OКТОМВРИйски мами 2019 - Tема 2

• 29 052
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, момичета 😊
Аз да питам -как сте с килограмите ? 😁
Аз бях на БХС на 23.03 и там ме претеглиха, в 12г.с + 5 д. съм (+4кг)...
13г.с + 3кг съм аз 😊

# 436
Аз пия витамини според нуждите на тялото ми. Следя ги когато пускам кръвни и пия точно конкретни.

# 437
Аз съм 10г.с. точно + 1кг отгоре съм

# 438
До сега не съм имала проблем с гаденето, което си беше супер. Последните дни след като се наям започва да ми се гади 😔 Или е от течностите защото пия много.. не знам

# 439
До сега не съм имала проблем с гаденето, което си беше супер. Последните дни след като се наям започва да ми се гади 😔 Или е от течностите защото пия много.. не знам
И при мен е така. Днес изпих 500 мл фреш и още ми се повръща. Даже май имам и киселини, не знам точно какво е това, защото никога не съм имала.

# 440
Аз пия витамини според нуждите на тялото ми. Следя ги когато пускам кръвни и пия точно конкретни.
Какви точно кръвни изследвания си пускаш, за да следиш?

# 441
Какви витамини пиете? На мен ми предписаха много скъпи витамини, които дори и за месец не стигат...Прегнакеър плюс
Точно тях пия, 60 таблетки са, една витамини и една Омега 3, стигат точно за един месец. Аз ги взимам на 34лв, това са едни от най-хубавите витамини за бременни в света.

В 12 + 5 дни съм, не съм качила кг засега.

Аз вчера си пуснах Пренатест, в понеделник ме записват на ЖК и отделно съм при друг лекар на ФМ. Иначе гледахме бебето преди седмица, всичко беше наред, дивееше и едва го измериха, не успяхме да видим и пол. По това време вече знаех на дъщеря ми, та сега вече съм съвсем нетърпелива.

Лошото е че от седмица някъде съм болна, всичко започна от едно гърло,което оправих с бабини илачи, но слезна надолу и сега кашлям като луда, носът ми е задръстен от жълто-зелени секрети и все повече се влошавам, което май ще доведе до пиене на антибиотик и съм притеснена. Пия разни хомеопатии, промивам носа, пия сироп, мед с лимон, чайове, мед със синапено семе, смуча два вида таблетки, но ефект няма. В същото време от това напъване за кашляне или да си издухам носа, вече ме боли корема. Някой пил ли е аб по време на бременност.

# 442
Алия, пробвай с морска сол в кърпа на челото, загрята на котлон. Помага за хремата. За кашлицата-може да пробваш също сок на черна ряпа, издълбава се вътрешността и се пълни с мед или захар. Когато започне да прави сок и да изсмуква се яде по една лъжичка. Доколкото знам по време на бременност можеше да се прие Аугументин. Но все пак ако се наложи, ще ти изпишат.
Аз бях болна преди да разбера че съм бременна и три четири ден пих хюмекс грип. И аз бях така с жълто зелена хрема и кашлица и гърло. След като разбрах минах на морската сол и тамоони с ракия в ушите. За три четири дена се оправих. И аз доста кашлях и все се притеснявах.
След това пък бях една седмица със сецнат кръст. През цялото време за да стана се напрагаха коремните мускули. Нищо не ми стана но може же би пт кръста се оправих след като мон месец.

# 443
Алия, пробвала ли си хомеопатия,  на мен преди ми помагаше инфлуцид, хомеожен 9 и тонзилотрен. Заради честите ми боледувания, последните 2 години предимно с тази комбинация се лекувах, дори и усложнени настинки съм излекувала. Това, което са ти написали за солта също много помага, за да слязот секретите.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 07:19 от Krasi_mira_ni

# 444
Хомеопатиите съм ги пробвала, но при мен няма ефект.
Ще пробвам сега морската сол, имаме вкъщи, само се чудя как точно да я загрея, за да не подпаля нещо.😂

# 445
Какви точно кръвни изследвания си пускаш, за да следиш?
Витамини-б12, б6,Д3, магнезии, калции, ПКК, желязо, йод в урина, белтък, албумин.
За момента следя тези. Приемам добавки от това което ми липсва само. То като цяло това е са най- важните през бремеността и не само.
Същото така следя и хормон ТСХ. Не трябва да е над 2

# 446
Ще пробвам сега морската сол, имаме вкъщи, само се чудя как точно да я загрея, за да не подпаля нещо.😂
На котлон в тенджерка докато започне леко да пука. После в кърпа и колкото можеш да търпиш върху синусите. А ракията на тампони в ушите е още по лесно.

# 447

В купичка в микровълновата. После я изсипваш в кърпа и налагаш на челото.

# 448
Здравейте и от мен!

Очаквам бебче в края на Октомври. Включвам се с малко инфо за мен. Имам малчуган на 6 години, това ми е втора бременност. Ще се радвам да се четем.

Поздрави!

# 449
В микровълновата не се загрява толкова добре и по-бързо изстива. Просто казвам.

Общи условия

Активация на акаунт