ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 503

• 22 924
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
 wavey

Офффф, още свиквали с нея, Mr. Green а те са заедно от поне две години ако не и повече.
Щом досега не са свикнали със снААта, няма и да свикнат.
Какво ни очаква във втория сезон на Защитника.
http://teammy.ru/2019/03/13/8586/

Много готин промо афиш на предстоящия сезон.
Ча Heart Eyes

# 106
 Няма да лъжа себе си ,не ми се нрави  .  

Скрит текст:
като фане тен накъде повече , бетер шаман  Sick  Дано не я помъкне на гала вечерта най - лошото очаквам . Няма го  причини на себе си   и нас но си имам едно наум. Като кутията на Пандора е Ча .
  3 години ако не и 4  . Ще го върже  хитра лисица е . Евалла на  сватба  я замъкна .    

така ще се нальока на неговата сватба и Дуда ще мре от кеф  Пази , Боже ! Лобов  ли бе да я опишеш  , страст или квото дам ги държи .  Ча няма от кого да ревнува  ,Дуда има готин мъж е  , известен .

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 17:38 от femmi2

# 107
  • Варненска клюкарка
Киво си чества 10 години мави мен, но е странно че другото лице на бренда не беше на вечеринката. Киво ли не я е поканил, щото ме съмнява от Мави да не я уважат... Не че ми е притрябвала, ама си е странно.

За чак толкова години не вярвам Naughty А че трябва да има жена до него- трабва. Също така съм убедена че на нас никоя снаха няма да ни е по вкуса, така че шом е Дуда, тя да е. На предстоящата гала може и да я покаже, вече и направи сефте официално, а това все пак няма да е първа гала така че....възможно е да я вземе там.

Башак е много готина мадама- и облечена и съблечена, лятото я видяхме на яхтата, всичко и е точно. Разбирам го Киво. Чела съм че той не е лесен за изтърпяване, щом се търпят двамата значи не са се събрали случайно Peace

# 108
Е грозничка е Mr. Green Феми, но той и зетя е от същия калибър, Mr. Green ноооо това е положението с вкуса на нашите Патрончета. Laughing Laughing

# 109

Цитат
Киво си чества 10 години мави мен, но е странно че другото лице на бренда не беше на вечеринката. Киво ли не я е поканил, щото ме съмнява от Мави да не я уважат... Не че ми е притрябвала, ама си е странно.

За чак толкова години не вярвам Naughty А че трябва да има жена до него- трабва. Също така съм убедена че на нас никоя снаха няма да ни е по вкуса, така че шом е Дуда, тя да е. На предстоящата гала може и да я покаже, вече и направи сефте официално, а това все пак няма да е първа гала така че....възможно е да я вземе там.
И аз не вярвам за повече  . Затова ви казвам че от първо лице да чуем нито ще го питат , нито ще им вдене .    Журнаялята тоя въпрос не са го надушили , щото в тоя период Ча никоя не показа и си знаят тяхната за ашка със С .  Нормално да почиват отделно  , нормално не казвам че не е  .  Керо как го влачи на Миконос , Ча кракът му не стъпва там . 
 Киво чества 10 година Мави , другото лице на марката е пяла  на събитие на Бергюзар Корел . Двете са големи приятелки  Peace  
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_933730
 Алиса ... пардон  Серенай  пее  на вечерта на Берг    

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 22:20 от femmi2

# 110
  • Варненска клюкарка
Вярно е, не само Гинчо но и Чачо е в ЛА. Имали са среща с американския му агент в ЮТА Хюстън Коста. Двамата са му подарили одеколон Wink Щом са на среща с американския мениджър, явно ще има новина за нов американски проект, филм може би Peace

Наде каква си ми добричка, грозничка била tooth

Вечерта е била на сем. Ергенч, а не само на Бергюзар. Халит и Сера са в една агенция, можела е да не отиде, но явно на другото място не е била поканена  Wink

# 111
 Не е поканина на Мави партито     и защо ?  
 Одеколон - Автършейф модерно казано .
 Надушвам скоро ще  видим фото от Щатите  ... МаргарелО кой ще кайш . Инеса повече от мен познава , източници или усещания като мен но как с точност  уцели датите  Shocked
Как е отлетял без да го видят на летището ?
Браво на двамата , Гично си знае работата .  Да участва няма да играе красив труп  Joy Joy ще обърка ценностната система на американкитИ  , мята  , целува  хапе по устните , ела бейбиии .
Забравих  да кандилкам на цитата  bishop bishop дано не я видим на гала верерта на 11  .

