👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 2

• 34 644
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
То и с външен вид не я виждам да блесне.
Е не, ама на фона на останалите.... те ептен смамузени тая година... минлата година доста по чаровен беше женският екип!
За мен лично усмихнатата Варта е много по-чаровна от Чилева

# 91
  • Другата България
То и с външен вид не я виждам да блесне.
Е не, ама на фона на останалите.... те ептен смамузени тая година... минлата година доста по чаровен беше женският екип!
За мен лично усмихнатата Варта е много по-чаровна от Чилева
За мен също. И Ралица повече ми харесва визуално.

# 92
  • Sunshine state
На мен Ангелов ми идва прекалено възрастен, а и не е мой тип. Аз харесвам по-светли мъже. В мое лице имате една конкурентка по-малко. Joy  Да се надявваме женският отбор да се постегне малко и да завършат поне една резервация, че доста се изложиха.

# 93
  • Другата България
То докато Чилева се пъне да е навсякъде и накрая нищо да не е като хората така ще е.
Ако си стои само на станцията и прави нещата както трябва, може и нещата да са различни.

# 94
Варта е симпатяга да, но повече трябва да се усмихва....черната Ралица никак не ми допада, нито визуално, нито като характер!

# 95
  • Пловдив
На мен Ангелов ми идва прекалено възрастен, а и не е мой тип. Аз харесвам по-светли мъже. В мое лице имате една конкурентка по-малко. Joy  Да се надявваме женският отбор да се постегне малко и да завършат поне една резервация, че доста се изложиха.

На мен ми идва точно.

От жените и на мен Варта ми е симпатична. И донякъде Веселина.

# 96
Чудя се, първата седмица гледахте ли предаването изобщо? Защото ако мненията са ви само на база миналата седмица, то 50% от случилото се ви се губи...
Жените първата седмица отвяха мъжете на резервация. Чилева, когато готви, не е скапвала поръчки, напротив. Пак ще кажа, първата седмица на Петко му спаси задника с перфектни меса.

# 97
  • София
Момичетааа, темпурите как са ви, че довечера ще дойде шефа с тЕнджарето да ни на хлопа на всички по канчето.

Нямам отлявлен фаворит за момента, но Чилева с тия мини скандали в темата е на път да ми стане противна.

# 98
Момичетааа, темпурите как са ви, че довечера ще дойде шефа с тЕнджарето да ни на хлопа на всички по канчето.

Мани, мани. Нищо не съм готвила. 4-годишният шеф ще ме изяде с парцалите...

# 99
В духа на темата-какво значи темпура?Пак да кажа,че не се изживявам като готвач-разбирач и не съм следила предишния сезон,нито чужбинските формати.Но я чувам тази дума по време на предаването.
   Редактирам-видях в гугъл.

# 100
  • Испания
Merri_An,

Hell's Kitchen Bulgaria

Тази вечер предстои да видим драматични сътресения, но и дълго чакани успехи, задълбочаващи се лични конфликти и неочакван обрат. Непреодолимото его, липсата на комуникация в кухнята и проблемните слаби звена в двата отбора отново ще нажежат обстановката и ще изпратят още един от професионалистите вкъщи. 🤭🙄😪

# 101
  • Другата България
И аз нямам фаворити, то е и много рано за това, защото си има още доста време.
Но имам анти участници и от двата отбора, поне от това, което до сега са излъчили.

# 102
Само не разбрах как ще си поделим шефчето. С брада, без брада с някое килце отгоре/то щото аз съм фиданка/все ми Аресва

# 103
Само не разбрах как ще си поделим шефчето. С брада, без брада с някое килце отгоре/то щото аз съм фиданка/все ми Аресва
Ами как, която приготви най добрата темпура, нейн е!!!! Joy chef Joy

# 104
Ами как, която приготви най добрата темпура, нейн е!!!! Joy chef Joy
Край, изгорЕх

Общи условия

Активация на акаунт