OКТОМВРИйски мами 2019 - Tема 2

• 28 944
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
БХС ще правя при Амалиев.
За втората фетална съм се насочила към Троянчев.

# 61
Здравейте, от снощи съм много зле. През нощта ставах да повръщам няколко пъти, а сутринта отивайки към банята припаднах и си разкървавих ухото (паднала съм си на обецата). Не знам защо отидох на работа, но не ми мина и към 10 си тръгнах. Цял ден се опитвам да не повърна малко вода, но нямам успех. Умирам от жажда, пия после повръщам, после ми се вие свят от обезводняването. Някоя от вас може ли да ми каже какво може да се пие против повръщане от бременни? С предната бременност не съм повърнала нито 1 път.
Записала съм си ФМ и БХС при д-р Янкова (София).

# 62
  • София
Щом си толкова зле отиди на лекар и ако се наложи да те приемат, за да ти влеят каквото трябва!

# 63
Здравейте, от снощи съм много зле. През нощта ставах да повръщам няколко пъти, а сутринта отивайки към банята припаднах и си разкървавих ухото (паднала съм си на обецата). Не знам защо отидох на работа, но не ми мина и към 10 си тръгнах. Цял ден се опитвам да не повърна малко вода, но нямам успех. Умирам от жажда, пия после повръщам, после ми се вие свят от обезводняването. Някоя от вас може ли да ми каже какво може да се пие против повръщане от бременни? С предната бременност не съм повърнала нито 1 път.
Записала съм си ФМ и БХС при д-р Янкова (София).
Отивай на лекар, даже веднага се обади на АГ, моята ми каза, ако повръщам повече от 5 пъти на ден да й се обадя!

# 64
Веднага на лекар и да не пропуснеш да кажеш, че си припаднала!

# 65
ARmaCH, и според мен задължително се консултирай с аг-то си!

# 66
Да ви се похваля - чухме сърчице Heartbeat , 7г.с. + 2 дни, 1см, термин на 28.10, мнооого емоционално беше Sparkling Heart

Успех и късмет желая на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 67
  • Пловдив
И моят термин е тогава. Heart Eyes

# 68
И аз да дам отчет, току що бях на преглед (рано рано Grinning )
Видяхме Heart , точно 8 седм, отговаря си напълно на периода, в размера също всичко е наред.
Термин 20.10 Blush

# 69
  • София
Здравейте, аз съм в 11г.с +4д, записала съм си час за скрининг в болница Надежда за 23,03, дали според вас ще може да се види пола на бебчо ? ^.^

# 70
  • София
Здравейте, аз съм в 11г.с +4д, записала съм си час за скрининг в болница Надежда за 23,03, дали според вас ще може да се види пола на бебчо ? ^.^
Възможно е, но имай впредвид, че толкова рано стават грешки и от момиче после става момче. Четох, че в тези ранни седмици момчетата и момичетата си приличали там долу и ставало объркване често.

# 71
Здравейте. И аз чух сърчице миналата седмица. Терминът ми е около 24.10. Втора бременност и детенце на 10 месеца. Малко съм в шаш как ще се справям и все още не мога да се отърва от паниката. На 01.04 съм на преглед отново и ще записвам тогава час за бхс. 1вата ми бременност беше доста тежка с няколко влизания в болница. Затова и съм толкова изплашена сега... Леко на всички и да сме щастливи накрая със здрави бебчета ❤️

# 72
ARmaCH най-добре е да постъпиш в болница, аз бях 4 дни и сега се чувствам по-добре. За гаденето ми изписаха  деган 2х1. Друго може да си взимаш глюкоза за обезводняването. Моя доктор ми каза, че и спрайта помагал защото съдържа натриев цитрат.
 Аз съм от Бургас и ще ходя на фетална също при Троянчев но за биохимичня скрининг незнам къде се ходи  и има ли значение кое се прави първо ?

# 73
ARmaCH най-добре е да постъпиш в болница, аз бях 4 дни и сега се чувствам по-добре. За гаденето ми изписаха  деган 2х1. Друго може да си взимаш глюкоза за обезводняването. Моя доктор ми каза, че и спрайта помагал защото съдържа натриев цитрат.
 Аз съм от Бургас и ще ходя на фетална също при Троянчев но за биохимичня скрининг незнам къде се ходи  и има ли значение кое се прави първо ?
На мен досега винаги са ми пускали първо Бхс (аз съм го правила в рамус) Като е готов отивам с него на ФМ ( и аз съм била при Троянчев и живот и здраве и занапред ще отида при него)

# 74
Благодаря ви за съветите момичета!
Аз съм по-добре. Бях решила ако и днес съм така да звъня на АГ. Понеже в понеделник вечер бях при него и ми изчете една лекция как за най-малкото нещо се панирам и как като съм бременна е нормално да ме боли оттук, оттам и да ми е зле, та не посмях да му звъня веднага на другия ден Grinning Но за сметка на това звъннах на хомеопата си, той ме разпита подробно какво повръщам, вие ли ми се свят, боли ли ме глава, имам ли сухота в устата или пък прекалено слюноотделяне и тнт и ми каза да си взема Bryonia 9ch. Не знам дали от нея но от вчера следобяд някъде не съм повръщала. Другото, което много ми помогна беше разреден с вода сок от кисели краставички! До преди да започна да пия от него повръщах всякакви течности, дори водата. Преди малко бях при личната и тя ми даде болничен до петък. В работата няма никак да се зарадват, че чак в понеделник ще ходя, но да се оправят.. Simple Smile
fffrrr_bs И моят термин е 20.10. Водят ме 8с и 3 дни. Интересно ми е кога ти беше последната М- на мен на 13.01.

Искам да споделя с вас една книжка на Петър Дънов за майчинството, която много харесвам: https://duh.bg/kniga-vazpitanie-na-deteto-v-utrobata-na-maikata.pdf Тук е на PDF, а който иска може да си я поръча в сайта https://duh.bg/. Разпространява се безплатно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт