Звездни компромати - 402

• 74 542
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
Има нещо гнило в Невърленд, ако мога да перефразирам. И едно дете да се е оплакало е повод за размисъл. Особено и с платените обещетения. Един невинен човек, не търси споразумение.
Не съм фен на Джексън, признавам таланта му. Това, че не може да се защити е наистина тъпо в случая. Но документални филми се правят и за умрели хора, та не е като да е изключение.

# 92
Андреа...

Скрит текст:
Скрит текст:

# 93
Абсолютно не ми е довод "заподозреният има много пари, затова все го натопяват". Има сума ти звезди, за които нищичко не се чува, ни шук, ни мук. А ако всяко обвинение спрямо богат и известен човек извиняваме с "ама той е богат, а те трябва да са златотърсачи", то става като индулгенция направо. Богатите и известните са хора като хора, със слабости и тъмни страни, и явно способни да си плащат щедро за "хобитата".

# 94
Те не са си мълчали, разследваха го М.Джей едно десет години, събличаха го, изследваха го, къде ли не му се навряха, и казаха, че е невинен. Той въпреки всичко им плати някакви милиони.
Мисля, че никога не е казвано, че е невинен, а всичко е разрешено с извънсъдебни споразумения.
И все пак... и ОДжей Симпсън е оправдан.

Аз не знам да вярвам ли, да не вярвам ли. Хем не ми се иска да вярвам, заради уважението, което имам към таланта му, хем цял филм за да има, сигурно има нещо. Помня, че имаше нещо с една от жертвите, който се оказа, че е излъгал, подведен от родителите си, за да спечелят пари. Та какво пречи и сега да е така?
Вероятно визираш Джордан Чандлър, който е първият, който повдига обвинения - ами не, никога не е отричал, това е fake news и плъзна скоро след смъртта на Джако. Самият Джордан е неоткриваем, не е давал интервюта или изявления от сигурно 20 години.

# 95
  • Gotham City
Не знам кой визирам, защото не му помня името, но го четох в сигурни сайтове, под "сигурни", имам предвид, не някакви като клюки.бг и подобни, дано се разбира какво имам предвид. И то не в един и два.

Но аз смятам, че и О Джей е невинен след всички тонове информация, които съм прочела по случая, та едва ли с теб, ще излезем на глава  Laughing

В крайна сметка каква е истината, едва ли някога ще знаем със сигурност.

# 96
  • На морето!
Мирето Добрева.
Или не разбирам правилно какво иска да каже, или тя идея си няма каква е историята в книгата, за да напише тази тъпотия
Скрит текст:

# 97
Мира пак е изливала мозък. Не му е леко на мъжа й да я разбере и демострира отношение. В ББ видяхме и че е много чепата и бързо се фръцва.

За истерията с Майкъл - и аз незнам в какво да вярвам. Има засекретени ФБР досиета, до които ние никога няма да се докоснем, може би там е истината. В  ютуб е пълно с хоум-мейд видеа, в които демонстрира много мило отношение към собствените си деца.

# 98
  • Варна
Хубави деца!

А снимката на Андрея просто кърти!

# 99
За Майкъл, дори и така да е, дори и да е правил това в което го обвинят, е грозно че го изкарват сега,когато той вече не може да се защити. А за родителите, думи нямам, гледах филма. Някоя от вас, били си пуснала детето да спи в едно легло с Джъстин Бийбър, примерно?

# 100
Не бих допуснала дете ми да спи с когото и да било. Та за тези “родители” имам много какво да кажа, но няма нужда.

# 101
За Майкъл, дори и така да е, дори и да е правил това в което го обвинят, е грозно че го изкарват сега,когато той вече не може да се защити. А за родителите, думи нямам, гледах филма. Някоя от вас, били си пуснала детето да спи в едно легло с Джъстин Бийбър, примерно?

То има родители, които го правят и сега. Не ми се иска да започваме тази тема тук, защото има и хиляди теории на конспирацията, видео клипове и конкурси, които дават ясни индикации за подобни извращения с непълнолетни.

# 102
  • До сърцето...
Интересно ми е невярващите биха ли пуснали децата си да спят в едно легло с идола?

Аз пък не разбирам родители, които допускат това (пускат си децата сами, на тази възраст), пък после пищят като ужилени. Какъвто и да е идола, дори светец, не е нормално да си пуснеш детето, самичко, с нощувка в което и да е имение.

# 103
Един Фики Стораро....май е гладен...
Скрит текст:

# 104
Интересно ми е невярващите биха ли пуснали децата си да спят в едно легло с идола?

Аз пък не разбирам родители, които допускат това (пускат си децата сами, на тази възраст), пък после пищят като ужилени. Какъвто и да е идола, дори светец, не е нормално да си пуснеш детето, самичко, с нощувка в което и да е имение.

Ами във филма си е обяснено това - ошашавени са от вниманието, подаръците, самите подкупващи маниери на Джако, който тогава е бил на върха си като популярност, на английски си има израз - starstruck. Той и тях обработва, избира деца от разклатени семейства с достатъчно проблеми. Мисля, че през 80-те и доста по-малко се говореше за педофили и родителите по-малко внимаваха. Май двама от бащите на жертвите се самоубиха, това също едва ли е случайно. Вероятно достатъчно са се самообвинявали за наивността си.

Общи условия

Активация на акаунт