Любители на кучета - 90

• 25 848
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • sf
Не обича да се къпе, но седи примирено, докато го къпя. После се отърква в леглото ми 🤣
Ето една стара снимка

# 121
Icelce, моята капризна дама изобщо не обича водата - дъжд, баня, все едно. Това не е нейното нещо. Когато вали излизаме на бързо само да си свърши работата, но тя стъпва бавничко и вдига смешно лапичките настрани. И бяната не я обича много - бяга, гоним се и накрая сякаш и аз съм къпана. След като я изкъпя се започва едно тичане в апартамента от стая в стая. Полудява. Не мога да я хвана да я изсуша..

Ето така сме, свити в единия край на банята, щом се приближа и бяга. Тази снимка сигурно е от преди 3 години,  един единствен път успях да я снимам в банята Grinning

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 14:02 от _Khaleesi_

# 122
Blue HeartGift HeartЧестит рожден ден на всички пухкави душички!

# 123
А Рекс изобщо не пробира, дъжд, като из ведро, сняг, разходка да има. Снощи такъв дъжд ни валя на вечерната разходка, дори я намалих на 50 мин, иначе час, час и нещо хайманосваме, все едно, беше мокър, като мишка. И сешоарът не ми свърши работа. Тая сутрин му сложих един лидълски дъждобран, ама той му закрива половината гръб, ХL размер, но му е малък. Пак по-добре беше, поне не целият му гръб беше подгизнал. Simple Smile Къпането го изтърпява, стои мирен, не ми пречи.Ама те, ушатковците, са като хората, едни обичат студ, други топло, трети мокро......Аз, например, обожавам да се разхождам в дъжд и при снеговалеж, хубаво ми е. Жегите не понасям, Рекс също, та сме се натъманили за разходките. А и при лошо време са ни най-спокойните разходки, ни двукраки, ни четирикраки срещаме. Peace

# 124
  • Bарна, морето, сините вълни
labrex, много си права, че са като хората. Всеки с вкуса си. И като чета всеки път как говориш за Рекс, колко е миличък и добричък, просто съм сигурна, че и ти си такава. Те приличат на стопаните си.
Аз например съм много поспалива, Ерос е същия. Знае, че вкъщи на обяд се спи, търкулва се и си заспива. Сутринта ми стана много мило, прибират се от разходка и той се сгуши до мен в леглото мокричък, мирищеш на мокра кокошка.
Не е фен на къпането в банята, гледа ме виновно и страхливо. Но обича да се къпе навън, в локви, дерета, блата...
Иначе като вали - пиш, ак и вкъщи, подскача като някоя госпожица. Grinning

# 125
Ехааа, despicable, носът ми стигна тавана! newsm44 Ми, таквази съм пък, една миличка и добричка. Mr. Green.........на ММ няма да показвам какво си написала!  Joy Или пък, да взема да му го покажа май? newsm78
Но Рексунко на 1000% ми е миличък и добричък, безкрайно много! Иначе и той така, види ли ме, че залягам, се е гътнал на дюшечето и не ме тормози. Peace

# 126
На Денис му дай сняг и хубаво време, на дъжд не се радва особено, обаче банята... Банята я чува целия блок, ще каже човек, че го колим вътре.
Денис някои черти от мен ги е взел, други - от ММ. Има си и свои.

# 127
Скрит текст:
На Денис му дай сняг и хубаво време, на дъжд не се радва особено, обаче банята... Банята я чува целия блок, ще каже човек, че го колим вътре.
Денис някои черти от мен ги е взел, други - от ММ. Има си и свои.

Ами така е, с каквито се събереш, такъв ставаш! Simple Smile На кого да прилича Денис, на комшиите? Peace
Аз пък имам съсед, който се сърди, като го нарекат татко на кучето, ходи и мърмори, както го разхожда, пък аз си умирам от смях. Joy

# 128
  • о`майна лунна нощ е
labrex, ... И като чета всеки път как говориш за Рекс, колко е миличък и добричък, просто съм сигурна, че и ти си такава. Те приличат на стопаните си.

А като четеш мен - с ник ТуиГ, с шарен кокер на име Швепс и как се надпиваме с кърлежите у дома, съм сигурна, че  в очите на непознаните сме сем. Хахо. Joy

ЧРД и от мен за рожденика днес!

Колкото до другата тема с ръмжането - само по време на игра с дърпане на пръчка или играчка. Ръмжане с цел да доминира, у нас не се допуска.

# 129
А как се сушите след баня? Сешоара е много страшен при нас. 😕

# 130
  • Bарна, морето, сините вълни
Ооо, друг път съм казвала. Трите най-мразени уреда вкъщи са сешоара, епилатора и прахосмукачката. Попиваме с кърпа, после се тръска и паркира дупето до печката.
ТуиГ, семейство веселяци бих казала. Heart Винаги ми е много забвно да чета за приключенията Швепсови.

# 131
Оооо, прахосмукачката! Joy Това е враг номер едно в нас! Дебне се, ръмжи се, атакува се и ожесточено се хапе. Laughing Много ми е трудно като чистя, всеки път като захапе и спирам, че ме е страх да не избия някой зъб без да искам..

# 132
Oще от малък го суша. Мрази къпането и водата, все трепери по време и след душ, но стане ли време за сушене- сам идва. Обожава го, дори, когато аз се суша, той идва и сяда до мен, иска и той Simple Smile
Предполагам, че е както свикне от бебе. Има неща, които не им харесват, но важното е да не протестират и да не упорстват, а да се примиряват. Аз поне така съм го учила. Няма искам- не искам Imp

И моя го е страх от прахосмукачката. Обаче обича мопа, играе си с него.

# 133
Мъж ми я държи, аз я суша. Без него не бих успяла да се справя. Мрази сешоара. Лятото я оставям така, ляга на терасата до мен ( там имаме диванчета с масичка ) и си се суши на слънчице.

# 134
Нашия три и половина месечен звяр, за сега го контролираме. Не проси като ядем, спи...защото не му даваме. За къпането като че ли му харесва. Не се качва по дивани и тнт, но и по принцип ако е на тях то го вдигаме и е в някой от нас, не му даваме сам дори да се повдигне на дивана....таза сега сме ок. ММ е против да влиза в спалнята, та стига само до прага и се спира (иначе кк ми се иска да се гушкаме в леглото....) След като ми изръмжа за кокал се поскарахме и от тогава се е пробвал на децата и малко си ме е страх и като се скарам. Давам и пробвам да взема, но със страх...а знам че усещат и някак се боря със себе си... Обаче като му дам в двора яде със съседската котка и това ми дава някакви надежди....

Общи условия

Активация на акаунт