Илка ли ги намъква така   Бурчин и Ча  с  широка риза  ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 15:20 от femmi2

# 112
  • Варненска клюкарка
От Ча някакви демонстрации на любов не очаквам. Не вярвам и да дочакаме. Няма да видим и повече от това което показа на сватбата, така че Фемо дишай спокойно Laughing
Илка е стилист на Ча и явно нейна идея е покривката в която се беше намъкнал. Бурчин кой я облича не знам 33uu

Одеколон звучи френско и елегантно в сравнение с автършейв, пък и така си пише на опаковката, затова и аз така го казах Peace Производител някакво ателие, може би за скъпи бутикови аромати, които за унция струват хиляди долари, рядък мускусен аромат... нещо такова Peace Едва ли биха се излагали с някой парфюм който може да се купи във всеки мол и да се хвалят с него в Инста.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 18:48 от Беллора

# 113

нова  - добро за разтягане

Фаща я за ръка   и позират . Няма да се измъкне от въпросите така че   ще ни се размине да я домъкне . Мляскане  не очаквам от него . На яхтата мой да си го позволи , оная се озъбила и той я целува . smile3556
 Ще иде на партито , както направи на първата . Добре им отговори на журналята защо не сте при ЧУ   , всеки с ангажиментите си    нещо такова каза .

Бел познали я актрисата  

кое е  това детенце  Heart Eyes ще и отива да е майка , Божа работа .

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 15:21 от femmi2

# 114
  • Варненска клюкарка
Атака, нека да се разтяга Хазалинда Heart Eyes

Фемо предполагам че русата е онази която се е вталила с 50 кг Peace

Намаше да гледам тази вечер ама на, гледах...

Тези очи smile3544

Пък Хандето я бяха облекли с пердето на баба и - и на цвят и на драперии го докарваше 1:1 ooooh!

# 115

Юсуф Чим  е готин  Heart Eyes

брей кой бил в ЗП на Аксой  брата на Левент от нашия сериал  и Шафак Пакдемир . Добра актриса е  умее да се превъплъщава . Каня се да гледам нейн филм който обсъждат в Толгахановата .  Харесах си  мисли от сценария ще ги сложа някой път   , струва си да се прочете .

рейта на Толгаш Сърташ е 9  кво прай тоя човек  за кво ди реч в това дизи . Ямата  е доста висок .
В ЛЖ  е по - законспипиран от Ча  ЖДНБ ! Shocked Shocked Joy  Толга и  Илкнур са ги виждали заедно но това нищо не значи .  Ако бяха отишли Илка и Толга на сватбата на Хазал   ,журналята богат улов Дуни, Сарташовци .  

Тувана  милата ми  Heart Eyes Heart Eyes някой продуцент няма ли ги събере с Ча  Crossing Arms  се загаджат и да натири коня  , къде ти такъв вкус , тя е с бг корени .  

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 22:13 от femmi2

# 116
  • Варненска клюкарка
Не знаех че Тувана има бъгарски корени.
Аз пък вече не знам коя ми се иска да видя до Ча, щото и той самия нещо не ми харесва. На снимките от втория сезон е страхотен, но на промото което са снимали преди 2 седмици е същински американец на фермерско  изложение, само една бейзболка му липсваше ooooh! Ако не се е докарал за роля така, а се е запуснал направо не ми се мисли ooooh!

Ей това е разлика в ръста- ГГ от ЗП, бай ФатЮ направо се е престарал, Севда Ергинджи дори и на токове не стига до рамото на Онур Туна. Хазал на токове поне до Чачовия нос го докарваше Heart Eyes Laughing

# 117
Скрит текст:
Юсуф Чим  е готин  Heart Eyes

Скрит текст:

брей кой бил в ЗП на Аксой  брата на Левент от нашия сериал  и Шафак Пакдемир . Добра актриса е  умее да се превъплъщава . Каня се да гледам нейн филм който обсъждат в Толгахановата .  Харесах си  мисли от сценария ще ги сложа някой път   , струва си да се прочете .

рейта на Толгаш Сърташ е 9  кво прай тоя човек  за кво ди реч в това дизи . Ямата  е доста висок .
В ЛЖ  е по - законспипиран от Ча  ЖДНБ ! Shocked Shocked Joy  Толга и  Илкнур са ги виждали заедно но това нищо не значи .  Ако бяха отишли Илка и Толга на сватбата на Хазал   ,журналята богат улов Дуни, Сарташовци .  

Тувана  милата ми  Heart Eyes Heart Eyes някой продуцент няма ли ги събере с Ча  Crossing Arms  се загаджат и да натири коня  , къде ти такъв вкус , тя е с бг корени .  
Мдаааа и с крива уста като Ойкю Караел от Кузей/Гюней, което не ми пречи да са ми приятни дори и несиметрични в лицата(не че има пълна симетрия, но в двата случая е видима).
Ивче, ми добричка съм я, Laughing нали ни е кандидат снАА, 4470 а аз не искам да изглеждам вместо свекърва Joy като свекървещица. Mr. Green

# 118
Бел да не те подведа ,но като се ровех преди време  такива спомени имам  за Тувана.
И аз не съм сигурна с коя го искам   ,ей така го написах .
На него му отиват  нежни не грубовати Запазил си е вкуса за брюнетки .

Като една свекърва  съм  лоша .  Ако го върже тая или друга  няма да го дам лесно  .  smile3534 Той си има трески за дялкане  , няма безгрешни   но си е наше .  Момата внимАА  в картинката .
Старите хора са с дуги разбирания  но един подпис нищо не променя .

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 15:25 от femmi2

# 119

Добро утро.
Младоженците на гала премиера на филм.

https://m.vk.com/photo-1657033_456558660?rev=1&post=-1657033 … &from=profile

Общи условия

Активация на акаунт