Любители на кучета - 90

• 25 599
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
"Хайде, бе шефе, няма ли да ме почерпиш най-после? На челна стойка ли да ти застана, че да ми обърнеш внимание?" Joy

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 10:43 от pip4i

# 676
Момичета, при кучетата го няма момента "отмъщение". Щом е легнал и се е изпуснал, може да е настинал, никое куче не пикае с умисъл там, където спи.

# 677
Мисля, че Ерос се е изпуснал без да иска. За отмъщение точно, не вярвам, но ми се струва, че понякога го правят, за да привлекат внимание. В случая с Еро не, но Роузи го е правила демонстративно, на дивана, като специално се качва с тази цел. Допреди това е била на земята.

# 678
  • Cobrs
Здравейте, ние вече сме стопани на две кучета - мама Анджи, която е бишон и дъщеря й Чарли. Чарли е на 3 месеца и половина и от 10-Тина дни я разхождаме навън. Нищо не иска да свърши бебока на разходка, всички физиологични нужди си ги върши вкъщи на пеленка. Чудя се дали е добра идея да ги разхождам заедно. Анджи много бърза на разходка, върши каквото върши и тича напред. А Чарли е по-бавничка и темпото като че ли й е бързо. Разхождам ги вързани заедно. Какво мислите?

# 679
  • Bарна, морето, сините вълни
Хей, Maggrat, отдавна виждам, че харесваш снимки, но не се включваш.
Покажи ни ги муцунките. 😊

# 680
  • Cobrs
Веднага се включвам с една смешна снимка!

# 681
  • София
Маграт, бих ги водила на отделни поводи засега. Малката сама ще си покаже можеш да започнеш да ги разхождаш на един повод. Определено темпото на мама й е бързо сега - тя тепърва опознава света навън.

# 682
  • София
Мисля, че Ерос се е изпуснал без да иска. За отмъщение точно, не вярвам, но ми се струва, че понякога го правят, за да привлекат внимание. В случая с Еро не, но Роузи го е правила демонстративно, на дивана, като специално се качва с тази цел. Допреди това е била на земята.
Наистина при кучетата го няма момента "прави го нарочно".Може би Ерос е настинал,не е могъл да издържи ,ако е заспал дълбоко.Пипчи не позволявай на Роузи да се качва на дивана без ваше позволение.Това става на по-късен етап,когато вече общото послушание е постигнато .
Maggrat,много сладки пухкави топки.

# 683
Здравейте, преди време имахме кученце, но почина и сега се реших да взема ново (въпреки, че мъката, когато си отиде е трудна за преодоляване).
Искам малка, не твърде активна порода, да не лае много.
Идеи?
Засега разсъждавам за варианти като: померан(но ми се вижда доста скъпа тази порода), кавалер кинг чарлз шпаньол, малтийска болонка.
Ще се радвам да ме насочите и да дадете идеи.

# 684
  • София
Хм, от тези породи всичките са лаещи. Моето лае много рядко, но на никой не бих препоръчала породата. Joy
Гледали сме болонки и си имам афинитет към тях. Нашите бяха френски.

# 685
За малка порода, не твърде активна и да не лае много препоръчвам мопс. Не, защото аз имам Grinning
Като цяло мопсовете, френчитата и английчетата са ми слабост, обаче ... имам наблюдения само за мопс.
Нашата принцеса беше по - непослушна само първата годинка ( нормално, все пак тогава беше още бебе ) след това стана по - обрана. За лаенето - по едно време мислех, че моето е повредено нещо, не лаеше изобщо Joy
А след третата годинка ( горе - долу ) започна да спи по цял ден. Става само да хапне, сутрин бърза разходка и се мушва отново в легълцето да спинка. Вечер се разхожда по повече време, но след това отново си спинка.

# 686
  • София
Те малките породи май всичките са лаещи. Поне тези, които съм срещала, са така, вярвам, че има и изключения.
Много харесвам дакелите аз Simple Smile Едни такива дългички, късокрачковци, страхотни сладури са ми. Не им знам активността каква е.

# 687
  • София
Френски булдог в никакъв случай при това описание.
Изключително активни са, моето говедо е и доста гръмогласно. Във входа не минава никой пред вратата ни, който да не е налаян едно хубаво. Навън също си подлайва, когато някое друго четириного не ѝ обръща внимание.
Общо взето, намерих си майстора чудесно.

# 688
  • София
Аз препоръчвам цвергшнауцер. Не пускат косми, средно активни са, лаят рядко, лесни са за обучение. Само хубави работи мога да кажа за породата.

# 689
Благодаря на всички за мненията.
Ще помисля за Мопс, само че те хъркат ли нощем или това са само слухове?
И тази порода - цвергшнауцер - за пръв път я чувам.
Джуджанка, къде мога да я намеря?

Общи условия

Активация на акаунт