Звездни компромати - 402

• 74 480
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Gotham City
Гледам Гала.
Да попитам, на гаджето на Шопов, това ли и е рубриката? Пресъздава популярни клипчета от нета?  Tired

Буквално вчера това клипче ми се шматкаше по фейсбука ooooh!
Да, същата като на Зейнеб, и всичките кифли там. То цялото предаване е олеле мале, ама като има кой да го финансира?!

Ясно, въпроса е да има кой да те бутне там, после само си гледаш клипчета и после като добро дете пресъздаваш какво си видял  ooooh!

П.П.
Шопов обаче с каква любов я гледа е изключително мило  Simple Smile

# 181
Да, изглежда всички са по-виновни от дъртия пергишин, който обича да спинка с момченца и да подменя жертвите всяка година... Всички лъжат във филма, и гласът им лъже, и преглъщанията им са фалшиви, и треперенето на пръстите им, и снимките лъжат, в които това чудовище води за ръчичка поредното си обикновено русо момченце да си играйкат.

# 182
Белослава и дъщеря + Биляна Савова и дъщеря (Белослава, която дефилира на ревю на Шанел)
Скрит текст:

# 183
Кори Филдман, който е бил насилван сексуално като дете, който е на път да разкрие цяла педофилска мрежа в Холивуд, и е много  #metoo, казва, че е нощувал много пъти в Неверленд и е бил много близък с М.Дж.
Никога, нищо педофилско не е забелязъл на времето в него.Казва, че има, негови си, лични записи на мейли, дори разговори, с Майкъл и е готов, публично да ги покаже, за да се види, че няма никакви педофилски нотки в тях. Той би бил, последният човек, който ще излъже за нещо такова. Казва, разбира се, че говори за себе си, и че на него, лично, никога не му се е струвало да има нещо нередно в отношенията м/у М.Дж и децата.
 Същото казва и Маколи Кълкин, който е прекарал много дни в имението, и вобще заедно с Майкъл.
Той и единият от двамата в докуто свидетелства в съда, като 22год. мъж вече, и твърдеше, че нищо не се е случвало, никога и, че а М.Дж. не е педофил. Сега, реши да участва във филм, и доколкото разбрах, не само учавства във филм, но и е завел дело за милиони долари, съдейки наследниците на М.Дж, защото не съм наясно как точно може да се съди умрял човек, малко като  "от умрял писмо ми звучи". Един вид, иска част от наследството. Кой ще защитава умрелия не ми стана ясно.
Интересна история се получава.
Едно от децата, заради които навремето разследваха М.Дж, продължение на години, също след време, собственоръчно бил написал отворено писмо, в което признава, че всичко е било пълна измислица, никога не е бил насилван от Майкъл.
Не съм го търсила това писмо.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 11:20 от Account

# 184
На мен тя никак не ми харесва. Каквато и прическа да си направи, все ми е антипатична.(За Д. Димитрова става въпрос).

И на мен така. Прилича ми на избягала от комуна.
Според мен, образът ѝ върви към химиотерапия или нещо подобно, за да я подстригват толкова често. Като цяло, лицето ѝ не ми харесва. А в живота ми изглежда доста... Хаотична да го нарека ( да не съм по- груба)

# 185
За Диана Димитрова и аз си помислих, че най-вероятно са я разболяли в Откраднат живот.

# 186
Не съм се сетила за този вариант. Не го следя отдавна и за това може би не ми е минало през ума. Няма и да разбера дали е така де.

# 187
Aлександра Петканова:
https://www.instagram.com/p/BuyeHoZnxQ0/
Не й е нужен толкова силен грим, има хубави черти, които трябва просто леко да бъдат подчертани и изглежда чудесно, както тук например:
https://www.instagram.com/p/Bt-eX8PH0MU/

