Звездни компромати - 402

• 74 542
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Да де, ама никой не може да ме убеди, че нормален родител ще си прати детето да спи с който и да е, пък ако ще и Господ да е, както се писа и по-нагоре. Още повече че от години циркулира клюка (истина или не) за наклонностите на М. Дж., още ние самите деца като бяхме. Айде да не е за педофилия, но за това че уж обратен, че уж странен. За мен тези хора се жалват единствено с користни цели, и съвсем умишлено и целенасочено разиграват тоя фарс, ако и да е виновен М.Дж. 100%. За мен, тяхното поведение е по-скоро подсъдимо. Няма прошка за тези родители. Чудно ми е дали тях не ги нищи някой или ги нищят избиратлено?

# 121
Емануела
Скрит текст:

# 122
Те и бабите на децата даже са се възползвали от авантата. Както се казва "кога ядохте кюфтетата, не ревахте..."

# 123
  • Gotham City
Да де, ама никой не може да ме убеди, че нормален родител ще си прати детето да спи с който и да е, пък ако ще и Господ да е, както се писа и по-нагоре. Още повече че от години циркулира клюка (истина или не) за наклонностите на М. Дж., още ние самите деца като бяхме. Айде да не е за педофилия, но за това че уж обратен, че уж странен. За мен тези хора се жалват единствено с користни цели, и съвсем умишлено и целенасочено разиграват тоя фарс, ако и да е виновен М.Дж. 100%. За мен, тяхното поведение е по-скоро подсъдимо. Няма прошка за тези родители. Чудно ми е дали тях не ги нищи някой или ги нищят избиратлено?

Абсолютно съгласна съм!

Иначе филма и в замунда го има качен

# 124
Да заминеш на безплатна почивка на Гранд Каньон и да оставиш детето си в леглото на 33 годишен мъж за седмица? Ама то искало... Абе два шамара и му завъртвам  сополите. Простете за лирическото отклонение, но аз ако бях, щях да се срамувам да се показвам след това по телевизията и да обвинявам когото и да било, освен себе си!

# 125
Интересно ми е невярващите биха ли пуснали децата си да спят в едно легло с идола?

Аз пък не разбирам родители, които допускат това (пускат си децата сами, на тази възраст), пък после пищят като ужилени. Какъвто и да е идола, дори светец, не е нормално да си пуснеш детето, самичко, с нощувка в което и да е имение.

Ами във филма си е обяснено това - ошашавени са от вниманието, подаръците, самите подкупващи маниери на Джако, който тогава е бил на върха си като популярност, на английски си има израз - starstruck. Той и тях обработва, избира деца от разклатени семейства с достатъчно проблеми. Мисля, че през 80-те и доста по-малко се говореше за педофили и родителите по-малко внимаваха. Май двама от бащите на жертвите се самоубиха, това също едва ли е случайно. Вероятно достатъчно са се самообвинявали за наивността си.
Миличките те, ошашавени родители🤣🤣🤣 Ама толкова ми е мъчно за тях, ето, сега пак огладнели, като изхарчили парите и тръгнали пак да печелят сензационно.
Къса ми се сърцето за такива бедни, бедни родители.

# 126
А като привършат парите от Невърленд, сигурно внуците им ще направят продължение. Някой написа, че ако е бил невинен, нямало да сключва споразумение. Напротив, всеки разумен човек ще иска да приключи подобна гадост час по-скоро, особено ако има какво да губи, докато траят годините съдебни процеси. Би трябвало реални жертви да отказват споразумения ако наистина са жертви.

# 127
  • Gotham City
Докато не започне да има и сериозни санкции за тези с фалшивите обвинения, то винаги ще има възползващи се.
Разбира се, в случая, не казвам, че са непременно фалшиви обвинения, тъй като не съм видяла с очите си и не мога да обвиня никого.

# 128
Споразумение би искал този, който няма интерес от шум, а предпочита нещата да приключат тихо, за да не започнат да излизат нелицеприятни неща.

# 129
  • Gotham City
Смятам, че това не е определящо, и двете са валидни за това, какъв човек би искал споразумение.
Както може да е някой, който не иска да се разчуе, така може и да е някой, който е невинен, но просто примерно няма как да го докаже и иска да приключи с подобен ад час по-скоро.

За мен в случая трябва да се търси отговорност на тези "родители"

# 130
  • Бургас
Ако родителите не се бяха полакомили за слава и пълнене на пазарски колички по моловете без пари, нищо от това нямаше да се случи.

Точно така! Hug
Явно количките им са се поизпразнили веч

# 131
  • Rock & Roll feeling ...
Може би просто имат нужда да бъдат чути. Стига с това умрял бил, как щял да се защити. Той може да е умрял, но те са живи и това е част от тяхната лична житейска история. Разказват я както могат и всеки желаещ може да ги изслуша и да си прецени за себе си.
+1.

Фреди не мога да харесам заради педерастията и Джако е на път да ми опротивее заради педофилията. Аз вярвам,че има нещо гнило. Не ми пука какви песни има,ако е гледал и пипал дечица по онзи начин. Изрод. Гади ми се от всякакъв вид извращения,а опитите да ги облекат като вид право,което трябва да се уважава ме отблъсква на ен-та степен.

Който има абонамент към HBOGo( 10лв на месец ) да сърчне заглавието, има ги двете части с бг субс.

# 132
Алекс Сърчаджиева и ловната дружинка на Ласкин почетоха рождения му ден (Снимки)

https://www.24chasa.bg/novini/article/7340236

# 133
  • Gotham City
Цялото видео на Андреа от пуснатата по-рано снимка

https://www.instagram.com/p/Bu3c6RFhYIp/

Особено на фотошопирания фон е супер...  Tired

# 134
От всички престъпници, най-противни са ми педофилите, но не по-малко са ми противни жадните за слава и пари хора, готови буквално на всичко за да ги получат.  Sick Не знам в случая с Майкъл Джексън как е, но то пък кой ли знае цялата истина? Чела съм за него, че е бил асексуален и че въобще не се е интересувал от секс. Бил по- скоро като дете в тялото на възрастен. Може би заради неизживяното си детство.

Общи условия

Активация на акаунт