Професионални серии за коса - тема 125

• 59 499
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
И моят харесва шампоаните на Керастаз.Олео релакс му е любим.Не му скърца Laughing
В момента сме луднали обаче по Сериоксил на Лореал и сме запасени с 3 комплекта(шамп.,балсам,пяна) и 2 серума.Да не ги спрат Confused
Ели,вземи му Хронолоджист,ако го нямаш и му кажи,че е мъжкия или друг.Не е особено хубав мъжкия.

# 451
Имам почти всички серии и вече няколко пъти го хващам да се къпе с тях и да се кефи 🤣😂
Ама при положение, че всеки ден си мие косата не искам да е с мой. 😂 Ще му взема.

# 452
На моя съм му взела шампоан на Американ Крю за бели коси Blush и той се кефи, че му ги прави сребристи, на цвят са го докарали лилав, както всички продукти за блондинки Blush направо е готов за темата "Клуб на блондинките" Hug

Присъединявам се към питането на Petya 01 за концентратите и бустерите, снощи гледах клипче за тях в Арлен и сега се чудя да направя някаква комбинация, най-вероятно сгъстяване и блясък или Цимент и блясък, още незнам  Grinning

И още едно питане имам, някой дали е поръчвал скоро Олаплекс? Колкото и "дъвкана" да е темата нещо немога да се ориентирам, виждам в https://www.parfimo.bg/olaplex-hair-perfector-no-3-olio-i-serum- … a-za-jeni-100-ml/ само стъпка 3.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 12:12 от Karamele

# 453

Момичета, хидратиращ или протеинов е този шампоан? 🤔

# 454
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Ще ходя на санаториум за 10 дни. Иска ми се да взема  един шампоан и една маска/ балсам. Ще имам водни процедури, но няма да мия всеки ден косата. Налични шампоани: Напура С9 и 00, Керазтаз хронолоджист и екстеншънист, Алфапарф хидратиращ и за блясък, Ливинг пруф за обем, Ланза за обем, Лалга. Маски- Керазтаз хронолоджист и екстеншънист, Алфапарф хидратираща, Марокан маска чудо, Жая с какао, Гарниер храна за коса с папая, Чи с черен кимион. Балсами- Алфапарф за блясък, Льо пети марселие за блясък. Най- често напоследък ползвам ш Напура С9 и м Екстеншънист. Косата ми обича балансирани продукти.

# 455
Взела съм една ампула за възстановяване на кератина на Напура, пише да се нанесе преди шампоан. Колко трябва да стои или може направо след изсушаване да се мие косата?

# 456
Здравейте, момичета 🙂
Назад в темите срещнах да споменавате боя за коса Kydra. Въпросът ми е, ако има някоя от вас, която я ползва постоянно, дали е агресивна към скалпа в дългосрочен план? Фризьор ми каза, че това е нискоамонячна боя, в която се слага ампула за предпазване на косата, но не съм я ползвала все още. И тази ампула компенсира ли изкушаването на косата, което се получава вследствие на боядисването й? Ако може да дадете малко повече отзиви от лично ползване.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 20:15 от CatGirl

# 457
Аз съм се боядисвала доста пъти с Kydra, в салон и винаги с Olaplex. Изсветляване на корен и поддръжка на дължини. Много красив цвят се получаваше, никакви поражения по косата и се отмива бавно и красиво. Последно правих върху светлото си русо тъмен корен. С две думи страхотна боя,сигурно и  олаплекса е оказал влияние, имам и снимки, мога да кача при интерес Simple Smile

# 458
Благодаря за отзива!
Да, моля те качи снимки 🙂

# 459
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хронолоджист има мъжки аромат,обаче защо му е на един мъж маска за $65,при факт,че нито се боядиват,нито се вълнуват от хидратация и протеини.Ако имат проблеми,те са по скоро пърхут и косопад и следва да се купуват адаптираните грижи.

