Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви са препоръките за витамини, минерали и хранителни добавки при заболяване на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Симптомите на заболяване на щитовидната жлеза включват лесна умора, световъртеж, шум в ушите, отслабена памет, сутрешна подпухналост, затруднено преглъщане, усещане за стягане в шията и уголемена жлеза. Други симптоми могат да включват изпотяване, сърцебиене, наддаване на тегло или загуба на тегло, болки по ставите и мускулите и други.
-
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви са препоръките за витамини, минерали и хранителни добавки при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви са препоръките за начина на живот при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какво представлява автоимунният протокол?
Аз първите пъти като взех... такова сърцебиене, зачервих бузите... имах чувството че ми боцка на върха на пръстите
Но пък ми светна и изчезна "мозъчната мъгла". Питах личната лекарка, тя ми каза, че при дефицит, такова е усещането, като се понавакса, вече няма да усещам така приема... Да, вече не усещам това след прием.

Не знам как да скрия снимката, за което се извинявам. Поставиха ми през ноември диагноза хашимото, вчера си самоназначих изследванията които ще кача. Освен ТАТ и МАТ, другото сякаш е в норма, а мисля...За останалите стойности какво мислите, уж са в долните граници вит. Д, В 12, феретин.