Професионални серии за коса - тема 125

• 59 507
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
  • Някъде там
Аз се надявам да има великденска промоция и да пуснат серията на керастаз за дълга коса както в началото когато излезе Simple Smile
На 40 и няколко лева Simple Smile 

# 406
Аз се надявам да има великденска промоция и да пуснат серията на керастаз за дълга коса както в началото когато излезе Simple Smile
На 40 и няколко лева Simple Smile 

Два продукта ли са пускали за 40 лв.?

# 407
  • Варна
 Хаха мечтателка  Hug. При старта и взех 500мл. маска за 73лв. от Арлен е това си беше въвеждаща оферта. Изчезна за отрицателно време. Интересно защо Керастаз за блондинки нямаше въвеждаща оферта  newsm78. Сигурно защото си знаят,че блондинките сме смахнати  Laughing.
  Аз ще трябва да зареждам Напура...Ампулите ми са на привършване и Анаген и Стамиген както и Анаген шампоана  newsm78.

# 408
Освен СС крема, не съм имала нищо на Керастаз.
Може ли линк към тази серия за дълга коса? Хидратация се води, така ли  Embarassed

# 409
Добро утро, дами!

Изчетох последните няколко теми, но така и не се ориентирах кое е по- добре да си взема: ротационна четка или професионална кръгла четка (имам хубав сешоар). Косата ми е дълга, гъста, руса, здрава и мноооого трудно се поддава на обработка.

Някои има ли мнение за тази четка:

https://www.zlatnaribka.com/masha-seshoar-carrera-hot-air-brush- … gWFUaAm4jEALw_wcB

# 410
  • Някъде там
Хаха мечтателка  Hug. При старта и взех 500мл. маска за 73лв. от Арлен е това си беше въвеждаща оферта. Изчезна за отрицателно време. Интересно защо Керастаз за блондинки нямаше въвеждаща оферта  newsm78. Сигурно защото си знаят,че блондинките сме смахнати  Laughing.
  Аз ще трябва да зареждам Напура...Ампулите ми са на привършване и Анаген и Стамиген както и Анаген шампоана  newsm78.
Oстави ме да помечтая Simple Smile)
Не ,че не съм я взимала и на редовна цена, знаеш ,че нищо не може да ме спре .Ама все пак.
Надявам се да има наистина някаква промоция защото ми е много, много любима Simple Smile
Не спирам да си пипам косата след нея, тя и ланза са ми фаворити , като керастаз е едно стъпало над ланзата може би Simple Smile
На поредни миенета керастаз винаги ми се отразява страхотно докато с ланза гледам да не прекалявам .
Ел, серията на моята коса се отразява като балансираща с превес на хидратация .
https://www.zlatnaribka.com/kerastase/extentioniste-za-dalga-kosa

# 411
Серията за дълга коса на Керастас отнема ли от обема?

# 412
  • Варна
Да поне при при мен. Определено ми малее протеина в нея. Чак за отнемане не бих казала, но и не е обемообразуваща. То при дълга, тежка коса обема е труднопостижим по принцип де.

# 413
  • Някъде там
Изглажда косата и по този начин се отнема от обема .
Косата стои гладка и подредена след маската.
Наскоро си взех шампоана и изненадващо за мен не ми раздразни скалпа.Това е първия шампоан на керастаз който не ми докара сърбеж Simple Smile Ще е чудесна комбинация с маската от серията и серума Simple Smile
Стоя и си чакам великденска промоция с големи отстъпки Grinning

# 414
  • Street of Dreams
Добро утро, дами!

Изчетох последните няколко теми, но така и не се ориентирах кое е по- добре да си взема: ротационна четка или професионална кръгла четка (имам хубав сешоар). Косата ми е дълга, гъста, руса, здрава и мноооого трудно се поддава на обработка.

https://www.zlatnaribka.com/masha-seshoar-carrera-hot-air-brush- … gWFUaAm4jEALw_wcB

Ротационна четка, но тази, която си показала, не е такава.

# 415
Добро утро, дами!

Ротационна четка, но тази, която си показала, не е такава.

Благодаря за отговора, сега погледнах, че не се върти Simple Smile и от Ваш пост знам, че е най- добре да се ориентирам към Ровента. А да ми препоръчате конкретен модел?

# 416
  • Street of Dreams
Пиша ти на лични.

# 417
Здравейте, гледам Matrix Biolage Advanced Keratindose и че цените в Нотино са приемливи: 30 лв за 10 броя тоест курс. За коса без проблеми дали са Ок, като за по-плътна или бяскава коса?

# 418
  • Пловдив
Момичета, погледнете този сайт https://www.bellaffair.at
Мисля, че има доставка до бг. Аз от тук поръчах по 500 мл маските extentioniste и за боядисана коса и Ш extentioniste. Често пускат - 10%. Вчера си поръчах 2 серума extentioniste, за няма и 45 Евро с безплатна доставка, като ползвах код за - 5 Евро, изпратен ми за рожден ден. Първата ми доставка беше много бърза.

Ампули Денсифик са намалени в Арлен и ЗР, като в Арлен хваща и код FNL5. Аз поръчах 1 кутия от ЗР, макар и малко по скъпи, но Арлен никак не ги харесвам. ЗР са много мили и отзивчиви, винаги отговарят и помагат, ако им пиша.

# 419
Здравейте, бихте ли ми помогнали. Взех си боя на Лакме, но не мога да разбера, трябва ли косата да няма нищо по нея преди нанасянето (примерно аз имам арганово масло нанесено сега) или няма проблем да си започна боядисването. Благодаря 😊

Общи условия

Активация на акаунт