Звездни компромати - 402

• 74 407
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Винаги съм се чудила- защо се приема, че децата по подразбиране трябва да наследят таланта поне на един от родителите? Безуспешни примери- бол. Но следвайки тази логика, Дара има няколко предначертани пътя- може пък да е добра с чашката, да е фитнес маниачка, с бензин в кръвта или в женската консултация. Зор пък баш да пее.

# 271
Гледам Димитър Маринов при Слави.
Уникален!
Искам да го следвам в Инстаграм,има ли изобщо?

# 272
Толкова е интересен , че мога да го гледам с дни!

# 273
Невероятен е!

# 274
  • София
Много ми хареса и на мен, гледах го в Капките - усмихнат, позитивен и с чувство за хумор. Отнася се уважително. Много, много е приятен за гледане и слушане.

# 275
Как се е съхранил такъв, след всичко което му се е случило в живота...? А колко народ го оплю след Оскарите....включително нашите псевдо звезди...Не знам ако е чул или прочел, как се е почувствал този Човек.

# 276
Като стана дума за деца на някого, какво ще кажете за Алма (дъщерята на Саня Арамутлиева)? Онзиден чух песента й от радиото в магазина, та се очертава като популярно лятно парче...Не е лошо, но моето усещане е за добре изпипана "продуцентска" песен. А тъй като имам малко особено мнение за майката, нещо леекинко ме дразни в дъщерята! Но това си е съвсем субективно и вероятно несправедливо Simple Smile
Скрит текст:

# 277
Чел е, имаше негов пост във фейсбук. Беше споделен тук  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157027951651597&id=784591596

# 278
Като стана дума за деца на някого, какво ще кажете за Алма (дъщерята на Саня Арамутлиева)? Онзиден чух песента й от радиото в магазина, та се очертава като популярно лятно парче...Не е лошо, но моето усещане е за добре изпипана "продуцентска" песен. А тъй като имам малко особено мнение за майката, нещо леекинко ме дразни в дъщерята! Но това си е съвсем субективно и вероятно несправедливо Simple Smile
Скрит текст:

Моето мнение е едно към едно с твоето. Все едно са измислили първо песента и клипа, после са "сложили" Алма, знаейки че тя ще се справи с ролята и тя се е справила.

# 279
  • София
Аз пък търсех друга наследница, която ме впечатли страшно много - Мафалда Сакскобурготска
Скрит текст:

и попаднах на това: обвинили са Фелисити Хъфман, че е дала подкуп, за да приемат детето й в престижен университет. https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/7343421

# 280
Чел е, имаше негов пост във фейсбук. Беше споделен тук  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157027951651597&id=784591596
Толкова хубаво и правилно написано..
Този човек заслужава вниманието на много хора!

# 281
Благодаря за темата. Стрина не може да избяга от себе си, радвам се, че толкова мами я надушиха, не може да заблуждава постоянно..

# 282
Анджелина с децата:
Скрит текст:
Анджелина през 1986г.
Скрит текст:
Адриана Лима:
Скрит текст:

# 283
Анджелина дали след някоя година собствените й деца няма да я "съдят" по медиите?

# 284
  • Countryside
Анджелина дали след някоя година собствените й деца няма да я "съдят" по медиите?
А дано, ма надали! Така яко им е промила мозъка, че не знам дали изобщо някога ще се оправят. Много ми е жал за щерките й, мисля че нарочно ги подкукоросва, че да е интересна каква велика майка е и да не би случайно щерките да я засенчат. Болен мозък. А на Брад какво му е и защо не можа да се пребори.  Всеки ден вижда щерките си по разни жълтури, облечени като момчета. Направо Анджито и бой й е малко. И двете щерки. Нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт