какво като го питали за севгилито, той какво трябва да каже, че е жената на живота му или че не може да диша без нея
Пак да си кажа, че според мен ни показва малко, но в същото време достатъчно. Той Дуда не я крие, просто не ни я навира и няма какво толкова да се обяснява...
А на водещата как й дойде на акъла, че зрителите са гледали много сериали с нея, доколкото знам са само 3
С Киво са около 7, там наистина са повечко и той сред най-добре познатите лица за българската публика...
какво като го питали за севгилито, той какво трябва да каже, че е жената на живота му или че не може да диша без нея
Пак да си кажа, че според мен ни показва малко, но в същото време достатъчно. Той Дуда не я крие, просто не ни я навира и няма какво толкова да се обяснява...
А чаршафосаната сякаш не знаеше езика и прекалено дълго и пространно се обясняваше на турски, време през което дискусията изпадаше в дълбока кома.
си гледа двора след някоя година или месец ще го зяпа на картинка
Ча свободен пък има време за следващия крокодил , акула 

в момента личният живот на Ча не ми е интересен. Може би защото вниманието ми е насочено към проекта му, спомням си обаче преди години когато в Олигофренията не ставаше за гледане тогава се интересувах повече от личния му живот и по-точно надявах се, че не е изпаднал чак толкова, че да опре до Сера....
сигурно трудно събираше разпокъсаните мисли на водещата и използваше всички думи, за които се сети, че да се запази смисъла, но личи се, че се обясняваше повече от нужното 

килата не е толкоз пълен , добре е .

Препоръчани теми