Звездни компромати - 402

• 74 258
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Не на годината, а на десетилетието, моля, моля! Но пък имам надежда за нея, някое издание все ще организира награди за Милениума.

# 721
  • Rock & Roll feeling ...
Много тъп начин за убийство иначе.
Напротив. Много хитър. Ако има предумишленост,така е реализирана,че никой не би повярвал.
Пиша това излизайки от контекста на трагедията, с респект към жертвите и случилото се.

Гледах я Кали. В самото интервю не видях нещо коой знае какво.  Освен като нарече мъжа страхлива душица, после се поправи,че не бил страхлив мъж, ама кел файда. Основният въпрос за мен е дали е редно да казва това,което мисли публично. Ако първи се е разприказвал, тя е достатъчно посредствена да отвърне на удара по такъв начин. Опитваше се да бъде обективна, говореше за нейната гледна точка и това, как тя е приемала нещата и кое я е дразнило. Разбрах и какво имаше в предвид,като каза,че при другите двама за много по-малко си е тръгвала ( въпреки,че преди за втория казваше,че я е хванал с третия,ама както и да е) .
Понякога има хора,които обичаш, искат ти се да проработят нещата, пасвате си на едно ниво, но имате толкова много различие в характерите,че просто работата не върви... и пак онова привличане,което те замъглява. Не ми е чудно защо е останала 6 години и се е самозаблуждавала.  За тези,които те гледат отстрани работата е  ясна,че няма да я бъде,но за хората в епицентъра е по-тегаво.
За корекциите й тук нищо не казахте... Тая характерна подпухналост, устните... Не ми харесва. На 40 без нищо беше по-добре,отколкото на 44 с намесите.

ПС: Пийкок, от теб точно не го очаквах. Всеки втори пост са ти жалби от мъжа -нехранимайко....
Нямам идея какво споделя Пийкок в темите за оплакване и подобни и без да й ставам адвокат, мисля,че тя говори и акцентира на публичния елемент. Каквито и проблеми една двойка да има, в името на това,че имат дете да запазят малко достойнство,уважение и да не си вадят кирливите ризи в национален ефир. Ако ( Кали ) се беше разписала в Бг -мамма е друго, а и би получила според мен по-голяма подкрепа.

На Стрина снимките й се получават на моменти. Ама проговори ли се прецаква всич-ко.

# 722
  • Gotham City
Много тъп начин за убийство иначе.
Напротив. Много хитър. Ако има предумишленост,така е реализирана,че никой не би повярвал.
Пиша това излизайки от контекста на трагедията, с респект към жертвите и случилото се.

Именно, трудно някой би заподозрял, че това е убийство. Не знам за кого е била омъжена дамата, но ако е някой с опит в подобни неща...

# 723
ШОК! СЕНЗАЦИЯ!

Ирина пие безалкохолно 😂
Скрит текст:

Ако ще пие нещо безалкохолно не мога да разбера защо не е прясно мляко, лично изцедено от съседската био крава (сутринта рано към 5ч. някъде, преди да направи собственоръчно закуска на децата), лично сварено от нея, ами се налива с такива вредни напитки, бутилирани от машини...

# 724
На мен ми е жал за Кали. Сигурно много е искала да изгради дом и семейство, толкова силно си е проектирала идеалния мъж, че в един момент и сламката почнала да й боде очите.
Съгласна съм с вас, че не е редно да говори публично. Явно това за нея е единственото отмъщение, на което е способна. Грозно е също, че намеси в речта си други хора, като свекървата, колегите от бенда, децата, бившите мъже, жените на бившите мъже, стана мазало...

# 725
И как би могъл пък да ги убие точно така? Той ли им е запалил двигателя или затворил гаража
Струва ми се невероятно
Жалко е, че са загинали така нелепо, абсолютно нелепо, но не вярвам в конспирациите

От Кали хванах началото. Като жена ми е жал и бих я подкрепила, но също и като жена ме е яд на такива като нея.

# 726
  • Варна
Именно, трудно някой би заподозрял, че това е убийство.
На мен пък ми звучи супер нелепо и невероятно. Има ли някой, който да не е чувал, че на затворено с включен двигател не се стои? Че те и децата го знаят. Изключително, изключително странно ми звучи тази история на мен лично, а по принцип не си падам по конспирациите.

# 727
  • София
Радика, идвай, мила, че съм напът да си отворя една газирана вода:)
щот' просекото ми свърши, не заради нещо друго;)

# 728
Толкова е нелеп наистина случая в Пловдив Sad Жалко за младите хора, жалко и за семействата им  Sad Освен това сигурно са мислели всичко да е тайно, а сега разбра цялата държава и то по такъв трагичен повод. Ужас. Дано двойките се сещат да внимават в колите си Sad

И защо са били в колата и гаража, когато мъжът е имал ново жилище?

# 729
  • Gotham City
Толкова е нелеп наистина случая в Пловдив Sad Жалко за младите хора, жалко и за семействата им  Sad Освен това сигурно са мислели всичко да е тайно, а сега разбра цялата държава и то по такъв трагичен повод. Ужас. Дано двойките се сещат да внимават в колите си Sad

И защо са били в колата и гаража, когато мъжът е имал ново жилище?

Точно това не се връзва, жилище, че и на хотел, ако щеш, са могли да отидат, но...

# 730
Ако са били пияни или дрогирани, нищо странно няма....
Имах познат починал така, пиян заспал в колата.

# 731
  • София
Четох, че жилището не е било обзаведено още, но бащата на Кобака се е учудил, че е имал доста пари в себе си и не са отишли на хотел.

# 732
  • София
сексът в кола в гараж е различен от сексът в хотелско легло.
жалко за пропилените животи.

# 733
  • Viena
Детективи не спете, залавяйте за разследване!

# 734
По медиите пише следното за трагичния случай, не намирам нищо съмнително в тиражираната версия.

Рапърът Костадин Кобаков – Кобака, и 34-годишната му любовница издъхнаха от задушаване по време на любовни ласки (това за да го пишат явно бащата на Кобака ги е намерил разсъблечени и в интимна поза) в гараж в Пловдив. Двамата били в мерцедеса с пазарджишка регистрация на 40-годишния мъж, известен с песните си с Мишо Шамара и Ванко 1.

Труповете на Кобака и новата му приятелка, която била женена с две деца, били открити около 7 часа сутринта на 17 март от баща му. Предполага се обаче, че са починали два дни по-рано – в петък вечерта, защото оттогава близките им нямали връзка нито с единия, нито с другия.

На 15 март вечерта 34-годишната дама на Кобаков била на работа в дискотека в Пловдив. След като смяната ѝ приключила, се обадила на Костадин да се видят. Той имал възможност да я заведе на хотел, защото в джоба си имал 4700 лева. Вместо това предпочел да ѝ се похвали с новото си жилище в една от луксозните току-що построени кооперации на ул. „Рая“ в кв. „Смирненски“. „Аз открих труповете им, защото синът ми не си вдигаше телефона от петък вечерта. Звънях му и тази нощ (бел. Ред – на 17 март) в 4 часа сутринта, но после в 7 часа телефонът му вече беше с паднала батерия. Гледката беше страшна. На никой родител не пожелавам да погребва детето си, Не знам как ще кажа на майка му, че е починал“, плачеше бащата Асен пред злополучния гараж. Той предполага, че синът му е искал да се похвали на новата си приятелка с новозакупеното жилище.

След като разгледали жилището, най-вероятно Костадин и дамата му се отдали на ласки в колата в гаража. Явно им е станало студено и по някое време той е запалил двигателя, което решение се оказало фатално.

Общи условия

Активация на акаунт