👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 2

• 34 636
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
   Аз не съм запозната с формата,гледам от почти края на миналия сезон.Кефи ме Ангелов как ги юрка.Амиии 100 хил. не се дават ей така,за мили очи.И най-вероятно научават доста неща,докато снимат.И според мен,ако искаш да си шеф в ресторант,трябва да си устойчив на напрежение.И да си лидер.
    От мъжете досега много ми харесва Никола,от жените още нямам фаворит.Пецата ме дразни.Четох някъде за заведението ,в което е работила Лариса в Монтана.Ако това е вярно,честно,не знам шефката й как я е търпяла.Живея  в Монтана.
   Освен Ангелов,много харесвам Андре Токев-струва ми се супер възпитан и интелигентен,дисциплиниран мъж.

# 76
Марулета Токев и на мен ми е много сладък, на моменти го предпочитам пред Ангелов...много обран, деликатен и възпитан човек!

# 77
Отвратителен каст тая година, дори и визуално 90% са ми антипатични.
Няма ли някой познаващ Пецата да ни информира за житието на тоз младеж?

# 78
  • Пловдив
Влитам и аз в темата.

И се нареждам на опашката за шеф Ангелов. Момичета, опитвам се да открия инфо в нета, но не откривам - кой набор е Виктор?

# 79
Влитам и аз в темата.

И се нареждам на опашката за шеф Ангелов. Момичета, опитвам се да открия инфо в нета, но не откривам - кой набор е Виктор?
На 45 години е, аз съм проверила! hahaha

# 80
  • Пловдив
Мими, това 73-ти набор ли значи?

# 81
Мими, това 73-ти набор ли значи?

74

# 82
  • Пловдив
Мерси, Мими.

Пецата и на мен ми се очертава сред фаворитите. Мисля, че и Никола има какво да покаже, обаче от мъжете Тихомиров нещо ме дразни.

# 83
Мерси, Мими.

Пецата и на мен ми се очертава сред фаворитите. Мисля, че и Никола има какво да покаже, обаче от мъжете Тихомиров нещо ме дразни.
Ето цитата за таланта от Виктор Ангелов: “Аз съм човек, който не вярва в таланта при готвенето. Както казах човек трябва да работи по 24 часа, за да доразвие потенциала си. Професионалната кухня е 50% дисциплина, 45% заготовки и 5% талант. В работата си съм много взискателен и крещенето е начин за изпускане на парата и е факт, че от време на време дори аз го правя. „Hell's kitchen” не е училище за готвачи, а тест за професионалните готвачи”, добавя още той.

# 84
  • Другата България
Тая конспирация с Петко ми хареса и ще отида една стъпка по-далеч. Представяте ли си Петко, най-големия клоун, да спечели и няма Чилева милева, няма Никола, няма го Тишката?
В Чилева има нещо... този хъс е дразнещ, но момичето иска да победи и това е нейният начин. Кофти е, като нещо не ти се получи; изнервиш ли се веднъж, после нищо не върви както трябва. Освен талант, трябва волско спокойствие.
В Чилева има само желание да минава през трупове само и само да успее, но до момента не показва нищо съществено. Дъни се именно на вечерите - точно когато е важно. И става смешна. Не мога да ви разбера честно - значи тя номинирана, грешна ама имала хъс. Както каза Манчев в Кошмарите тия дни - "то само с хъс не става"
Напълно съм съгласна с тези мнения за Чилева. Дотук освен една пренавитост, въртене като муха без глава, скапване на поръчко именно при вечерната резервация нищо друго не сме видели. Дори и да има потенциал, е редно да го покаже, вместо да е всеки епизод на пангара с тичане без цел и нищоправене. Но шоу прави, да, може пък и затова да е там. Laughing Sunglasses

Ангелов съм си го заплюла аз още от Мастършеф, фенка съм му не само визуално, ами всякак  Embarassed. Хич не ми харесва как се е поналял и с тази брада, ама квото-такова, ако ми падне, няма да го върна... Embarassed Embarassed Embarassed

Смайли, искрени благодарности за усилията, които полагаш за оформяне на темата и всичката информация, която си събрала в нея. Hug bouquet
 bouquet
Ъфкорс, закупих шоколада, но нещо не ме грабна, не знам защо. Предполагам ще му дам и втори шанс, но след време.

# 85
Все пак Чилева е "златното" момиче на ХК.... hahaha

Е, те тва е, майна! Баш майстора публично я обяви за златното момиче на ХК и гледай сеир. А Николчо КОГА?  Това е чиста дискриминация. Ако баш майстора беше баш майсторКА тогава, може би, тогава, златното парче, упссс изФинете, златното момче на ХК щеше да бъде Никола Wink
Еми да, ама баш мйстора е мъж, така, че ще е фен на дамите....отделно, че и като ги погледнеш какви са смачкани останалите как няма Чилева да блесне.... hahaha hahaha

# 86
  • Другата България
 Laughing Да блести с външен вид ли?
Нека покаже, че може да готви, пък другото го остави.

# 87
То и с външен вид не я виждам да блесне.

# 88
То и с външен вид не я виждам да блесне.
Е не, ама на фона на останалите.... те ептен смамузени тая година... минлата година доста по чаровен беше женският екип!

# 89
Довечера някой ще си ходи, чудя се кой. Май залагам на Хани.

Общи условия

Активация на акаунт