Професионални серии за коса - тема 125

• 59 513
  • 768
  •   1
Отговори
# 390
milavanila Това което знам е, че не е силно оцветяваща даже в началото не се забелязва, действа супер хидратиращо, прави косата много жизнена и с много блясък. Някъде по средата започва да се усеща много приятно оцветяване.  Мислям да пробвам да си взема и терапията за подобряване на съществуващия цвят.

Относно  Ciment Thermique и Nectar Thermique предпочитам нектара, поне при мен прави косата по-мека отколкото цимента.

# 391
  • Пловдив
Един от популярните салони рекламира терапия BrazilianBondBuilder. Тип Олаплекс е.
Май отскоро е в България. Някой има ли впечатления? Имат и официален сайт... Simple Smile
Видях и аз, обаче е ненормално скъпо.

# 392
Момичета тази маска пробвали ли сте я? Дали си заслужава парите 

# 393

Какво мислите за тази маска дами? Аз тепърва ще започна да я използвам и ще споделя мнение!

# 394
  • Костандово

Аз я ползвах заедно с шампоана,беше на промоция,супер е, косата никога не ми е била толкова жива и лъскава,а аромата на бамбук много ми допада,но нека да кажат и другите момичета,че не е никак ефтина 🙂

# 395
  • Пловдив
Ползвам я вече от две седмици със шампоана и термоспрея накрая / който може да се нанася на суха и на влажна коса/... доволна съм косата ми стана мекичка, преди беше като слама от изрусяването.

# 396

Какво мислите за тази маска дами? Аз тепърва ще започна да я използвам и ще споделя мнение!
Аз я ползвах доста време, ами на мен лично страшно добре ми се отразяваше на изрусената коса. Сега даже ме подсети, да взема отново от нея.

# 397
Feis, а според теб нещо по специално ли е от другите маски на по нормални цени

# 398
  • Пловдив
Според мен - да. Бях си взела на Макадамия, пак от рибката, по препоръка на продавачките . Но в интерес на истината не видях кой знае какъв ефект върху моята коса...докато Лалга , явно ми хидратира повече косата и стои мекичка по-продължителен период, но не я утежнява и си има обем.
Не че е нещо "извънземно", но на мен ми действа добре.
Много зависи какъв ефект търсиш ти и колко е третирана косата ти.

# 399
Здравейте, дами! Hug

Прочетох по-голямата част от темите, които са изписани, но реших, че е най-добре да ви попитам директно. Полагам доста грижи за косата си, тъй като винаги ми е била доста тънка, а през последните години и сериозно увредена, заради пресата. Преди три години започнах да я обезцветявам и боядисвам. В началото нямах никакви проблеми, косата си беше здрава и лъскава, поне доколкото е нормално за мен, но в един момент косъмът ми започна много да се накъсва и така загубих голяма част от дължината си. Подстригвам я почти всеки месец от началото на миналата година, но няма особено голямо подобрение. По принцип я изправям всеки ден, но в момента правя почивка от пресата повече от месец. Въпреки това все още е суха и накъсана в краищата.

След като изчетох доста, смятам да си направя някаква протеинова терапия, но не знам към коя точно да се насоча и как да я съчетая с хидратацията после, най-вече защото косата ми се омазнява много бързо. Чудех се дали да не пробвам с REDKEN Extreme балсам и спрей веднъж седмично, а през другото време да хидратирам с JOICO Moisture Recovery   шампоан и балсам. Или вместо REDKEN да взема някаква по-лека серия богата на протеин? Освен това прочетох и добри мнения за балансиращия шампоан за мазни корени и сухи краища на Kerastase и се чудя дали не е по-добре да включа него, вместо серията на JOICO. Като финиш май се насочих към митичното олио на Лореал, а за термо защита се колебая между Kerastase Ciment Thermique или Nectar Thermique. Rolling Eyes Thinking

Тъй като разбирате доста повече от мен, бих се радвала да ми дадете съвет дали нещата са подходящи и ако не - към какво е по-добре да се насоча. Blush

По-скоро някоя от възстановяващите серии на керастаз - терапист или архитект, а за хидратация на редкен allsoft
(нали я има още?). Термозащита коприната на chi и серума на лореал серията липидум. Всъщност тя цялата серия absolut repair lipidum е много ефективна за изтощена от изрусяване и високи температури коса.

