Професионални серии за коса - тема 125

• 59 520
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
  • Някъде там
А какъв шампоан за дълбоко почистване ползвате? Аз май нямам опит с такъв продукт,нали все внимавам да не си доизсуша косата...Joy

Аз в момента ползвам на Milk Shake, но не ми харесва. И аз бих искала препоръка по същия въпрос.
На Балеа и съм много доволна, вече трета опаковка взимам.
Не заплита , измива страхотно , не дразни скалпа и е евтин Simple Smile

# 376
За дълбоко почистване използвам шампоан на Чи и съм доволна. Не пресушава и ухае добре.Ползвам го веднъж в месеца.

# 377
Пробвах на балеа не ми харесва ,и се върнах пак на лейбъл м дпш,много го харесвам .Преди години ползвах на вела ,но сега не мога да го открия.

# 378
Здравейте, този комплект дали е добър за много тънка коса, склонна към омазняване в корените - https://www.zlatnaribka.com/duo-komplekt-za-obem-i-platnost-alte … D0%B5%D0%BA%D1%82 ?

В момента привършвам age-defying шампоана на label.m и от близо месец ползвам ампули против косопад на Лореал, остават ми още малко. И се чудех дали да си взема пак шампоана на label.m, или този на Alterna е по-добър? За косопада не съм съвсем сигурна, досега винаги съм си мислела, че просто имам бебешка коса около челото, но фризьорът ми каза, че това е причинен от стрес косопад.

Приемам и други предложения за подходящ шампоан. Simple Smile

# 379
Моля за компетентен съвет, понеже никога не съм ползвала професионални продукти, а скоро  ми излезе една реклама на Афоджи и от тогава само това мисля, направо като ви чета откривам нов свят.
Косата ми е рядка, мека и тънка, цъфтяща и късаща се от често боядисване. Скалпа се омазнява бързо. Бих искала да я възстановя с нещо, но не мога да подбера сред многото. Бихте ли ме посъветвали кое ще е подходящо? Мислех за двете стъпки на Афоджи, но не знам тази мостричка дали стига или трябват две...
Зависи колко е дълга, но мисля че ще стигнат. Но от един път едва ли ще има кой знае какъв ефект

# 380
До раменете е дълга, но се събира в една шепа. А , ако ползвам Aphogee двете стъпки колко често е добре да се повтаря?  Има ли нещо, което би ми свършило по-добра работа?

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 14:23 от bubanka

# 381
До раменете е дълга, но се събира в една шепа. А , ако ползвам Aphogee двете стъпки колко често е добре да се повтаря?  Има ли нещо, което би ми свършило по-добра работа?
То това върши идеална работа, но една доза не е достатъчна. Коса не се възстановява от един път.

# 382
  • Пловдив
Аз съм ползвала ДПШ на Лейбъл М, на Медисюникълс и на Редкен. Редкен прави косата много твърда и не бих повторила. Първите два ми харесват, но ако трябва да избирам, ще купя отново Лейбъл М. В момента имам за още веднъж детокс Ш на Hairfinity и ще трябва да купувам.
Вчера отново ползвах хидратиращата маска на Маракеш, като преди това около 10 часа бях с Еластисайзър с касис. Косата в момента ми е супер мека и хидратирана, но някак перушинеста. След маската с Кератин на Ланза  косата ми беше страхотна, до следващото миене. Наистина уникална, скъпа, но поне ефекта е на момента. Надявам се и лечебен ефект да има. Поръчах си новото нощно серумче на Керастаз от lookfantastic, но го нямат на склад и не знам кога ще го получа.

# 383
Здравейте,
Някой да е използвал пигментити на Кевин Мърфи, по-специално този
https://www.arlen.bg/product/8374/otsvetyavashta-terapia-v-kaysi … autumn-250ml.html

# 384
Помощ момичета , не мога да намеря никъде моя спасител на увредената ми от боядисване коса. Напура маслената маска О8. Направо съм в отчаяние, остава ми за едно две нанасяния Пазарувам с наложен платеж (без карта) ако някой я намира някъде, моля да ми пише.

# 385
  • Някъде там
Може ли да сравните тези два продукта за скалпа?
https://subra.bg/vichy-dercos-densi-solutions-krem-kontsentrat-za-platnost-100ml/ и https://www.kerastase-usa.com/collections/resistance/serum-exten … d-hair-serum.html .Като ще давам пари и двете са на една цена поне да знам кое си заслужава  и кое не Simple Smile
От шампоана на виши деркос съм изключително доволна , имам нови растежи , представям си какво ще е ако е в комбинация с балсама и серума Simple Smile

# 386
От кой шампоан на Виши си доволна,защото на мен от енергизиращия ми се раздразва скалпа...

# 387
Един от популярните салони рекламира терапия BrazilianBondBuilder. Тип Олаплекс е.
Май отскоро е в България. Някой има ли впечатления? Имат и официален сайт... Simple Smile

# 388
  • Пловдив
Аз ги питах откъде може да се закупи продукта, но те ми писаха , че ще се свържат по-нататък с мен .Явно още не са в продажба и няма как да ги пробваме

# 389
Здравейте, дами! Hug

Прочетох по-голямата част от темите, които са изписани, но реших, че е най-добре да ви попитам директно. Полагам доста грижи за косата си, тъй като винаги ми е била доста тънка, а през последните години и сериозно увредена, заради пресата. Преди три години започнах да я обезцветявам и боядисвам. В началото нямах никакви проблеми, косата си беше здрава и лъскава, поне доколкото е нормално за мен, но в един момент косъмът ми започна много да се накъсва и така загубих голяма част от дължината си. Подстригвам я почти всеки месец от началото на миналата година, но няма особено голямо подобрение. По принцип я изправям всеки ден, но в момента правя почивка от пресата повече от месец. Въпреки това все още е суха и накъсана в краищата.

След като изчетох доста, смятам да си направя някаква протеинова терапия, но не знам към коя точно да се насоча и как да я съчетая с хидратацията после, най-вече защото косата ми се омазнява много бързо. Чудех се дали да не пробвам с REDKEN Extreme балсам и спрей веднъж седмично, а през другото време да хидратирам с JOICO Moisture Recovery   шампоан и балсам. Или вместо REDKEN да взема някаква по-лека серия богата на протеин? Освен това прочетох и добри мнения за балансиращия шампоан за мазни корени и сухи краища на Kerastase и се чудя дали не е по-добре да включа него, вместо серията на JOICO. Като финиш май се насочих към митичното олио на Лореал, а за термо защита се колебая между Kerastase Ciment Thermique или Nectar Thermique. Rolling Eyes Thinking

Тъй като разбирате доста повече от мен, бих се радвала да ми дадете съвет дали нещата са подходящи и ако не - към какво е по-добре да се насоча. Blush

Общи условия

Активация на акаунт