Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на влаковите билети до Истанбул и какви са цените на транспортните услуги в Истанбул?
Как можем да стигнем до азиатската част на Истанбул?
Къде в Истанбул мога да намеря булчински рокли и костюми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на влаковите билети до Истанбул и какви са цените на транспортните услуги в Истанбул?
Цените на влаковите билети до Истанбул варират в зависимост от вида на купето и възрастта на пътниците. За спално купе цената за възрастни е приблизително 65 лева, а за деца - около 47,50 лева. Тези цени са отиване и връщане. Цените на транспортните средства в Истанбул варират. За пътувания с обществен транспорт можете да закупите Istanbulkarte, който ви позволява да използвате автобуси, трамваи, метро и фериботи. Цените на билетите за различните видове транспорт варират, като използването на Istanbulkarte предлага отстъпки в сравнение с покупката на билети на място.
-
Как можем да стигнем до азиатската част на Истанбул?
-
Къде в Истанбул мога да намеря булчински рокли и костюми?
-
Какви са цените на автобусните билети за Истанбул?
-
Как можем да стигнем до Emaa Aquarium and Underwater Zoo в Истанбул?
На линка няма инфо за този Хотел Женева, той май вече се казва хотел Голд, поне на адреса от Трип адвайзър излиза Голд хотел,
....?
май пак ще трябва да попиташ за името на хотела, че и да поискаш линк към сайта му.
) или пък аз нещо не мога да се оправя. Ще съм много благодарна ако някой може да ми помогне. А и също се опитах на гугъл мапс да намеря спирката на EL2, но пак не се ориентирам, ако може малко помощ и за това. Благодаря предварително! 
За разписанието не мога да помогна ,че и аз толкова години не се научих как става