# 400
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз я ползвах доста време, ами на мен лично страшно добре ми се отразяваше на изрусената коса. Сега даже ме подсети, да взема отново от нея.
Аз я имам, не е нещо уау, но ми допада. Според мен е бюджетно защото е 1л.и аз я купих за 21лв.Отива доста време.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 12:48 от bubanka

# 401
Момичета ,сешоарът ме изостави.Сега се двуумя сешоар или ротационна четка да взема.Иска ми се,ако е сешоар да у такъв с приставка за изправяне ,но не намирам..Четка ..спрях се на една Римингтън Кератин протект, но ми се струва огромна и не знам до колко,ще успявам с нея и изобщо заслужава ли си.Та дайте ми някакви насоки,защото от години си ползвах един и не съм се интересувала скоро от такъв вид техника.
  А иначе започнах да ползвам усърдно домашния еластисайзър, но май ще се отказвам вече.Не става явно за мен,а косата ми има нужда точно от мощно хидратация .Става много суха и твърда след него,направо отвратителна.Слагах го и на суха ,и на влажна коса.Стоях по цяла нощ,ро 2 часа...ефектът е един и същ за съжаление. Та сега се чудя с какво да опитам.В момента ползвам серията на Лакме биоарган цялата.Доволна съм,но още хидратация ми трябва.

# 402
  • вкъщи
Момичета, днес ще откриват нов магазин Златна рибка в Бургас. Дали ще има някакви намаления и промоция, че се чудя да скокна ли до мола? Отделно някой хвали продукт 10 в 1, за подхранване ...Убих се да търся назад в темата и не мога да намеря. Струваще 28 лв , лилав на цвят, масло с блестящи частички. Моля за помощ:relaxed:. реших да го взема след толкова суперлативи, но пусто не помня на коя марка беше. https://www.zlatnaribka.com/top-ten-10-in-1-lakme-kstyle-cool-150-ml Дали не беше това?

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 08:20 от лелка

# 403
  • Варна
 Ротационната четка е слаба за сешоар особено ако говорим за много коса. Ако трябва да се суша само с нея ще е кошмар. Ползвам я за стилизиране след като съм подсушила със сешоара. Момичетата тук повечето имат Паралукс и не съм чела да има недоволни. Моят е на Бейбилис.
   Alien1,а щом косата не реагира добре на хидратация дали не и липсва протеин  newsm78?. Прехидратираната коса също може да се усеща суха и смотана. Защо не пробваш еднократна доза Колорплекс и да видиш какво ще се случи.....
 Моята коса не харесва Лакме,каквото и да съм пробвала все ми е било никакво,но това си е моята коса. Нямаш ли някоя протеинова серия или поне балансирана да опиташ?

marinakoleva
да не те отчайвам,но ми костваше почти година да възстановя подобна на твоята коса като възстановя е много имагинерно понятие....Изгорената коса НЕ се възстановява за съжаление. Можеш да я направиш прилично изглеждаща с правилните продукти и да и помогнеш да расте по-бързо,за да успееш да изрежеш голяма част от съсипаното без да я скъсяваш съвсем.
  Пресата я оставяш само за празници,а ако я зарежеш съвсем-най-добре.
 Косата се нуждае от хубава хидратация в момента и след това от хубав протеин. Някой от еластисайзърите на Кингсли без да го нанасяш в корена със загряване под шапка за баня преди всяко миене. Балансиран шампоан с уклон към протеин/предполагам тоя на Керастаз,на който си се спряла ще е ОК/ и хубава протеинова маска след това. Не съм ползвала Редкен Ексрийм и не знам до колко ще е твоята. Много, много ми помогна на мен в твоето състояние Профайбър реконструктор навремето,но аз нямам проблем с омазняване и косата ми не е тънка тъй,че не знам как ще ти се отрази. Бих препоръчала тая на Епруваж без да се нанася в корена или поне не всеки път. Няколко дози Колорплекс за терапии също няма да се излишни за начало. Може и някоя ампула на Ламга или Олиесета като по-бюджетни.

# 404
Ами взех скоро две-минутния реконструктор ,първия път се отрази добре,втория..Не.И аз не знам вече какво иска тая коса.

Общи условия

Активация на акаунт