ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 503

• 22 922
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Феми, готово

Има и по-хубави от онзи период, когато разбра за лъжите, може да метна...

Ваййй , Машалла  , много е задобрял  Crazy нинджа командос и Хазар е добра. Метни Марги обичаме гифчета .

Каква ли изненада е подготвил . Провел срещи но няма да издава . Нетърпеливи сме но ще чакаме.
Дали не  е свързано  с Хазал и тя ще ходи в Америка . 

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 21:27 от femmi2

# 91
  • Варненска клюкарка
Ако беше свързано с Хазал и тя щеше да се изтъпани някъде да каже че ще ходи в Америка и ще има изненади. При общ проект каквото се договаря и подписва Ча, това ще прави и която и да е колежка. На мен не ми се вярва за Хазал, но че Ча е с два хода напред вярвам. Докато се готви да снима новите сезони, вече е на финална права да подпише за следващ проект Peace
За изненадата вероятно ще се разбере малко преди да започнат работа по нея т.е. няма да е скоро Peace

Дуда на вечерта на Мави на Киво. Снимки в сторито как пътува натам после и с масите. Ча дали е там, все пак Киво е негов приятел, или е пратил Дуда да се отчете tooth

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 21:46 от Беллора

# 92
О,няма да е скоро . Каквото ще прави занапред ще стане ясно след Протектора . Сега е зает с него . С Гинчо  плануват нещата .  Гинчо си пада по гатанки ще ни кара да гадаем .

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 16:05 от femmi2

# 93
  • Варненска клюкарка
Марги, имам една молба, като пускаш гифки не редактирай в стари мнения, а ги слагай в нови. По грешка се озовах на предната страница и случайно ги видях Heart Eyes
Ех тези Чачови скокове Heart Eyes

Heart Eyes

# 94
Кво прави тая на партито на Киво ,пфууу кърлеж ,на всички Чачови аркадаши ще се лепне Rage Лепка  ,оса ,нахална муха .

Ча я пратил нема акъл . Башак и Дуда не са станали аркадашки .
Сори за епитетите ,но ме нерви . 

Видяхте ли у спойлера снимката от двора   ,сложих я на предната страница .
Ако нашия е там няма начин да не го Забележат .

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 23:03 от femmi2

# 95
  • Варненска клюкарка
В това видео високият брадат мъж в светла риза до Дуда, прилича на Ча Peace
https://vk.com/turk_dizileri?z=video-28597347_456240234%2F6e9298 … pl_wall_-28597347

Ча може и да е в САЩ newsm78 Онази засечка пред Стекхаус е от 8 март, там казва че скоро заминавал за САЩ.  Поздравите на Гинчо за Киво са от West Hollywood, California. Пък може и само Гинчо да е заминал 33uu

В Сторито Дуда се разпява с Баша hahaha А Башак изглежда страхотно Heart EyesИма видео на което Киво пее, а зад него се вижда Дуда.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 23:08 от Беллора

# 96
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз си бях в нафталина тази вечер  Crazy . На маргаритената сватба сме вече. Кадърът, в който Ферка излиза от стаята си на фона на нанизите с чушки вляво и вдясно, е убийствен.  hahaha

Чакаме 26-ти.  Peace

Дуда на 27.12.2015 г. - с бретон.
Скрит текст:
И ноември 2014 г. вижте с кого. Wink
Скрит текст:
В периода преди да почне да се снима в Ичерде, кичурите отпред са ѝ доста по-скъсени от останалата част от косата. В накъдрено и развято състояние са си чист бретон.

П.П. От сторито ѝ Wink, на Кивовата Мави вечер.
https://scontent-frt3-2.cdninstagram.com/vp/6dba5469f5f5c713327b … .cdninstagram.com

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 01:39 от profi_1

# 97
  • Пришълец

# 98
  • Варненска клюкарка
Дуда и Баша пеят и танцуват:
https://vk.com/turk_dizileri?z=video-28597347_456240233%2Fb446fa … pl_wall_-28597347

https://vk.com/teammy?z=video-139006843_456239039%2F8436fa73c83d … _-58199741_933537

Проф, тоя не го знам кой е, прилича ми на един от мъпет шоу, ама дали не бъркам newsm78 Това че Дуда си е рязала бретон и преди го знам още като прецъквах инста и преди 2 години. Но пак казвам че онова видео от двора е ново Peace По същия начин изглежда и сега Peace Ама вижте като не свети това чЕло и като не се усмихва от ухо до ухо колко по-прилични изглеждат нещата.

Аз изгледах всички видеа които е пуснала Дуда, но вижте онова в предното ми мнение линка най-горе, мъжът до Дуда дали ви прилича на Ча newsm78 Качеството е лошо а и се вижда за кратко, но стърчи там някакъв брадат.

Точно финала на серията изпуснах, тази вечер дали ще има, май вече бяха на сватбата, до къде ли стигнаха? Гледах до   момента който много обичам- Фера му приказва там някакви неща, а Емко чисто по мъжки "какво му отговори?"

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 08:54 от Беллора

# 99
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Проф, тоя не го знам кой е, прилича ми на един от мъпет шоу, ама дали не бъркам newsm78 Това че Дуда си е рязала бретон и преди го знам още като прецъквах инста и преди 2 години. Но пак казвам че онова видео от двора е ново Peace По същия начин изглежда и сега Peace
Точно така! И снимката е от времето на Олигофренията.  Wink

Не ща повече да спорим откога е видеото, защото датата на качването си върви със самия файл и съм я взела от него. Може да е снимано по-рано.  Peace Колкото до бретона, Дуда много пъти дори и без бретон се снима със заметнати през главата коси, така че все едно има бретон. Изглежда точно както сега. Съжалявам, че видеото вече не е налично на адреса, който бях сложила, за да се види това, което казвам.  Peace

Нафталинът снощи свърши с Емко взимащ си Ферка от портиерския апартамент, миг преди да му затворят вратата. Според мен Фатю така да го беше приключил сериала, щеше да е екстра.  Peace

# 100
  • Пришълец
Скрит текст:
Дуда и Баша пеят и танцуват:
https://vk.com/turk_dizileri?z=video-28597347_456240233%2Fb446fa … pl_wall_-28597347

https://vk.com/teammy?z=video-139006843_456239039%2F8436fa73c83d … _-58199741_933537

Проф, тоя не го знам кой е, прилича ми на един от мъпет шоу, ама дали не бъркам newsm78 Това че Дуда си е рязала бретон и преди го знам още като прецъквах инста и преди 2 години. Но пак казвам че онова видео от двора е ново Peace По същия начин изглежда и сега Peace Ама вижте като не свети това чЕло и като не се усмихва от ухо до ухо колко по-прилични изглеждат нещата.
Аз изгледах всички видеа които е пуснала Дуда, но вижте онова в предното ми мнение линка най-горе, мъжът до Дуда дали ви прилича на Ча newsm78 Качеството е лошо а и се вижда за кратко, но стърчи там някакъв брадат.

Скрит текст:
Точно финала на серията изпуснах, тази вечер дали ще има, май вече бяха на сватбата, до къде ли стигнаха? Гледах до   момента който много обичам- Фера му приказва там някакви неща, а Емко чисто по мъжки "какво му отговори?"
Според мен не е Ча newsm78

# 101
  • Варненска клюкарка
Значи я е изпратил за представител на семейството, я как денсят с Баша, същински първи дружки hahaha

Възможно е да е в САЩ, Гинчо се е позиционирал от там. Не че много важно де...

Сериалът на Енгин и Хандето е много зле- втора серия с  2.37% така че май няма да ни се налага да го мислим как ще се разкъсва между два сериала Wink Рускините коментират по незнайно ооткъде прочетена информация че сериалът ще направи финал на пета серия, а според мен даже още по-рано, може би още другата седмица.

Раздавали на гостите дънкови якета с брандирано името на всеки Peace

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 11:25 от Беллора

# 102
Профче, и аз това си помислих като видях къде свърши вчерашната серия - идеален финал. Точно както Белл си го пожела. Изстрела го оставиха за начало на трети сезон. От останалото има само два момента които ми липсват. Макар и на бързо камерата минава през лицата на Юнал, Айсун и Чепика, тези които най-много се протипоставяха на Фемирската любов. И тримата в тези секунди изразяват радост и подкрепа към децата си. За пръв и за съжаление за последен път се сбъдна мечтата на Емко и Фера за голямо щастливо семейство. И още един момент - погледите и лицата на Фемирите докато танцуват. Колкото и да е трагичен момента са много изразителни погледите им докато се гледат след изстрела. Наясно са какво се случва и не откъсват очи един от друг до момента на последната им раздяла.

Да си призная кака с бретон и неусмихната я намирам за симпатична особено в сравнение със зетя. Двамата много си отиват като черти и излъчване, но пустия лош вкус на Ча и Хазал ги раздели.

# 103
  • Варненска клюкарка

Да си призная кака с бретон и неусмихната я намирам за симпатична особено в сравнение със зетя. Двамата много си отиват като черти и излъчване, но пустия лош вкус на Ча и Хазал ги раздели.

rotfImbo rotfImao
Уви hahaha

Рори, ако бях един сценарист и трябваше да убия Фера за да успея да пренеса историята в трети сезон, щях да приключа втория с щастието на младоженците- сватбен танц, или извеждането на булката от дома и, каквито сцени имаше и без това в последна серия, а третия щях да го започна на гробищата с  лежащия на  гроба Емир  и неговите спомени Peace  Изстрелът щеше да е в тях, в спомените му  Peace Оттам нататък ще ми е все едно как продължава историята като я няма ГГ ooooh! А тези загубени  сцинаристки не стига че съсипаха сериала на финала, безкрайно разочаровайки зрителите, ами и очакваха че някой ще им загледа третия сезон- големи оптимисти. Как пък никой не загря какво правят- те са продавачи, зрителите са консуматори - две години са се облажвали с един страхотен продукт, а на третата се опитват да им пробутат фалшиментото лъжейки ги че е същото че даже и по-добро ooooh!
И друг път съм го казвала- на финала след изстрела камерата се разхожда по спокойните дори усмихнати лица на Чепика, Хандето и другите гости... Може би все още са се надявали Хазал да кандиса и изстрела щяха да го минат в графата сватбени фойерверки или подранило шампанско.
Преди години тук сме обсъждали и един момент от сватбения танц как Хазал вади Ча от образа на Емир. На мен ми трябваха няколко гледания докато го видя, но Зиза много настояваше и по секунди ме накара да им видя лицата. Танцуват си и Хазал/Фера с полуобърнато лице в противоположна на камерата страна през усмивка казва нещо на Ча /примерно "ей най накрая се отърва от мен"/ Ча първо се отдръпна назад, погледна я и миглите му запърхаха, там прекъсва кадъра, явно се е разчувствал. После кадъра продължава със същия танц, но Ча е вече по-спокоен. Преди близо 4 години Ча в интервюто за Астана казва че всички плакали в този ден, а Хазал я има плачеща как един от екипа я бута да върви надалеч от сета, може би за да не я снимат такава присъстващите там.

ПП Заради успешния първи сезон на Протектора, втория също ще бъде отбелязан с гала вечер, която ще се състои в дните на 38- мия Истанбулски кинофестивал, който ще се проведе в дните  от 5.04 до16.04. Точната дата на гала-премиерата още не е известна.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 12:38 от Беллора

# 104
  От къде да започна  #Crazy Доста неща се насъбраха  , нека да  има , като се покрие в Щатите суша...  Вероятно е заминал с Гинчо , щом не е присъствал на Мави вечерта . Няма как да е бил там да не го  Забележат и фотнат Naughty   Киво е супеер , много колеги са го уважили  пее , забавляват се .   Баша ми знайте мнението  не мога да не отбележа, че поддържа фигура  .  В  ежедневието Дуда сме я виждали с парцалите грозни  Sick  на събития  добре се облича   .   
 Тая снимка  общата с Дуда  се мандахерца по темите  в които се обсъжда  Киво .
 Кво  като не  иде гаджето на Ча ще пропадне купона ли  hahaha Поканали са я сигурно Башак  . Обира  славата щото е гадже на който трябва , иначе щеще да види парти и сватби през крив макарон !  
 Лепнала се за него   , той е влюбен до уши   .    Държа на на мнението    загаджват  се на сета . В  2014 се снима  Меджезира  тогава би трябвало да е свободен . Ашка със Серенай  е измислица.  Като свърши всичко си дойде на мястото и си стана предишният .   Странно кво прай с колегата от мъпет шоу това отключва въпроси .
Преди да отворя сполейра се уплаших да не цъфне с Ча  bishop  
 Преди време  рускините коментираха  искали жена полис и хоп  Дуда   на каст ли е отишла , някой ли я уредил .

адаша Къванч Касабалъ

като се озъби  с тая физиономия , виждала съм фото като малка същинско цигане  Sick
Дуда и режисьора Али Билгин
https://vk.com/cagaulusoy?z=video-128333062_456240842%2F877850a8 … l_wall_-128333062

В мрежите отбелязват изглежда добре  нооо  още свикват .  Както много пъти сме казвали не е важно  хорското  Одобрение за тях . Тонове да изпишем  това си е техен личен  изобор.  

На 11 април ще покажат втори сезон на Защитника на  38 международен кинофестивал  в Турция .   Възможно Ча да се върне  за фестивала   . Гала вечер ако решат да правят всички ще са там .  Не е сигурно дали е заминал  най вероятно да . Малко ще стои там  , заради ангажиментите в родината .  

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 17:48 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт