OКТОМВРИйски мами 2019 - Tема 2

• 29 033
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
И аз да ви попитам как са ви зъбите, по принцип моите са много здрави, но от вчера кътниците ме болят като дъвча, опитах се да изям палачинка с мед, но така ме пронизваше докато дъвча, че не можах.
Дадоха ми час за зъболекар чак на 10/04 и дотогава незнам😳

# 511
И аз да ви попитам как са ви зъбите, по принцип моите са много здрави, но от вчера кътниците ме болят като дъвча, опитах се да изям палачинка с мед, но така ме пронизваше докато дъвча, че не можах.

Доколкото знам през бременността доста се развалят.
Мен рядко ме наболява единия мъдрец, но се надявам да не се наложи вадене.
Може да си правиш промивки със смрадлика и с вода за уста, които да те облекчат. А ако много те заболи, веднага отивай...че не си е работа, зъб да те боли.

# 512
Аз имам проблем с венците. Започнаха да кървят, но и аз съм чувала, че е типично за такова състояние.

# 513
И аз се записвам. Другата седмица ще съм в 12та. Имам и преглед и тестове за някои от синдромите.
Добре се чувствам, ходя на работа от 7ма седмица някъде, нямам гадене  обяснявам се го с похапването  често.
Спирам бавно дуфастон и утрогестан и напред към щастлив финал.

Успех

# 514
Здравейте, момичета 🙂 Вчера бях на преглед и всичко е наред! Много съм щастлива 😊 Видях как плуваше и мърдаше много бързичко, беше много вълнуващо 😊 2.6 см, отговаря на 9 с. 4 дни - точно колкото съм 🥰 Изпрати ме на ФМ и БХС при Сигридов, днес ще звъня да запазвам час.
Относно зъбите - аз по принцип съм ужасно зле. Не знам дали ще ми повярвате, но нямам пломби само на кучешките и на мъдреците (на мъдреците си имам кариеси, ама нали нямало смисъл да се правят). Мисля да отида след месец-два на преглед и ще видим каква ще е присъдата 🤣
Хубав ден на всички!

# 515
Момичета, не знам дали си внушавам, но мисля, че усещам мъника как мърда, а съм само в 13 г.с..Дали си внушавам?

# 516
Момичета, не знам дали си внушавам, но мисля, че усещам мъника как мърда, а съм само в 13 г.с..Дали си внушавам?
Мисля, че е рано да усещаме, но аз снощи чак се стреснах, защото съм сигурна, че усетих някакво мърдане 😁 мисля, че си внушавам по-скоро

# 517
Ако е втора е възможно, за първа не ми се вярва.
Аз бях преди малко на ЖК, бебока не спира да расте и да дивее, понеже го виждам и аз екран, и предния път и сега не спира да скача и да се върти, имаме предположение за пол, но следобяд съм на ФМ и чакам да видя какво ще каже докторът там. Иначе всичко е наред, върви две седмици по-голямо, явно съм била с много ранна овулация, чакам си с нетърпение прегледа следобяд, както и тия дни резултатите от Пренатеста.

# 518
Ако е втора е възможно, за първа не ми се вярва.
Аз бях преди малко на ЖК, бебока не спира да расте и да дивее, понеже го виждам и аз екран, и предния път и сега не спира да скача и да се върти, имаме предположение за пол, но следобяд съм на ФМ и чакам да видя какво ще каже докторът там. Иначе всичко е наред, върви две седмици по-голямо, явно съм била с много ранна овулация, чакам си с нетърпение прегледа следобяд, както и тия дни резултатите от Пренатеста.
В коя седмица си? И аз много искам сега на 04.04 на прегледа да попитам за пола😊 Успех с изследванията Simple Smile Само положителни резултати и емоции пожелавам на всички ни.

# 519
В 13г.с. и 5 дни. Докторът ми каза още преди две седмици, но не исках да се доверявам още тогава. С дъщеря ми ми казаха във 12та и 4 дни на ФМ, надявам се и сега да се види и да не шава както сутринта.

# 520
В 13г.с. и 5 дни. Докторът ми каза още преди две седмици, но не исках да се доверявам още тогава. С дъщеря ми ми казаха във 12та и 4 дни на ФМ, надявам се и сега да се види и да не шава както сутринта.
Супер 😊 И аз съм в 13г.с и 5 дни, ще се радвам да разбера дори и не на 100% . Аз ще пропусна ранната ФМ, после ще кажеш как е минало при теб Simple Smile

# 521
Здравейте. Момичетата от Бургас, ще ми препоръчате ли доктор при който да се запиша на ЖК, днес доктора при който щях да се записвам ми съобщи, че няма да приема повече жени за ЖК... Много тъпо ми стана, бях си свикнала с него, имах му доверие...

# 522
lunallena,майка ми ми е споделяла,че и с 2те бременности е усещала в края на 3ти месец(което е 12 седмица) шаването - било като лек гъдел отвътре. Simple Smile
И аз днес бях на преглед,не в клиниката,в която се следя - ей така да си ги видя. Simple Smile Шаваха като луди,особено едното - единият е 3.70 см другият 4.5 см 😍 В 10с и 4 дни съм .Първият е с 1 ден напред,вторият с 6-пуснаха 3Д(или 4Д,това с кафявия образ не съм сигурна кое беше) и едното за малко успяхме да го мернем в личице-така шаваше,с ръчички си търкаше очичките все едно.😂 Сладурска работа. Иначе и аз нямам търпение за половете.

# 523
Здравейте. Момичетата от Бургас, ще ми препоръчате ли доктор при който да се запиша на ЖК, днес доктора при който щях да се записвам ми съобщи, че няма да приема повече жени за ЖК... Много тъпо ми стана, бях си свикнала с него, имах му доверие...

Ти при кой беше решила да се запишеш?

# 524

Ти при кой беше решила да се запишеш?

При Д-р Горанов. В 3та поликлиника му е частния кабинет.

Общи условия

Активация на акаунт