиваш на адрес http://www.youngnutrition.net/ и следваш инструкциите, но трябва да си регистрирана. Ако не се справиш пиши

# 56
terina, мила, това което ви се е случило е ужасно...Дано бебка е добре и скоро и вие да се възстановите от шока.  Hug
Добре дошли на новите мами и бебоци!

# 57
  • София
Terina, това, че бебка е паднала е ужасно, дано вече да не се случва нито на вас, нито на други мами.
Аз връзвам Лия още от миналия месец, защото рискувам да я изгубя като се катера по тротоарите.
Зоуи, ние също се опитваме да лазим, но тя първо си вдига дупето, а после напред с ръчичките. Нощно време и тя хапва към 4-4.30 часа и след това заспива.
Днес направо ме разби, станала е в 10 часа и заспа чак в 4.30 какво беше това бодуване от нея newsm78
Лека вечер на мами и бебешоци!

# 58
Терина , много съжалявам за случилото се  Sad
Аз отдавна връзвам Ели , защото я качвам с количката до втория етаж , а тя е доста открита отпред.А и като се разсърди се свлича до средата от нерви и е опасно наистина.Дано няма вече такива случки Praynig
За снимките отстрани под името ти трябва една програма, за да намалиш размера-аз поне така направих.
Коя е тази програма newsm78

# 59
Цитат
Цитат на: vera3000 в понеделник, 03 юли 2006, 11:12
За снимките отстрани под името ти трябва една програма, за да намалиш размера-аз поне така направих.
Коя е тази програма newsm78
The Gimp
Брат ми я е сваил от интернет. Ако искаш ще го питам за нея, защото аз мога само да работя с нея, но нищо друго не знам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт