Има ли епизод, в който Чилева да не е омазала нещо?

Накратко какво се случи във вчерашния епизод - жените спечелиха отборната игра, като огромна заслуга за победата на жените имаше Ралица. Жените отидоха на йога, а мъжете трябваше да почистят тоновете пясък от двора.
Във втората част Ралица беше разпределена на станция "Сосове", а Чилева и Светлана на станция "Месо и риба". Ралица се издъни със сосовете няколко пъти, беше хаос и по другите станции, като Чилева постоянно си зарязваше станцията и ходеше както обикновено да дудне и да дава непоискани акъли по другите станции.
След като Чилева остави на паса две пилешки пържоли като подметки и не еднакви по размер изпечени филета от риби, шеф Ангелов хубаво я сиктирдоса, че от въртене като муха без глава по другите станции - нито месото, нито рибата стават за клиенти.
След което женският отбор беше изгонен от кухнята. Ралица каза, че тя ще е едната номирана и някой от станция "Месо и риба". И тук Чилева като подскочи, като взе пак да се тръшка като дете "Няма пък аз да съм номинирана, няма пък аз да си ходя"...
Когато шеф Ангелов я изкара на пангара, Чилева се опита да му противоречи, че не трябва тя да е номинирана, но шеф Ангелов ѝ наби канчето аргументирано, като ѝ връчи оранжевата престилка.