Офффф, още свиквали с нея,
Щом досега не са свикнали със снААта, няма и да свикнат.
Какво ни очаква във втория сезон на Защитника.
http://teammy.ru/2019/03/13/8586/
Много готин промо афиш на предстоящия сезон.
Ча

Дано не я помъкне на гала вечерта най - лошото очаквам . Няма го причини на себе си и нас но си имам едно наум. Като кутията на Пандора е Ча . 
А че трябва да има жена до него- трабва. Също така съм убедена че на нас никоя снаха няма да ни е по вкуса, така че шом е Дуда, тя да е. На предстоящата гала може и да я покаже, вече и направи сефте официално, а това все пак няма да е първа гала така че....възможно е да я вземе там.

Щом са на среща с американския мениджър, явно ще има новина за нов американски проект, филм може би 

ще обърка ценностната система на американкитИ , мята , целува хапе по устните , ела бейбиии .
дано не я видим на гала верерта на 11 . 

Производител някакво ателие, може би за скъпи бутикови аромати, които за унция струват хиляди долари, рядък мускусен аромат... нещо такова
Едва ли биха се излагали с някой парфюм който може да се купи във всеки мол и да се хвалят с него в Инста.

ще и отива да е майка , Божа работа . 

Толга и Илкнур са ги виждали заедно но това нищо не значи . Ако бяха отишли Илка и Толга на сватбата на Хазал ,журналята богат улов Дуни, Сарташовци . 
някой продуцент няма ли ги събере с Ча
се загаджат и да натири коня , къде ти такъв вкус , тя е с бг корени .
Ако не се е докарал за роля така, а се е запуснал направо не ми се мисли 

Толга и Илкнур са ги виждали заедно но това нищо не значи . Ако бяха отишли Илка и Толга на сватбата на Хазал ,журналята богат улов Дуни, Сарташовци . 
някой продуцент няма ли ги събере с Ча
се загаджат и да натири коня , къде ти такъв вкус , тя е с бг корени .
а аз не искам да изглеждам вместо свекърва
като свекървещица.
Той си има трески за дялкане , няма безгрешни но си е наше . Момата внимАА в картинката .

Препоръчани теми