Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря дрехи за бременни?
Какви са симптомите на бременността, свързани с гадене и умора?
Какви са препоръките за справяне с гаденето и умората по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря дрехи за бременни?
-
Какви са симптомите на бременността, свързани с гадене и умора?
Много жени изпитват гадене, умора и намален апетит през ранните седмици на бременността. Някои също съобщават за предпочитания към въглехидрати и солени храни, докато други се чувстват изтощени или дори депресирани. Важно е да запомните, че тези симптоми могат да варират значително от жена на жена и от бременност до бременност.
-
Какви са препоръките за справяне с гаденето и умората по време на бременност?
За да се справите с гаденето и умората по време на бременност, от съществено значение е да отделите време за почивка и да се опитате да се движите редовно. Важно е да се консултирате с лекар за всякакви проблеми, които изпитвате. Освен това поддържането на здравословна диета и консултацията със специалист относно подходящите хранителни добавки са важни стъпки.
-
Какви са препоръките за справяне със стреса и тревожността по време на бременност?
-
Какви са симптомите на проблеми с щитовидната жлеза по време на бременност?
Но за сметка на това звъннах на хомеопата си, той ме разпита подробно какво повръщам, вие ли ми се свят, боли ли ме глава, имам ли сухота в устата или пък прекалено слюноотделяне и тнт и ми каза да си взема Bryonia 9ch. Не знам дали от нея но от вчера следобяд някъде не съм повръщала. Другото, което много ми помогна беше разреден с вода сок от кисели краставички! До преди да започна да пия от него повръщах всякакви течности, дори водата. Преди малко бях при личната и тя ми даде болничен до петък. В работата няма никак да се зарадват, че чак в понеделник ще ходя, но да се оправят.. 
, точно 8 седм, отговаря си напълно на периода, в размера също всичко е наред.