Професионални серии за коса - тема 125

• 59 468
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Колкото повече масла толкова по-добре. Мажи смело няма проблем.

# 421
Колкото повече масла толкова по-добре. Мажи смело няма проблем.
ооо супер, много благодаря, значи още днеска ще мога да се направя 😊

# 422
В LF -33% на керастаз до полунощ хайде пепеляшки Wink
https://www.lookfantastic.com/kerastase-resistance-bain-extentio … 0ml/11711663.html

# 423
  • Някъде там
Аз си поръчах от нотино балсама за дълга коса с безплатна доставка .

# 424

Скрит текст:
Скрит текст:
Косата ми след ампула на алфапарф с арганови стволови клетки  и  серията керастаз за дълга коса Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 16:08 от eli2424

# 425
В Нотино цените са най-изгодни. Аз ползвам и 20% отстъпка, но е персонално.  Последно се чудя на това:
https://www.notino.bg/kerastase/chronologiste-regenerirassh-bals … -za-kosa-i-skalp/

# 426
  • Бургас
За момичетата от Бургас,имаме си вече магазин Златна рибка в единия мол,беше фраш и не влязох.Поех си към Бюти Зоната.Blush

# 427
Хроноложист е моята голяма любов ! Наистина къпането със серията е като ритуал. Божествен луксозен аромат и чудна коса. Серума мирише страхотно ( от време на време ми мирише странно) .

# 428
Аз използвам Цикламената серия, май се води по-лека, но е страхотна Simple Smile

# 429
  • Street of Dreams
Много искам да го пробвам този Хроноложист, ама нямам желание Grinning

Толкова да са страхотни шампоаните на Керастаз за мен и толкова пагубни за скалпа ми...

Някой с чувствителен скалп пробвал ли го е?

# 430
  • на земята
Много искам да го пробвам този Хроноложист, ама нямам желание Grinning

Толкова да са страхотни шампоаните на Керастаз за мен и толкова пагубни за скалпа ми...

Някой с чувствителен скалп пробвал ли го е?
Аз съм с чувстителен скалп,Хроноложист ми действа супер добре,любима серия ми е.
Аз си поръчах травел компекта първо ,стига за доста време.Опитай така по добре.

# 431
Добре че са травъл комплектите. Решила съм, като взема заплата тази месец, да си поръчам серията на Керастаз-Цимент, да пробвам шампоана и маската, точно в мини размер. От Арлен ли поръчвате травълите?
Иначе, маската и парфюмното олио на Хроноложист ми харесват. Само с шампоана не се спогодих-безумно ми омазняване корените на косата. На втория ден, изглеждаха, все едно с олио съм ги намазала.

# 432
  • Street of Dreams
А в кой сайт има травел сайзове на Хроноложист? Трябва ми само шампоан и маска.

# 433
А в кой сайт има травел сайзове на Хроноложист? Трябва ми само шампоан и маска.
В Арлен имаше, но се е изчерпал.

# 434
Някой ползвал ли е терапия за коса наречена Малибу С? Видях някакви покъртително гладки коси в инстаграма на един фризьорски салон и ме заинтригува. Виждам, че се предлага в строубъри също.

Общи условия

Активация на акаунт