Звездни компромати - 402

• 74 442
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм на мнение, че няма огън без пушек... Жалко, че Ар Кели не беше чак такъв гений и не можа да му се размине

# 226
Докато гледах филма си задавах въпроса:
Аджеба, ако тези мъже са били насилвани в детска възраст как са създали нормална връзка с жена, та дори са се оженили и деца направили?! Всеки запознат с такива сексуални посегателства знае какви травми причиняват и какви последствия има за насилваните.
Тук не видях такива.

# 227
JLo и предложението:
Скрит текст:

# 228
Аз съм на мнение, че няма огън без пушек... Жалко, че Ар Кели не беше чак такъв гений и не можа да му се размине
Жалко??? Rolling Eyes

# 229
Жалко???

# 230
Дара Екимова "пее" с баща си
Не намирам за особено удачни творческите усилия на това момиче, особено лишавайки се от индивидуалност. Ако мама е ПР пиша директно работата бЕгала.

# 231
Гол мъж ли чух, ето този, макар, че аз с дрехи го харесвам повече.
https://www.instagram.com/p/Bu6pPqBDctw/?utm_source=ig_share_she … shid=juq4ljde839k

# 232
Дара Екимова "пее" с баща си
Не намирам за особено удачни творческите усилия на това момиче, особено лишавайки се от индивидуалност. Ако мама е ПР пиша директно работата бЕгала.
Много я тика майка ѝ. Откакто е излязла да е певица малката пее само една и съща песен. Уважавам труда на баща ѝ , но това тяхното вече е ...аман вече!

# 233
  • софия
Damian Lewis при Stephen Colbert
Скрит текст:
Elizabeth Banks
Скрит текст:
Brooklyn Beckham с приятелката си Hana Cross
Скрит текст:
Kate Middleton
Скрит текст:
Kristen Stewart...
Скрит текст:
Chrissy Metz
Скрит текст:

# 234
Категоричните изказвания винаги са ме забавлявали искрено. Без значение дали става дума за виновността/ невинността на М. Дж, беремеността на Лейди Гага или сексуалния живот на Путин. Винаги има хора, които се приемат прекалено насериозно и сякаш всеки момент ще започнат да говорят вместо обсъжданите персонажи от 1во лице, ед.ч.

Гледах филма, и двете части. По никакъв начин не промени мението, което винаги съм имала за М. Дж. Както преди, така и сега категорично мога да кажа само две неща- той беше гений и е имал ужасно нещастно детство.

ПП. Бруклин какво "сиренце" е. Simple Smile

# 235
Обидена съм ви Grinning

# 236
  • Rock & Roll feeling ...
Настръхнах. Хареса ми идеята на поднасяне, той на заден фон, тя притихнала в тъмното. А може би и цялостната им история ми допринесе.
Иначе и двете с майка й не ги харесвам.

# 237
Но явно народа в тая държава е сбъркан малко или много или ламтежа за пари ги е обезличил като човешки същества.

Обвинителите не търсят пари, те разказват своята история,
тях за какъв ламтеж ги обвиняваш,
обезщетение търсят неговите близки,/ децата му предполагам/- 100 млн. долара от HBO....

# 238
Barbarella* и аз споемнах за въпросния, който си призна, че нищо не е имало, но ме контрираха, че било fake news.
♥ HAPPY ♥, така е, за мен, тези, които хвърлят фалшиви обвинения, трябва да бъдат санкционирани много, много сериозно. От една страна, защото омаловажават случаите с истински жертви, от друга, защото провалят чужд живот без причина. #MeToo беше една вълна, която някои яхнаха без реални причини, отвратително просто
Да, да, фейк нюз, ама друг път! Телевизиите тогава излъчиха репортажи с него!

# 239
Насам народе!
Подкрепете българското!
Как ви Моника Валериева е пуснала козметика,купувайте на воля!
Едно блестящо олио за тяло е 40 лева,минус доставката Grinning
И го е кръстила Gold Digger-Златотърсачка.

Общи условия

Активация на акаунт