Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина

• 29 428
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив/София
Здравейте,
Благодаря ви, че вече сте ме добавили на първа страничка. Само да добавя, че съм с термин 22.07.
Някой от вас правил ли е пренатест и кой? Знаете ли кога се пускат вторите кръвни изследвания?
Радвам се, че съм част от групичката.

Аз съм правила основния (само Даун). Доколкото знам се прави до 20та г.с., че ако има нещо, да се реагира до 22ра. Не знам дали си още в този срок. Ако имаш предпоставки, може да питаш за опция по-бърз резултат.

Кръвните аз още не съм пуснала, май са в 20та, аз съм в 21ва и утре ще пускам.

# 91
Аз съм в 21 г. с.  и във вторник пуснах изследванията на кръв и урина. Само дето нищо не разбирам на тези от урината Flushed

Май Яренце си прави Пренатест....

# 92
Кръв и урина не се ли пускат всеки месец? Поне на мен ми ги пускат така и не съм плащала досега за тях, би трябвало да се покриват по ЗК. Иначе Пренатест и аз не съм правила.

# 93
Здравейте,
Благодаря ви, че вече сте ме добавили на първа страничка. Само да добавя, че съм с термин 22.07.
Някой от вас правил ли е пренатест и кой? Знаете ли кога се пускат вторите кръвни изследвания?
Радвам се, че съм част от групичката.

Аз съм си правила Vision test за трите тризомии и аномалии в половите хромозоми. Както и Пренатест могат да се направят по всяко време,но колкото по рано,толкова по добре 😊

# 94
Аз си правих Пренатест за Даун.

# 95
  • София
Мдам, Incognito правилно е рекла. Simple Smile Аз правих втория вариант - за трите основни аномалии.

Днес бях на "Училището за родители" в Майчин дом. Беше доста интересно. Даже и за ММ. Smiley

На Бебемания и аз ще ходя, сигурно в събота сутринта.

А ето след една бърза обиколка в Lidl.

# 96
Аз кръв и урина пусках миналия месец и другата седмица на 20ти съм отново.

# 97
Здравейте, днес бях на ЖК, док. каза, че бебчо е седалищно разположен, попитах дали няма да се обърне до края, но док., че е малко вероятно.Върви 10 дни напред, аз съм 21г.с., а бебко отговаря на 22г.с.

# 98
И моя бебешок е така,но усещам тежест ниско долу в областта  на яйчниците ,ти имаш ли  някакви по-различни оплаквания ?

# 99
Не знам как е решил вашия док,че е малко вероятно да се обърне.На 8ми бях на ФМ, момата беше главищно,но доки каза,че до момента ще има да се върти още много..следящия ми казва същото.Ако имате желание за нормално раждане,не се тревожете..дано има шанс да се обърне.

# 100
И моя бебешок е така,но усещам тежест ниско долу в областта  на яйчниците ,ти имаш ли  някакви по-различни оплаквания ?

Няма болки в яйчниците, но понягога (раядко се случва), но за 15 мин. ходя 5пъти до WC.Честно казано много неща незнам, защото ми е първа бременност и от началото много се шашках кое е нормално и кое не, но ходя често на док. и кога ми казват,че всичко с бебчо е наред се успокоявам.

# 101
О, момичета, и аз съм дива и щастлива с моя кръст! Simple Smile Хапчета не дават, за седалищния нерв Волтарен, Алмирал или Алгасан е с билки повече по едно грахово зърно на тръпчинката на кръста, от там минават нервите. За плешката предполагам че е нещо сходно.

# 102
О, момичета, и аз съм дива и щастлива с моя кръст! Simple Smile Хапчета не дават, за седалищния нерв Волтарен, Алмирал или Алгасан е с билки повече по едно грахово зърно на тръпчинката на кръста, от там минават нервите. За плешката предполагам че е нещо сходно.

Да, и на мен за плешката ми казаха Allga San. Волтарена не трябвало да се ползва в напреднала бременност.
Аз се успокоявам поне, че болката е далече от беба. Иначе не знам от гела, от магнезия (че и той помагал тук уж) или от раздвижването, но при мен нещата малко по-малко се успокояват.

# 103
По това време на бременността бебчетата още много актвино се движат и въртят, така че и аз не знам как е заключил, че е малко вероятно да се завърти. Аз съм в 25та, а моето върви с повече от седмица напред, аз почти нямам корем и пак ми казват, че все още има място да си сменя свободно позицията. И наистина се върти явно, защото не го усещам да ме бута винаги на едно и също място.

# 104
Момичета, вчера ходих в лидл, взех си клин и дънки, хубава материя са, надявам се и качествени да излязат ..

Общи условия

Активация на акаунт