OКТОМВРИйски мами 2019 - Tема 2

• 29 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
И мен така лекарката, която ме следи ми каза да си търся друг лекар за ЖК, защото нямало да води....много тъпо наистина, защото си ми знае цялата история...сега трябва да обяснявам наново всичко на друг лекар...и аз търся за гр.Пловдив някой по здравна каса, че и да е специалист по тромбофилиите....

# 526
Момичета, мен ме пробожда нещо в лявата част на корема. Отделно и кръстът в ляво ме заболява, което според мен е бъбрек. Някой има ли с подобни оплаквания? Малко започвам да се филмирам....
И мен от онзи ден ме боли, ниско долу от лявата страна. От вчера пия но-шпа. Утре ще звънна да попитам лекарката, ако и при теб болката е на същото място. Ако искаш ще ти пиша какво ми е казала.
Днес бях на лека, заради болката от ляво. Пуснаха ми урина и лекарката, каза че май е от бъбрека. 🙁 утре ще дам стерилна урина, а в четвъртък ще ходя на нефролог.

# 527
Здравейте. Момичетата от Бургас, ще ми препоръчате ли доктор при който да се запиша на ЖК, днес доктора при който щях да се записвам ми съобщи, че няма да приема повече жени за ЖК... Много тъпо ми стана, бях си свикнала с него, имах му доверие...

Ти при кой беше решила да се запишеш?

При Д-р Горанов. В 3та поликлиника му е частния кабинет.
Аз съм при др недялков и съм много доволна ,мн спокоен човек има страница чрез която можеш  да си запишеш час

# 528
Здравейте. Момичетата от Бургас, ще ми препоръчате ли доктор при който да се запиша на ЖК, днес доктора при който щях да се записвам ми съобщи, че няма да приема повече жени за ЖК... Много тъпо ми стана, бях си свикнала с него, имах му доверие...

Aз съм при Минчев и съм доволна от него. Никога нищо не ми е отказвал, винаги ме е приемал, винаги си вдига телефона. Ако не си се насочила към някой,ти го препоръчвам. Има кабинет, работи по касата.
От Кироваков също съм доволна, просто не ми допада ,че кабинета му е в окръжна

# 529
Здравейте мамита, правих си цитонамазка и теста излезе РАР II B. Някой може ли да изкаже мнение това трябва ли да ме тревожи или всичко е в рамките на нормалното,в предвид че до преди 10дни пих утрогестан 3×2,и все още приемам дуфастон който намалиха на 2таблетки дневно ? :/

# 530
PAP II е най-често срещаният резултат и означава, че всичко е наред засега, нормален е. Обикновено пишат и коя група е, при нея има специфика - от а към b, c, рискът нараства, но все още е ОК. Това, обяснено най-лаишки..., споко

# 531
Момичета,в началото на 4ти месец съм а гаденето и повръщането се засили,вече не ме пропуска и сутрин и вечер,не беше така първия триместър имаше гадене но имаше дни в които нямаше нищо от една седмица съм мн зле,вчера през целия ден ми се въртеше стомаха Sad

# 532
И аз да попитам, момичета, вие до кога смятате да работите? До коя седмица?

# 533
Аз мисля да съм до около 6 месец, някъде... но не си правя конкретни сметки. Мисля да работя, докато мога... Simple Smile))

# 534
И аз ще работя докато мога. Направо полудявам в нас да седя.

# 535
Kefcho91, Аз си правих цитонамазка точно преди да забременея и излезна резултат РАР II. Аз се притесних, защото винаги до тогава съм била РАР I, но лекарката, каза, че резултатът е добър и няма нищо притеснително, зависело и от кой ден на цикъла е взета пробата. Така че естествено ще питаш АГ, но мисля, че няма за какво да се притесняваш.
Аз мисля да работя до последно, стига да се чувствам добре разбира се. С предната бременност последните месеци преливах от енергия и когато оставах сама вкъщи се побърквах от скука. А и честно казано малко ми е гадно, че ще си оставя проектите на друг и ще гледам максимално да си ги изпипам до последно. Yum

# 536
И аз няма как отсега да кажа до коя седмица точно ще работя. решила съм да идвам в офиса, докато не ми тежи корема и мога да се наспивам нормално с корема, за да се чувствам добре за работния ден. Все пак не ми се иска да излизам от сега, искам да си получавам пълната заплата, важно ми е и дори тези 20% разлика между болничен и пълна заплата са си пари в моя случай, тъй като ме осигуряват на пълна заплата.

# 537

Aз съм при Минчев и съм доволна от него. Никога нищо не ми е отказвал, винаги ме е приемал, винаги си вдига телефона. Ако не си се насочила към някой,ти го препоръчвам. Има кабинет, работи по касата.
От Кироваков също съм доволна, просто не ми допада ,че кабинета му е в окръжна
. Аз съм при Делян Йорданов и съм доволна. Внимателен е, обяснява добре работи в Девата

# 538
Момичета,в началото на 4ти месец съм а гаденето и повръщането се засили,вече не ме пропуска и сутрин и вечер,не беше така първия триместър имаше гадене но имаше дни в които нямаше нищо от една седмица съм мн зле,вчера през целия ден ми се въртеше стомаха Sad

Някои жени цяла бременност са така. Изписват се медикаменти.

# 539
Здравейте! В коя г.с ви казаха пола на бебчето?

Общи условия

Активация на акаунт