Любители на кучета - 90

• 25 602
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Добре дошъл на Чарли Померански! bouquet Плюшена играчка, ама как сУриозно гледа! Simple Smile

А красавецът на Епона хич не ми предизвиква мераци за мачкане! Сериозен мъж е той, падам си по такива! Simple Smile Hug

Спящите снимки и едно елегантно показано краче са направо размазващи! Heart Eyes bouquet

Като се прибрах днес, първо прехвърчах по снимките, сигурна бях, че има, а сега по нощите четох. Рекс също е определян като питбул, ротвайлер, канадски вълк. В началото обяснявах, после ми писна и квот кажат, съгласявах се. Simple Smile

И днешен Рексун, пътувахме, та пак се отбихме в парка. Трудно го хващам в профил и анфас, затуй пък в дупас най-много кадри има! Joy

# 661
  • София
Добре дошъл на Чарли! ПуФкаво сладко бебе! Simple Smile

Ама как е приятно да седнеш с кафето, след храненето на всички добитъци и да погледаш разкошни снимки!

# 662
  • София
Благодаря за посрещането. Вярно, че е като плюшена играчка. То е и толкова голям в момента, но е и много игрив. И за мое съжаление малко ранобуден Joy. Ама така ще е. Днес в 6.20 откри деня. 😂

# 663
Добре дошъл на Чарли, браво на Макс, Рексун е страхотен. Хахха Линк е под прикритие, с няколко превъплащения.
Нощеска малкото чудовище ме изнерви - два пъти - а напред, а назад. Мамо искам при тебе, мамо не искам при тебе. Rolling Eyes Накрая се събудихме ей така

# 664
  • София
Добре дошъл на Чарли, страхотен пухчо е! Heart Eyes

Членувам в групата на мама Еми и Хриси от доста време. Прочела съм почти всички файлове и ми бяха доста полезни. Мислех си, че ще е невъзможно да изградим ритуал на хранене, но Харли много бързо се научи. Сега яде само по команда, а не се хвърля като подивял върху храната.

# 665
  • София
Добре дошъл на Чарли, страхотен пухчо е! Heart Eyes

Членувам в групата на мама Еми и Хриси от доста време. Прочела съм почти всички файлове и ми бяха доста полезни. Мислех си, че ще е невъзможно да изградим ритуал на хранене, но Харли много бързо се научи. Сега яде само по команда, а не се хвърля като подивял върху храната.
Тонка, тази група само за имащите ФБ ли е?

# 666
  • София
Фейсбук група е, да.
Няма как без ФБ да членуваш там Simple Smile

# 667
  • София
Фейсбук група е, да.
Няма как без ФБ да членуваш там Simple Smile
Много благодаря за бързия отговор. И аз така си помислих, но тайничко се надявах да не е така. Просто защото нямам ФБ , а и не ме влече нещо. Нищо де. Grinning
Пожелаваме ви успешен ден с Чарлиту! Heart

# 668
  • под тепетата
Добро утро и добре дошли на Чарли и Галски! И аз нямам фейс, но нещо и мерак за него.
 Май баните зачестиха при всички със стопляне на времето  Laughing
 Ние си имаме нова комшийка - питбулка ( ама истинска  Joy ) Мира на 3 месеца. Много любвеобилна мадама и подозирам, че големи дружки ще станат с Ози.
Още една дупара след тази на батю Рекс и клончето, което си е харесал.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 08:10 от bilqna_69

# 669
# 670
За ранното будене, само да споделя, първия месец беше страшно , скимтене, ставане през ноща да го изкарвам Дьура/Гюро по няколко пъти, през деня постоянно дебнене. ММ става в 5ч за работа и за тези три месеца дали го е пускал два-три пъти. Започна да пишка или да се изпуска в клетката, но от както напълни три месеца и това не прави, дори спи в нея докато ММ се оправя. Аз ставам в 6:30, отварям му и дори не тича да излиза, а се прозява, протяга, да ми се порадва...а преди това се използваше пред входната врата...
Та вече месец не е имало гафове, научи си се да слиза в двора. Ако истичам до магазина, а той спи на килима , просто тръгвам. Ако имам повече работа при добро време го затварям в клетката, при хубаво остава в двора .... Сега си доспива, че ноща не му е стигнала.

ПП: ние сме Голдън ретривър....и разочарованието в очите, когато кажа, че не е някаква порода... Порода ЛЮБОВ!

# 671
  • Bарна, морето, сините вълни
Добре дошъл, Чарли, страхотен малък пух. Heart
Много готини мутри и дупари видях.
Сега Ерос и мъжът ми нали спят заедно в кухнята и ставам в 1 часа да пия вода, лягам и чувам по едно време мъжо мърмори. Сутринта го питах какво е станало, а той каза, че Ерос е легнал до него и се е изпикал. Много странно...чудех се каква ли е причината. Изкарван е за последно вършене на нужди, както всеки друг ден. Освен да е настинал, ама чак пък в леглото.

# 672
  • Варна
И Бизу го е правил и все на МП. Отмъщение?😁

# 673
  • Bарна, морето, сините вълни
Друг път го е правил за отмъщение, но сега няма за какво. Не са имали дразни тези дни. Grinning

# 674
  • Варна
Може да си го връща за нещо старо. 😁
Понякога се питам, възможно ли е да имат толкова акъл? Хитреци са големи. 😁

Общи условия

Активация на акаунт