Любители на кучета - 90

• 25 851
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на всички празнуващи днес Simple Smile До преди 3 минути ги помнех Grinning

Ахахаха да, съгласна съм, че кучето ми е точно като мен. Или аз като нея. И двете сме претенциозни на манджа Grinning И двете предпочитаме да стоим гладни от колкото да ядем гадости хахах тя за това вече 2 дни не яде. Не й харесват гранулите. Основната разлика е, че тя яде многоооо деликатно, бавно, като някаква лейди. Колкото и да е малко парченцето, обикновено го подушва, взима го от ръката ми и ако не е с размера на бебешка хапка, го пуска на пода и си го изяжда на два пъти.

Покрай онова гонче, се запознах с други съседи с кучета. Става ми все по-приятно да засичам. Днес докато питах една жена виждала ли е Миро, се запознах и с нея. И тя води една пловдивска девойка, порода "ВлюбИх сА". Като обяснявах на други жени аз коя съм и къде живея във връзка с Миро и те "А твоята е тая в глутницата, дето все настрани стои". Такава си е. Другите се стървят, тя само звук и присъствие създава Grinning Много ми е нежна милата и точно като мене, пуска, пуска, ама духнат ли й под опашката - показва зъби. Едно бебе с големи уши, на друга съседка, я задяваше на разходката, тя му изръмжа, после се прави 10 минути че не го вижда как я ухажва, но като прекали с кавалерските изпълнения сви опашка и.. беше готова да постави левента на мястото му Simple Smile

# 136
  • София
Ако ще се страхуваш от кучето си, нещата не са ОК. Такава връзка не е полезна нито за теб, нито за кучето. Работете над нещата.
Бела не обича да се къпе изобщо. Балу и Лили седят и търпят, чак накрая може да им се чуе гласа. Докато Бела още с влизането в банята почва да се разпява. Ще я пратя да изкара някой лев като оперна певица.
Иначе на никой от тримата не му прави впечатление вали ли, дъжд, сняг, градушка... Разходката е важна.
Намерих на работа едни неща, правени преди време от един сайт... Simple Smile

# 137
От мнооогооо отдавна не съм се записавала в темата с моята Нора. Вече на 13 години и тя е рожденничка този месец Heart

# 138
  • София
На Нора пък не ѝ личат годините грам! Здрава и щастлива да е в човешката ви глутница!

# 139
  • Bарна, морето, сините вълни
Много рожденици през март, много нещо. И аз съм мартенка. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да е здрава Норчето. Много щастие да ви носи, както и вие на нея.

# 140
  • Bарна, морето, сините вълни

Просто не мога да не споделя тази снимка. Играех си с Еро, хвърлям му топчето във въздуха, а той се мята и го хваща. И отсреща малкото се хили, ама с глас. Голямо забавление ѝ е Ерко.
А какви са вашите игри на закрито с косматковците? 😊

# 141
  • Варна
ЧРД, Норче 😘

Значи, колкото и да ми вливате акъл по отношение на терасата, за сега съм категорично не. Знам за ръселче скочило от тераса и приключило с лош край. Вчера като се прибираха от вечерната разходка,влязоха в магазина да ми се обадят и докато разменим две думи Бизу скочи върху касата, шантаво кученце. 😀
По принцип любима разходка му е плажа и от няколко дни го лъжем с пръчки да влиза в морето. Днес на дъждовната разходка, за първи път не се дърпаше и си свърши всичко. Расте и хубавее, и поумнява. Мислех, че никога няма да влезе в морето, но сега съм убедена, че ще се къпем заедно това лято. В банята нямам никакъв проблем от ден първи, а със сешоара вече се престраши, само прахосмуча още го плаши, но не посяга да я хапе. Все още спорим с МП за кастрацията, той е против, иска поколение,но аз не съм сигурна, че собствениците на женската ще дадат кученцата на грижовни стопани и искам да го кастрираме. Допускам само един вариант и той е да си ги вземем всичките, но първо трябва да забогатея.😂😂

# 142
  • Варна

Просто не мога да не споделя тази снимка. Играех си с Еро, хвърлям му топчето във въздуха, а той се мята и го хваща. И отсреща малкото се хили, ама с глас. Голямо забавление ѝ е Ерко.
А какви са вашите игри на закрито с косматковците? 😊

Същата игра и при нас, втория вариант е Бизу да го играе пиян морков и третия да си играем двамата без топки и играчки, просто аз се въплъщавам на куче. 😁

# 143
  • sf
Аз играя с него така: лягам на дивана и хвърлям топка, мърдам минимално 🤣
Но хлапето рита топка в коридора, той я гони, дърпат въже и разни такива.
И мен ме е страх от терасата, ако нещо му е привлякло вниманието, скача почти до ръба на парапета, не вижда какво е отзад и като нищо ще полети.

# 144
  • Варна

Да си платя данъка. ❤

Това ми изкочи току-що, но е само за Варна.

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 17:52 от esstela

# 145
  • под тепетата
Честита да си , Бети! Здрава, палава и щастлива !
Преди да вземем Ози  се бях насочила към бретоните, но на късмет ни било унгарче  Mr. Green
Esstela, да ми падне твоя данък, че да го намачкам качественоооооо  Flutter

# 146
  • Варна
Били, той обожава да го мачкат. 😀😘

# 147
  • В светлината на слънцето
Да е жива и здрава Нора и още дълго да ви радва!

# 148
  • под тепетата
Поздравления и за Нора, макар и на патерица! От здраве да не се отърве  Laughing

# 149
  • София
Ах този бял сладкиш!
Реа, добре завърнала се:) Честит рожден ден на Нора Simple Smile
despicable да ги изпапаш тея двамата, много са готини! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт