ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 503

• 22 921
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Нерде е  репортажа...  smile3539 smile3539  

https://www.youtube.com/watch?v=1RtMv9PheeA

:

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 19:23 от femmi2

# 76
  • Пришълец
Цитат
Репортеры также спросили его о Дуйгу Сарышин, на что Чагатай ответил: "О своей личной жизни я не говорю".

Много им здраве, Joy какво като го питали за севгилито, той какво трябва да каже, че е жената на живота му или че не може да диша без нея smile3537 Пак да си кажа, че според мен ни показва малко, но в същото време достатъчно. Той Дуда не я крие, просто не ни я навира и няма какво толкова да се обяснява...

Тя Гала нещо и за Инста се изказа неуместно, Хазар откъде да знае каква част от последователите й са наши сънародници hahaha А на водещата как й дойде на акъла, че зрителите са гледали много сериали с нея, доколкото знам са само 3 Joy С Киво са около 7, там наистина са повечко и той сред най-добре познатите лица за българската публика...

# 77
Цитат
Много им здраве, 35 какво като го питали за севгилито, той какво трябва да каже, че е жената на живота му или че не може да диша без нея smile3537 Пак да си кажа, че според мен ни показва малко, но в същото време достатъчно. Той Дуда не я крие, просто не ни я навира и няма какво толкова да се обяснява...
Оставаше това да отговори ще ме довърши жената на живота му. Разбира се че не нужно да отговаря но от друга страна е любопотно   . Не искате ли от първо лице да  разберем  кво  вижда в нея , От кога се познават   ? Срам ме е но това е положението .

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 19:23 от femmi2

# 78
  • Варненска клюкарка

Много им здраве, Joy какво като го питали за севгилито, той какво трябва да каже, че е жената на живота му или че не може да диша без нея smile3537 Пак да си кажа, че според мен ни показва малко, но в същото време достатъчно. Той Дуда не я крие, просто не ни я навира и няма какво толкова да се обяснява...
Именно, какво друго трябваше да им отговори? Показа им я в целия и блясък преди месец, беше я обгърнал през гърба на едната снимка, на другата през тила и рамото, а на кадър на който той не се виждаше а само ръката му, която беше на мястото на деколтето и, това не стига ли? За пръв път води жена със себе си на някакво събитие, пък да заведеш приятелката си на сватба казват че е още по-специален жест. Тя нямаше да бъде там, ако не беше Ча. Какво повече да им каже ooooh!

А Гала просто е супер неадекватна, на повечето въпроси Хазар се чудеше какво да отговори, личеше че е силно притеснена, непрекъснато оправяше косата си, явно водещата с малоумните си въпроси и действаше както и на нас ooooh! А чаршафосаната сякаш не знаеше езика и прекалено дълго и пространно се обясняваше на турски, време през което дискусията изпадаше в дълбока кома.
Хазар е работила с едни от най-известните турски актьори, снимала е за Нетфликс и BBC и на фона на това да я питат за детството, родителите и да я изкарат ненормална заради това че родителите и са били достатъчно интелигентни да я пратят на психолог.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 18:18 от Беллора

# 79
На Дуда мноУ  и здраве  Joy си гледа двора  след някоя година или месец  ще го зяпа на картинка   hahaha Ча свободен пък има време за следващия крокодил , акула  Sick
мой ни изенада   с нещо убаво .

Цитат
За пръв път води жена със себе си на някакво събитие, пък да заведеш приятелката си на сватба казват че е още по-специален жест. Тя нямаше да бъде там, ако не беше Ча. Какво повече да им каже ooooh!
Естествено, че нямаше да бъда там ако не е Ча  спор няма !
 Им каже  Сиктир  , пишете квото искате  .

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 19:21 от femmi2

# 80
  • Варненска клюкарка
Тази седмица нямало да излъчват сериала на Киво, щели да дават нещо свързано с местните избори. С тоя ниския рейтинг съвсем ще се скапе до по-следващата седмица ooooh!
Забравих да ви кажа че официално НИ ще приключи в нормалния срок, т.е. някъде през май-юни... Здравият разум надделя bishop

Хазар е публикувала в Инста си рекламното видео за втория сезон на Протектора, а Сера го е лайкнала. И сега голяма радост, на някои направо им се привидя сватба щото единият от актьорите във видеото е Ча Joy Joy Joy

# 81
Тази седмица нямало да излъчват сериала на Киво, щели да дават нещо свързано с местните избори. С тоя ниския рейтинг съвсем ще се скапе до по-следващата седмица ooooh!
Забравих да ви кажа че официално НИ ще приключи в нормалния срок, т.е. някъде през май-юни... Здравият разум надделя bishop

Хазар е публикувала в Инста си рекламното видео за втория сезон на Протектора, а Сера го е лайкнала. И сега голяма радост, на някои направо им се привидя сватба щото единият от актьорите във видеото е Ча Joy Joy Joy
rotfImao rotfImbo
Слава Богу тук сме се събрали все реалистки, а не........ Mr. Green Whistling Joy

Нашия Баръш влиза/ ако не е влезнал още снощи(спрях да следя сериала) в ЗП-Yasak Elma / Запретный плод.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 18:40 от Neidjal

# 82
Цитат
Хазар е публикувала в Инста си рекламното видео за втория сезон на Протектора, а Сера го е лайкнала. И сега голяма радост, на някои направо им се привидя сватба щото единият от актьорите във видеото е Ча 35
Joy Joy
шЪ падна  ,керО като разбери скандааал   hahaha

https://twitter.com/ezel_ulusoy/status/1098192228923658242
Маргииии  ,гифка  разбра за лъжата и си каза глупак , счупи стъклото .
https://twitter.com/theprotector/status/1080471869092962305

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 19:19 от femmi2

# 83
  • Варненска клюкарка
Наде hahaha нали знаеш, кой къдет' го сърби. някои се претъркаха от чесане но няма и няма...

Странното е че в новия сезон ще го виждаме такъв, а реално ще излизат снимки като от днешното видео
с брадата и килата   Crossing Arms
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84
  • Пришълец
Ооо, този път не било фотошоп hahaha

В друга фаза съм Феми, Joy в момента личният живот на Ча не ми е интересен. Може би защото вниманието ми е насочено към проекта му, спомням си обаче преди години когато в Олигофренията не ставаше за гледане тогава се интересувах повече от личния му живот и по-точно надявах се, че не е изпаднал чак толкова, че да опре до Сера....

Чаршафосаната Joy Joy сигурно трудно събираше разпокъсаните мисли на водещата и използваше всички думи, за които се сети, че да се запази смисъла, но личи се, че се обясняваше повече от нужното ooooh!
Това за психолога много навътре го приех, че то колко други са като Гала, които като чуят препоръка за такъв и едва ли не детето сякаш не е нормално. Що за ограничени разбирания. Да можеше всички родители да проявяват благоразумието да търсят помощ от специалист, понякога е неизбежно, ама иди им обясни. Наистина ми стана кофти как прозвуча от националния ефир Confused

# 85
 МаргарелО   у двате фази сме   , азе повече у личната  Mr. Green   Как им  издържат  нервите  на съчиненията на жълтурите .
Той падне ще го изпотим  от въпроси и мятане  на пода  Blush newsm48
Допълних с гифки .

Цитат
Странното е че в новия сезон ще го виждаме такъв, а реално ще излизат снимки като от днешното видео
с брадата и килата  
Брадата    грозна , неоформена  Sick килата не е толкоз пълен  , добре е .  
 Ранини четох в контакта  мързи ме да ровя  в коя група беше  предполага  този му вид е за предците на Хакан .  

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 21:32 от femmi2

# 86
  • Варненска клюкарка
Пука му на папука на Ча за Сера. Както съм казвала и друг път и да е опрял до нея, до там е останал, когато има истинска връзка нещата доста си личат, както е в случая с Дуда, която с Чачо без Чачо се влачи с приятелите му, ходи по почивки с него, че даже и на риболов- за последното направо ми става мъчно за нея, ама любов, какво да прави....
Вчера се посмях на снимката с татенцето - сутринта питат Ча за Дуда, а на него не му се говори, а няколко часа по късно Татю виждайки статията се е пуснал в инста с пуловерчето, хитра усмивка и вдигната чаша ала "наздраве зетко" Joy Joy Joy

# 87
 Не му пука изобщо ни за Сера ни за Серовица .  Обръща и гръб .  Когато е сериозно я показва , бройки  минават и заминават . Колко е сериозно  зетьове , снахи , чаавета  .
Внимава не стане белята ,като тресе нагона .  

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 21:35 от femmi2

# 88
  • Пришълец
Феми, готово

Има и по-хубави от онзи период, когато разбра за лъжите, може да метна...

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 20:02 от Маргарита Н.

# 89
  • Варненска клюкарка
Така и не разбрах Хатиджето защо нарича малкия Каан с името Хюсеин hahaha
Феми, готово

Има и по-хубави от онзи период, когато разбра за лъжите, може да метна...

Имам чувството че Ча се простря на шпагат Crazy

Общи условия

Активация на акаунт