👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 2

• 34 683
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Шеф Ангелов когато видя двете номинирани, веднага върна Варта отзад и изкара Чилева на пангара и съвсем заслужено ѝ наби канчето.
Laughing Само заради това съжалявам, че не съм гледала снощи.
Има ли епизод, в който Чилева да не е омазала нещо? Thinking И после да не реве, че не иска да си ходи? Язък ѝ за моженето да готви, явно си мисли, че само това стига, за да си лидер.

Накратко какво се случи във вчерашния епизод - жените спечелиха отборната игра, като огромна заслуга за победата на жените имаше Ралица. Жените отидоха на йога, а мъжете трябваше да почистят тоновете пясък от двора.

Във втората част Ралица беше разпределена на станция "Сосове", а Чилева и Светлана на станция "Месо и риба". Ралица се издъни със сосовете няколко пъти, беше хаос и по другите станции, като Чилева постоянно си зарязваше станцията и ходеше както обикновено да дудне и да дава непоискани акъли по другите станции.

След като Чилева остави на паса две пилешки пържоли като подметки и не еднакви по размер изпечени филета от риби, шеф Ангелов хубаво я сиктирдоса, че от въртене като муха без глава по другите станции - нито месото, нито рибата стават за клиенти.

След което женският отбор беше изгонен от кухнята. Ралица каза, че тя ще е едната номирана и някой от станция "Месо и риба". И тук Чилева като подскочи, като взе пак да се тръшка като дете "Няма пък аз да съм номинирана, няма пък аз да си ходя"...

Когато шеф Ангелов я изкара на пангара, Чилева се опита да му противоречи, че не трябва тя да е номинирана, но шеф Ангелов ѝ наби канчето аргументирано, като ѝ връчи оранжевата престилка. Laughing

# 661
  • Испания
Да допълня: и Ангелов обяви, че Веселина е вкъщи, по-добре е, но няма да продължи участието си във формата.

# 662
Чилева всеки път едно и също-Няма да си ходя,няма да си ходя,мрън-мрън!Един път не застана като пич и да поеме отговорност.
   Тихомиров,колкото и да ми е неприятен,се справи супер с вегетарианското меню.Явно си може момчето,ама характерът куца.
   Много смешни ми бяха Пецата и Лариса като ги насадиха в сепарето-мислят,мислят,ама главата празна!!!

# 663
  • Другата България
Smileys®, PURE, златни сте, момичета. bouquet Heart Eyes Hug
Много благодаря и на двете. Жалко за Веселина, кротко дете беше, имаше потенциал да се научи на нещо повече в предаването. Сега може би пак няма да има изгонен, или пък другата седмица...нали трябва да се навакса с бройката.
За Чилева няма какво повече да се каже, аз го говоря от самото начало и изобщо не е нужно да гледаш редовно, за да ти стане ясно какъв е манталитета ѝ. Хаотична, разпиляна, с огромно самочувствие и тя като Тихомиров и се вре навсякъде, смятайки, че е компетентна и всичкоможеща, разбираща и правеща. А всъщност се върти като муха без глава и омазва пейзажа. Какво още трябва да се случи, за да разбере, че не става за лидер? Да не говорим за поемането на отговорност - все тя не е виновна, все друг да е номиниран, щото тя не иска да си ходи...Може да готви, но на фона на поведението ѝ това не се забелязва.
Нали Татяна им беше лидер, това инцидентно ли само беше?

# 664
Да питам нещо,тъй като изобщо нямам понятие от кухнята на ресторант-всеки трябва да може всичко,или всеки да си владее неговата станция.Питам как е в риъла,не в предаването.

# 665
  • София
Аз мисля, че тази седмица някой ще си ходи. Едва ли ще разиграят сценария от миналата седмица. Не знам Чилева с кой ще е номинирана, но май ѝ е време да отпадне. Много акъл дава на всички постове, а нейната работа куца.

# 666
  • Пловдив
С Ралица е номинирана, но днес може да има и трети номиниран

# 667
  • ГО
Явно снимките на Азис са от по-нататъшни епизоди.

# 668
Да питам нещо,тъй като изобщо нямам понятие от кухнята на ресторант-всеки трябва да може всичко,или всеки да си владее неговата станция.Питам как е в риъла,не в предаването.
Принципно трябва да умееш да готвиш всичко от менюто. Изисква се звената да си помагат при натрупване на повече поръчки в едното от тях. Примерно, има десет поръчки в топла кухня, а в студена - само две. Или обратното. Но си зависи от колектива. Има кухни, където липсва екипност и колегиалност.
Но в повечето ресторанти няма звена студена и топла кухня, като готвачите се разбират помежду си кой коя поръчка ще изпълни.

# 669
Жалко,че Весито няма да може да продължи,харесвах я.

# 670
  • Sunshine state
За Чилева е ясно, но Ралица мен си ме дразни - и тя по гръб не пада. Не ми харесва тази жена изобщо.
Тия жени окапаха като круши. Ако още някой се разболее, не знам дали ще има нужда от елиминации изобщо - те сами си отпадат. 🤣

# 671
За Чилева е ясно, но Ралица мен си ме дразни - и тя по гръб не пада. Не ми харесва тази жена изобщо.
Тия жени окапаха като круши. Ако още някой се разболее, не знам дали ще има нужда от елиминации изобщо - те сами си отпадат. 🤣
Да отпадат, жалко за Весито, много беше сладка макар и малко странна като разбиране и държане, но се стараеше детето! Heart Eyes
Спокооо, Чилева няма да отпадне hahaha, готова съм главата да си заложа, ще отпадне Ралица, злобна, невзрачна и некадърна! Чилева е цветна и макар да е попиляна и хаотична има живот в нея,....а и определено готви по добре от черния демон! hahaha hahaha По някаква причина Шефа ѝ симпатизира, но иска да и натрие носа, защото много го вири и все иска да командва! По този начин прави шоу, иначе онова лалугерче въобще не се забелязва в кухнята!

# 672
  • Sunshine state
Харесва ми определението за Ралица на Мими - Черният демон 😂

# 673
  • Пловдив
Ооооо, четене с разбиране - това ще е интересно. Миналата година поне беше забавно

# 674
  • Испания

Бре, Пецата как хубаво обяснява!

Миналата година беше голямо дънене с това четене. Дани Спартак се беше издънил яко.

Общи условия

Активация на акаунт