Професионални серии за коса - тема 125

• 59 498
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
  • Някъде там
Сетих се да попитам тези които сте използвали хидратиращата маска на Ланза може ли да я сравните с Керастаз за дълга коса.

# 436
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
По повод Kérastase Extentioniste,събирам мнения и се чудя дали ще е добре на моята коса.
Aко някой има наличен код в ЗР,ще съм благодарна да сподели.

Аз имам Хронолоджист шампоан и маска.Мъча ги от година,не са лоши,но не виждам особен ефект,освен мека,разплетена коса.Не бих подновила със сигурност.

# 437
Аз от половин година почти използвам успоредно Хронолоджист и Екстеншънист сериите/редувам ги/.Според мен Хронолоджист е по-добрата серия от двете,косата е много по-мека от нея и разплетена.

# 438
  • Велико Търново
Аз от доста време ползвам само шампоаните на Медисютикълс - Хидрокленз и Биокленз, както и на Марокан - възстановяващият. Маските ми - на Лалга за изтощена коса, на Напура за възстановяване на кератина и на Джойко Моисчър Рикавъри са ми на свършване. Препоръчайте ми маска за уплътняване на тънка, боядисана коса. Чудех се на Хроноложист, но не искам да усещам мека и разхвърчана коса, а плътна и тежко падаща/доколкото е възможно Wink .

# 439
Ще се повторя, но Екстеншънист ми харесва. Лично аз я усещам като балансирана маска, не знам защо съм си втълпила, че е протеин. След нея слагам Цимент Термик и косата е добре. Хроноложиста я усещах като хидратираща.
В момента редувам Ланза-Екстеншънист, като протеин и балансиращи и Джойко като хидратация. Джойко ми е на привършване. Вече ми идва прекалено силна и прехидратира косата-става суха и без блясък.

# 440
  • Някъде там
Сетих се да попитам тези които сте използвали хидратиращата маска на Ланза може ли да я сравните с Керастаз за дълга коса.

# 441
Привет момичета , само тук мога да си изплача мъката и да ме разберат без да ме гледат странно , че ми се реве. След години купуване на тонове козметика за коса , на принципа проба и грешка - най-сетне открих моя уау продукт , който ми върна косицата към живот. И днес прочетох страшната диагноза- Спрян от производство.
За мен най- важния момент в процедурата е хубавия преуош. (коса тънка изсветлена, и с сешоар ). До сега редувах : маслената маска на Напура по дължините, медикютикъл в корените за цяла нощ. После ШиМ керастаз хронологилст- Ш и дисциплин -М. Накрая нектар термик и маслото хронологист +някакво термо. Това редувам с Олаплекс 3 за цяла нощ , после по- лек шампоан - маски и финиши същите . И косата ми живна. Но ако пропусна преуошите ефекта е никакъв . Та питането ми е с какво мога да заменя маслената маска . Трябва ми нещо гъсто маслено питателно с вкючени протеини ,БЕЗ ГЛИЦЕРИН . С домашно забърканите масла не се разбира , пробвала съм кокосово ,зехтини, триватаминоли , домашния еластисайзер и той не ми повлиява . В арсенала ми стоят без да имат ефект еластисайзера екстрийм на ФК , течната коса на Вела , двете стъпки на Афоджии. Ланза много искам да пробвам (като привърша маслото на хронолоджиста , но като финиш , за обилно мацане преди миене ми идва скъпичка . Хелп Sob

# 442
  • Варна
 Преуоша на Терапист  newsm78.....
 За преуошите съм съгласна само дето на мен Еластисайзтрите/домашен и Кингсли/ са ми основни и най-редовни.
 Напура вероятно ще пуснат нова маска на мястото на С8 или поне силно се надявам. Аз си харесвам С9,но моята коса обича протеин. Между другото тествала ли хидратиращата маска на Ланза  newsm78. Точно маслена,богата,но и с доза протеин в нея. Рзакош е.
 Някой назад искаше сравнение с Керастаз за дълга коса....Категорично моята коса я харесва повече от Екстеншънист.
 Много е субективно усещането за продуктите,а и много мацки не могат да определят вида и състоянието на косите си.

# 443
  • Някъде там
Преуоша на Терапист  newsm78.....
 За преуошите съм съгласна само дето на мен Еластисайзтрите/домашен и Кингсли/ са ми основни и най-редовни.
 Напура вероятно ще пуснат нова маска на мястото на С8 или поне силно се надявам. Аз си харесвам С9,но моята коса обича протеин. Между другото тествала ли хидратиращата маска на Ланза  newsm78. Точно маслена,богата,но и с доза протеин в нея. Рзакош е.
 Някой назад искаше сравнение с Керастаз за дълга коса....Категорично моята коса я харесва повече от Екстеншънист.
 Много е субективно усещането за продуктите,а и много мацки не могат да определят вида и състоянието на косите си.
Принцесата коя маска харесваш повече ланза хидратиращата Moi Moi или Керастаз Екстеншънист?

# 444
  • Варна
  Fluttershy  Moi Moi ми харесва повече от Екстеншънист. Все се каня да направя един курс редувайки  Кератиновата с Moi Moi и все купувам нещо ново за тестване,и не стигам до теста  Laughing. Е на сега съм на тема керастаз за блондинки  Laughing-не мога да се нарадвам на балсама.

# 445
Привет и от мен, 🌸!
От 3-4 години използвам професионални продукти за коса, руса съм от доста години( ниво 8, 9)... Последните 2 години на есен ме обхваща желание да потъмня косата си и го правя, след което съжалявам и се започва връщане на русото, което вече не бих сменила (дори на есен 😁)... Та, най-вероятно от тези промени в цвета, но косата ми не изглежда добре, въпреки продуктите, които ползвам, а и смятам, че нещо или не съм съчетала правилно или не съм си взела подходящите за мен неща... 🤔
Моля за съвет, как да съчетая тези продукти, които имам, в момента:

... Hands PrayFlowers Bouquet

# 446
Момичета някакво мнение ?

# 447
Момичета моят мъж се е заинатил, че иска и той керастаз за мъже само, защото аз имам много. Има ли смисъл  да вземам,той си е с къса коса и няма  никакви проблеми.

# 448
  • Пловдив
Моят мъж има, с къса коса и и няма проблем със скалпа. Кефи се човека.😎

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 22:32 от armira

# 449
  • Street of Dreams
Вземи му на човека, нека се поглези и той. И мм отдавна вече не се задоволява с марките, които ползваше преди.

Общи условия

Активация на акаунт