Днес си поръчах Extentioniste шампоан и маска.
Като цяло Керастаз ги намирам за агресивни към моят скалп и за шампоана съм под върпос дали ще ми допадне.Маската обаче ще си я ползвам.
Също така любимите ми Иноа,тонер и бой на Олиосета,тонера на Лакме(него за първи път ще пробвам,Мажирели,Витамино шампоан/балсам на Лореал про.
Направим им оборота на ЗП днес.

# 460
Керастаз - шампоан играе важна роля при мен при снемането на гъста маслена маска.Справя се отлично с това. Ако маската не се измие добре след това ,и остане мазнина особено ако съм доближила до корените -косата моментално увисва , или поема прашляците от въздуха и става твърда и сламеста (говоря за порьозна коса). Ако пък я премия слагайки два пъти Ш , тогава пък няма файда от маската. За това той ми е идеален за тази процедура-измива точно толкова колкото трябва. След него обаче , винаги  добавям маска - по маслена която да затвори кутикулите и дори обливам със студена вода за още по -сигурно. Много шампоани разхвърчат косата , ако не сме успели с последващи средства да загладим и затворим кутикулата. Протеиновите без много масла маски, или когато не правя преуош ,ползвам по мек не така силно отварящ кутикулата шампоан. Но добро почистване , винаги трябва на определен период , иначе нещата които мажа се наслагват и започват да работят против мен

Принцеска, благодаря за съвета , точно тези две маски са ми в списъка (напура 9 и хидрацията на лалга), но те ще дойдат на мястото на Хронологиста- т.е маската след шампоана. Сега съм в издирване на заместник на напурата ми О8 която беше с гъста тип олио консисистенция и играеше преуош. Вчера бърках домашни масла и днес ми се плаче, дано Олаплекса оправи нещата. Та за такъв маслен преупш съм в момента в чудене между
1 Луксозна терапия преди шампоана с натурални кашмирени протеини 3"' More Inches Pre-wash
2 Серумът CHI Keratin Silk Infusion
3 Олио-крем за суха и изтощена коса 200 мл Biolage Advanced Oil Renew

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 08:25 от AuroraBB

# 461
Здравейте! Някоя от вас ползвала ли е серумите на Kerastase - Resistance Serum Extentioniste и Initialiste? Иска ми се да си взема някой от двата и да видя дали ще има ефект за по-бързо израстване на косата, тъй като моята расте доста бавно. Не мога обаче да реша кой.. Вие как мислите Thinking Thinking

# 462
 Initialiste -използвах 2 или 3 един след друг-косата ми стана двойно по-дебела отколкото беше-страхотен е серума,в момента използвам този на Епруваж-също е много добър -за около два месеца толкова много нова коса ми е изкарала,че като се вържа съм като таралеж от новите косми,стърчащи право нагоре:)

# 463
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Умувах го този серум и в крайна сметка не го поръчах.
Аз обаче не пускам дълга коса и не се вълнувам от растежа й,но съм с тънък косъм,който искам да подсиля и да не цъфти/накъсва.Затова избрах Extentioniste,звучи ми уж серия като за мен.
И Хронолоджист много я хвалиха тук,с голям ентусиазъм купих,а очакванията ми бяха големи.Стои си в банята и съм изхабила едва половината за цяла година.

Така че,имам едно на ум за Керастаз,които далеч не са любимата ми марка грижи,но пък имат богат асортимент и са иновативни.Следващата ми покупка ще е серията за блондинки.
Нищо не съм ползвала на Епруваж,но ги има в близката парфюмерия.Ще погледна.

# 464
Здравейте, искам да си купя някакъв шампоан, който да е насочен към скалпа-косата ми в корените си е моята и искам шампоан, който да не дразни скалпа. Преди години се впуснах в една одисея с Керастаз и още не мога да възстановя щетите по скалпа си. Затова сега много внимавам с какво се мия. Имам сериите на CHI Infra и C9 на Napura и ги редувам, но възможно ли е да си купя шампоан на Медисютикълс или Епруваж, а да редувам балсамите/маските които имам? Мисълта ми е шампоана да е "универсален", щадящ скалпа, а след това да мога да слагам и протеин и хидратация като маска/балсам или няма такова чудо?

Общи условия

Активация на акаунт