Звездни компромати - 402

• 74 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз съм от хората, които не вярват, че Майкъл Джексън е педофил. За мен през целия си живот този човек е бил жестоко употребяван. Първо от семейството си и после от всички останали. Аз мисля, че Майкъл Джексън е бил ексцентричен, много талантлив, гений. И като всеки гений-малко луд, може би. Но да изнасилва деца-не. В една страна като САЩ, никога не биха го оправдали, ако е виновен. Даже напротив, Холивуд е безжалостен към пороците на известните. И не само Холивуд. Щяха да го натикат в девета глуха. Един човек като Майкъл много лесно би станал жертва на бедни, напористи и меркантилни хора. И той неше жертва, според мен. Разбира се, понеже не съм го познавала лично и нямам достъп до документация, все пак допускам, че може и да греша. То в тази тема прочетох толкова категорични мнения, сякаш сте яли и пили някои с Майкъл Джексън.
 И сте спали в леглото му, егати!
Но аз съм забелязала, че някои хората се опиват от мръсната сензация и ще повярват на всеки долен парцал, с надеждата някоя гадост да е вярна.
Така, хуубавичко да си заровят ръчичките в мръсното бельо, може пък да излезе от там нещо.
Богатите също плачат, ей!
Що да не?

Аз също. Никога, и за секунда дори, не съм вярвала на тези помии. Гледах филма по HBO. Отвратена съм от гнусотиите, които наговориха всички тези хора, които цял живот са били на хранилка при Майкъл. Толкова им личеше на бившите вече деца, че си измислят за сексуалното насилие. Пари, пари и пак пари, всичко се върти около тях. Надявам  се роднините на Майкъл да осъдят HBO за тоя гнусен филм.

# 196
  • София
Анджелинка:
Само Захара държи фронта и остана единственото момиче в семейството да конкурира Мамовещицата от "Огледалце, огледалце".
Шайло е заприличала изцяло на момче.
По тоя повод нещо ново около развода?

# 197
  • Пловдив
Анджелинка:
Само Захара държи фронта и остана единственото момиче в семейството да конкурира Мамовещицата от "Огледалце, огледалце".
Шайло е заприличала изцяло на момче.
По тоя повод нещо ново около развода?

Той Брад вижда ли ги въобще?

# 198
Здравейте😊, хвърлям по едно око на темата, но не съм писала в нея.
Ава да питам-  не е ли възможно Шайло да Е момче? 

# 199
След като изгледах целия филм на HBO оставам със смесени чувства...
И едно усещане, че не всичко се вързва според думите на потърпевщите и всичко е за пари и слава. Все едно не ги обижда факт, че са насилвани (хипотетично), а че в един момент за сменени от други момченца и не са получили обещаната кариера.

# 200
Здравейте😊, хвърлям по едно око на темата, но не съм писала в нея.
Ава да питам-  не е ли възможно Шайло да Е момче? 

Не момиче беше

Гледах преди няколко години  при някой от големите нейно интервю в което я питаха за Шайло и Майката - тъпанарка (без извинение) , много обстойно обясняваше , че тя възпитава децата си в съвременна методика и че дори я е завела на лекар за да изпише хапчета да подтиснат растежа на гърди,. Каза още че когато мине пубертета щяла да я заведе да ѝ премахнат и яйчниците бррр .
От този ден нататък за мен е  Sick мозък тази и не няма как да ми хареса.

# 201
  • София
Бри Ларсън на премиерата на "Капитан Марвел" 

Скрит текст:

# 202
Ако това е вярно (за Анджелина) е нечовешко жестоко отношение към собственото й дете. От къде на къде ще й премахва яйчниците?

# 203
Е ако детето си промени мнението пак?!

# 204
Брад щом не споделя в бг мама дали си вижда децата, значи със сигурност не ги вижда изобщо!

# 205
  Танцьорът е пълна смешка. Гледах ги и при Опра, приятелката на Харви, която за Харви нищичко не показа, но кани тези двамата да плямпат при нея. Дори и публиката му се смя на единия, че и самата Опра не изглеждаше да им вярва на 100%.
 За другия не мога да се изкажа така категорично, има нещо в него, изглежда смазан, но имайки предвид, че съм убедена, че танцьорът лъже, много ми е трудно и на него да повярвям. Изглежда ми нещастен и несигурен в себе си, некомфорт някакъв изпитва от цялата ситуация, дали го е срам, защото лъже, или наистина, нещо, някой му е сторил, не мога да преценя. Не са ми достатъчни те. Ако някой като; Филдман, Кълкин, Тимбърлейк, Бренди, и още един куп, деца-таланти, които Майкъл лично е познавал, и чиято кариера е подпомагал, излезе и заяви, че нещо нередно се е случвало, мога да размисля. Но на тоя лъжльо, никога няма да повярвам. Поне 100 интервюта е давал от дете, та до преди няколко години,  без М.Джей. дори да е присъствал в близост, винаги е говорил само прекрасни неща за него и го е защитавал. Решил сега, че ще каже истината, добре, каза.

Брад и Анджи сигурно си траят, докато не се разберат окончателно кой какви права има.

# 206
  • Sofia
Момичета, виждам, че тук има много фенки на Майкъл. Аз също не вярвам да е педофил. Гледала съм много филми на тази тематика, дори преди време, когато бумна баш най-големия скандал, даваха по канал 1 филм за него и имението му. Ами сори, той самия е едно дете, просто .. толкова инфантилен изглеждаше, че няма как да повярвам, че би наранил.
Имам един въпрос, тъй като доста знаете, какво мислите за теорията, че той не е биологичен баща на децата си? Има много из нета и по този въпрос. Доста се коментира и цвета на кожата и липсата на всякаква прилика с неговото "Аз" преди витилигото и интервенциите да си кажат думата.

# 207
Аз сега се зачетох за скандала ,гледах и клипчета от имението му .Според мне просто си е бил по-странен и с неизживяно детвсво. Дори и да  е прекрачвал някакви граници не ми се струва изрдо или насилник, то вече и една прегръдка може да мине за сексуален тормоз в името на малко медийна слава. А родителите къде са ?! Това ми е наи-интересно и осъдително в цялата картинка.

# 208
  • софия
Къде гледате филма за Майкъл не го намирам!?

# 209
  • Sofia
В zamunda го има.

Общи условия

Активация на акаунт