# 188
  • Mediterraneo
Тя и на втората снимка си е силно гримирана.

# 189
Аз съм от хората, които не вярват, че Майкъл Джексън е педофил. За мен през целия си живот този човек е бил жестоко употребяван. Първо от семейството си и после от всички останали. Аз мисля, че Майкъл Джексън е бил ексцентричен, много талантлив, гений. И като всеки гений-малко луд, може би. Но да изнасилва деца-не. В една страна като САЩ, никога не биха го оправдали, ако е виновен. Даже напротив, Холивуд е безжалостен към пороците на известните. И не само Холивуд. Щяха да го натикат в девета глуха. Един човек като Майкъл много лесно би станал жертва на бедни, напористи и меркантилни хора. И той неше жертва, според мен. Разбира се, понеже не съм го познавала лично и нямам достъп до документация, все пак допускам, че може и да греша. То в тази тема прочетох толкова категорични мнения, сякаш сте яли и пили някои с Майкъл Джексън.
 И сте спали в леглото му, егати!
Но аз съм забелязала, че някои хората се опиват от мръсната сензация и ще повярват на всеки долен парцал, с надеждата някоя гадост да е вярна.
Така, хуубавичко да си заровят ръчичките в мръсното бельо, може пък да излезе от там нещо.
Богатите също плачат, ей!
Що да не?

# 190
  • До сърцето...
...
Но аз съм забелязала, че някои хората се опиват от мръсната сензация и ще повярват на всеки долен парцал, с надеждата някоя гадост да е вярна.
Така, хуубавичко да си заровят ръчичките в мръсното бельо, може пък да излезе от там нещо.

И аз съм на това мнение.

Зинадин Зидан и Роналдо
Скрит текст:

# 191
  • Норвегия
Знам, че тези, които вярват на нещо само защото са го видяли по телевизора или написали във вестника, няма да проявят интерес, но все пак, хубаво е да се съставя мнение на база проверени и доказани факти, а не хвърлени обвинения. Свидетели сме на това как една лъжа повторена многократно се превръща в истина.

Факти за четящите английски: https://www.facebook.com/TheJoFresh/posts/10102893905347494

Не пиша това, за да ви накарам да повярвате в невинността на Майкъл - аз вярвам в нея и няма сила на земята, която да ме разколебае. А, за да ви дам и друга гледна точка, ако имате желание да я видите и разгледате.

На мнение съм, че педофилията трябва да се преследва и наказва възможно най-строго. Като родител не бих се колебала да измисля и приложа най-мъчителните методи за саморазправа към всеки, посегнал на дете.

Нека почива в мир, той няма аналог, затова е трудно да бъде разбран и много лесно демонизиран.

# 192
В тази тема се изказват предположения. Нормално е. Аз съм от хората, които мислят, че Майкъл е насилвал деца. Това ми казва вътрешният ми глас. Всички ние се осланяме на него и всички ПРЕДПОЛАГАМЕ. Обаче онзи ден попаднах на един пост във фвйбук, който откровено ме ядоса. Не може да си категоричен за нещо, в което не си бил участник. Искаш да вярваш в нещо, ми вярвай, но не подскачай толкова, защото олекваш. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10215887559514410&id=1008755438
Тук в темата по едно време се писа за Джони Деп, някаква потребителка толкова агресивно бе захапала тезата, че не е, че остави у мен усещането точно за обратното. Когато  не си бил пряк свидетел е глупаво и смешно да ТВЪРДИШ каквото и да било.

# 193
Чудех се как да синтезирам мнението си, ти го направи вместо мен.
Не съм фен, не знам дали е гений, но насилник - не. В тези дела не става въпрос за справедливост и провалени човешки съдби, а за пари. И сензация, която докарва още повече пари.

# 194
Аз съм от хората, които не вярват, че Майкъл Джексън е педофил. За мен през целия си живот този човек е бил жестоко употребяван. Първо от семейството си и после от всички останали. Аз мисля, че Майкъл Джексън е бил ексцентричен, много талантлив, гений. И като всеки гений-малко луд, може би. Но да изнасилва деца-не. В една страна като САЩ, никога не биха го оправдали, ако е виновен. Даже напротив, Холивуд е безжалостен към пороците на известните. И не само Холивуд. Щяха да го натикат в девета глуха. Един човек като Майкъл много лесно би станал жертва на бедни, напористи и меркантилни хора. И той неше жертва, според мен. Разбира се, понеже не съм го познавала лично и нямам достъп до документация, все пак допускам, че може и да греша. То в тази тема прочетох толкова категорични мнения, сякаш сте яли и пили някои с Майкъл Джексън.
 И сте спали в леглото му, егати!
Богатите също плачат, ей!
Що да не?

Споделям това мнение! Никой нищо не знае, особено вече, когато не е жив. Аз така се потресох по повод куп мнения за филма за Фреди. Все едно са делили спалня с него и живота си, та знаят как е реагирал. При все, че ние имаме представа само за външния му свят чрез музиката. Че и за М.Дж. сега...

Общи условия

Активация на акаунт