Професионални серии за коса - тема 125

• 59 379
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
На мен пък ми е интересно как може продукти от такъв клас (за Лалга става дума) и на такава цена да съдържат толкова вредни съставки. Всъщност рекламираните полезни и иновативни съставки са в много малко количество. 

# 586
  • Варна
 И къде ги видя тия пусти вредни съставки  newsm7 ? Сериозно ще ми е много интерсено да видя състав на техен продук. Доста време се спирах да ги купя точно поради липсата на информация.
 Това,което е известно е,че съдържат екстракт от водорасли,биотин и витамин Б3.

# 587
prinzesata, на самата опаковка ги има съставките, нали ползваш техните продукти и имаш ревю за тях в блога си  newsm78

# 588
  • Варна
 sensitive***,че ги имам имам ги ама убий ме състав по опаковките не виждам  Laughing

# 589
prinzesata, може би не си забелязала, че етикета е разделен на няколко слоя и трябва да се разлепят. Така в магазина се чудех къде са пустите съставки, гледах малките опаковки. Етикета нали е като триъгълник, в острата му част има нарисувана една стрелкичка, ей оттам се разлепва на няколко части етикета.

# 590
  • Варна
Имат си състав.Добре,че не разбирам.Алкохол денат..
Feis,пишем тук да сме си полезни от опит,нали? Възстановяваща маска означава, че трябва да се вкара протеин, за да има какво да се хидратира. Включих се веднага, защото маската не е хидратираща и някой ще се обърка,а е скъпичка.Рядко има чисто хидратиращи маски и ние казваме хидратиращи, когато е с превес на хидратацията,но тази специално е балансирана с превес на протеина.Аз избрах и си купих балсама,уж по-хидратиращ го усещам,но на поредни миенета си е протеин. На описанията на опаковките и обещанията няма как да вярваме.Затова сме тук да си споделяме.

# 591
  • Пловдив
Точно затова на предната страница  съм постнала снимка... Всеки сам да си прецени.
Още повече че на мен никой не ми плаща за да им правя реклама...

# 592
  • Варна
Ако можеше всеки сам да си прецени по описание и състав тази тема щеше да е излишна.Пиша с най-добри чувства Simple Smile

# 593
  • Пловдив
Така е... / също с най-добри чувства/, казах че на мен ми действа хидратиращо тъй като изрусявам косата си и стана изключително суха и тези продукти ми я хидратира ха при което не ми дават нужния протеин ...затова си правя предварително домашна маска с жълтък мляко и зехтин.
Както знаем всяка коса е различна и има собствените си нужди.
Споделих моя опит.

# 594
  • Варна
sodium cocoyl isethionate-повърхностно активно вещество

Натриевият лаурилсулфоацетат-ПАВ само,че за разлика от лаурилсолфата е естествено извлечен от кокосово масло,мулекулата му е твъде голяма,за да пронике в кожата и затова не предизвиква дразнене за ралика от лабораторните сулфати.
 Глицерин
 LAURYL GLUCOSIDE Отново ПАВ и отново щадящ и не дразнещ.

Първите 4 съставки на шампоана по нататък ме мързи да се ровя. За мен е достатъчно приличен състав.
  На маската обаче не видях.

Feis това,което си постнала като снимки не състав,а описание,но както и да е.
  Ревюта пиша на продукти,които ми харесват,но това не ги прави безвредни естествено. Всеки си има глава на раменете и решава сам за себе си.
  Ааааа и не мисля,че някой луд ще ми даде пари за тая моя краста  Laughing.

# 595
На мен пък ми е интересно как може продукти от такъв клас (за Лалга става дума) и на такава цена да съдържат толкова вредни съставки. Всъщност рекламираните полезни и иновативни съставки са в много малко количество. 

И аз се чудя същото. Lalga не съм ползвала, съитветно и не съм чела съсътава, но като съм поглеждала състава на Керастаз и Мароканите... Богатство на нефтени деривати.

# 596
Поръчах все пак Маска и хидратираш спрей на lalga. Само да вметна има - 20%на всичко в Рибката. Така че нямаше  как да не се възползвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 597
О да и аз като видях 20 % и изгорях ,но поне най- накрая ще пробвам олиото на ланза ,та и голяма опаковка еластисайзер си взех ,чудо съм Blush

# 598
  • Велико Търново
Да се изкажа и аз Wink
Моята коса я боядисвам ежемесечно, в 8-ца, тънък, прав косъм, т.е. много продукти ми утежняват и омазняват. Ползвам еластисайзер екстрийм веднъж седмично или на 2 седмици веднъж - зависи дали ще имам възможност да си стоя у дома, стоя с него максимум 3 часа и съм доволна от резултата - дължините са подхранени, не са с уау обем или плътност, но не са сухи и сламести/както се получава обикновено при перманентно боядисване/.
Имам ш-на и маската на Лалга и при моята коса действат като абсолютна хидратация - мека до лигавост, но не отнемат от обема, и не водят до по-бързо омазняване. Често маската я ползвам след Мароканския ш-н Рипеър, защото след измиване с него, косата става на топка и ужасно твърда.

# 599
От какво косата става на топка-оплетена и твърда?И моята коса е боядисана с №8  и повечето ми ш+б+м са хидратиращи и това се получава от прехидратиране на косата ли?Редувам  Мacadamia ultra rich moisture ш+б;Епруваж възстановяващите ш+м+б;Тиги Червените и ш+б за боядисана коса Матрикс.Последните 2 измивания на косата направо става на топка.....Какво бихте предложили за оправяне на положението?

Общи условия

Активация на акаунт