Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина

• 30 018
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив/София
Потвърждавам поста на Светлана, преледът за разкритие е мега гнус. Болеше повече от контракциите. Но и лекарят беше с големи ръце и грубоват...и ми спука и мехура насилствено, също много неприятно.
Не знам дали може обаче без тези прегледи...аз преносвах и ме индуцираха и нямаше голям избор.
Дано този път е различно, ще питам и аз дали може да са по-нарядко поне.
Мина и моята ФМ, 412 грама е госпожицата, шава си много, нищо, че не я усещам...плацентата си е ниско, ама има време. Всичко изглежда ок иначе. Ще съм спокойна поне няколко седмици, надявам се Simple Smile)

# 241

Относно Майчин дом - предишното детенце родих там, момичета, длъжна съм да ви предупредя, че лично за мен беше кошмарно изживяване. Обстановка, отношение, внимание и т.н. Само това ще кажа, всеки сам си решава.

Съжалявам, че за теб този момент е бил кошмарен. Имаше ли уговорка с лекар или не? 

Имах да - същият, който ме следеше цяла бременност, платих избор на екип и прочие; проблемът не беше в израждащият екип, а в отношението, персоналът и обстановката преди и след родилна зала. Приеха ме преносваща, лежах един ден в патологична бременност, родих и след това лежах още 4 дни - пътеката е 3, но там никой не ти обяснава. Трудно се сдържам да не вляза в подробности, иначе мога да разказвам с дни.

# 242
  • София
Отиваме за креватчето днес!!! Heart Eyes
След това аз ще посетя и отворените врати в Майчин дом.

Има много небрежна картинка (не кичозна!).

Разкажи после за Майчин дом и там ли си решила да раждаш?

# 243
Здравейте,моля мамите от София да ми препоръчат добър специалист по фетална ехокардиография.Ще пътувам за един преглед в София и искам да се запиша и да видим сърчицето на бебка.
Благодаря предварително!
Аз ходих при д-р Евтимова, защото бебето беше със забавен пулс. Преглежда ме във Фемина, но знам, че преглежда и в Щерев. Прегледът продължи 1 час, беше много внимателна и старателна, и ми направи добро впечатление.

Колко пари беше прегледа,да съм подготвена все пак,ако успея да запиша час?
100 лв

# 244
  • София
Kroki_kk, ето ме след Отворените врати. Simple Smile

Хич не съм решила там, но нали бебенцето е с проблем на единия бъбрек и се подготвям за "най-лошото", което в моите очи е Майчин дом. Ако ще се нуждаем от сериозна неонатологична подкрепа, сигурно ще раждам там.

Иначе, баналните щуротии. На думи всичко звучи добре. Всичко изглежда новичко още от входа (входа на Спешното), през приемните кабинети, до предродилна и родилна зала. Апаратурата, системите за следене на бебета и родилките и т.н. изглеждат класно, но моето лично мнение си е, че "няма дим без огън" и неслучайно страшните истории от там са най-много. Най-важното - отношението- не можеш да го видиш на Отворени врати.

Имам време да посетя и други болници. Засега съм била само във Вита.

Към вече раждалите мами- как иначе може да се прегледа за разкритие? Никога не съм се замисляла.

# 245
Яренце, не смятам, че е нужно това постоянно следене на разкритието. Така или иначе ще усетиш напъни, когато дойде време. Преди това са си само контракции. Честно казано не съм се интересувала все още дали е толкова нужно, но най - кофти спомена ми е от това... Наистина контракциите не болят толкова, а самото раждане пък изобщо не е болезнено, просто е уморително от тези напъни. Аз като цяло не мога да се оплача, но пък ако има как да се пропусне това противно бъркане - бих!

# 246
Здравейте, от днес съм на Диаспорал и Тот'хема до следващата ЖК. Някоя от вас пила ли ги е?

# 247
  • София
Някоя от вас посещава ли Училището за родители, организирано от Майчин дом?

# 248
Здравейте, от днес съм на Диаспорал и Тот'хема до следващата ЖК. Някоя от вас пила ли ги е?
Аз пия Тот'хема от няколко дни.

# 249
  • Варна
              Аз пия Магнезиев диаспорал300, сашета след 12г.с.

# 250
Яренце Аз ходя с една мацка от август. Като всяка лекция има и празни приказки, но ис взимаш полезното и аз поне питам, каквото ме интересува. Ето как вървят, ако решиш, идвай с нас.

# 251
Аз също пия Диаспорал от 400мг от 21-ва г.с. досега.

# 252
  • София
Аз пия Магнезиев Диаспорал 300 от 1 месец вече

# 253
Магнезиев диаспорал по колко пиете на ден?

# 254
  • София
Яренце Аз ходя с една мацка от август. Като всяка лекция има и празни приказки, но ис взимаш полезното и аз поне питам, каквото ме интересува. Ето как вървят, ако решиш, идвай с нас.
Аз питам, защото и аз ходя Simple Smile
Днес и миналия четвъртък бях, а понеделник пропуснах, защото мнооого ме болеше главата.

Ще ме познаете по патешко жълтото яке Grinning

Общи условия

Активация на акаунт