Любители на кучета - 90

• 25 855
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро,
хахаха имам бойна задача, за цялата група - не може само моето да си няма рожден ден Flushed Хайде бързо, група кръсници и орисници да се явят на хоризонта с предложения Wink
Помня, че когато я взех беше сезона на пролетните държдове Grinning Вързах я на двора със синджир и имаше къщичка, тя се свря умряла от страх под някакви храсти. Бях обещала на милата си майчица, че "тя ще живее само на двора", разбира се, седмица-две след като мама се прибра от село първата й фраза беше "това куче спи в леглото ти". Та така де, от кучето ще живее само на двора, през "защо подяволите си й дала това одеало", до "тя е толкова благодатно за гледане същество" и "О, Джинка, моето момиче" Grinning
Та, за рожденият й ден, понеже е намерена, не се знае нито кога е родена, нито на колко години е, но тази пролет, ще станат две от както е при мен, та приемам, че е на около 5 Simple Smile
Все си мисля нещо за юни месец - харесват ми 7ми, 3ти, 15 ти Simple Smile))

# 151
  • София
Довечера ще ви снимам как се разхожда Бека из вкъщи. Сутринта уж се облича дребния, а по едно време Бека пристига с бял потник облечена. Направи едно дефиле, след малко идва с чорап на муцуната. Просто веселбата е на макс.

Дух, аз съм за 7.06 или 13-ти! 😂

# 152
  • о`майна лунна нощ е
Дух, а кой месец я взе? Кога беше вашият "намерен ден"? В кокерската група във фейса празнуват намерен ден, когато не знаят рождената дата.

# 153
Хайде и това да питам...вчера го хвалих, хвалих, а сега да кажа с кое не мога да се справя...
Сещам се за две неща
1. Имам две саксии с авокадо, почти всеки ден къса по лист...
2. Имаме две врати...една лесно отваряща се, външна, около метър коридорче вкоето е стелаж с обувки и една пвц. Та ако е оставен сам в двора отваря първата и разхвърля обувките. Не ги яде, за сега ама ги сваля всички.
Как да го отуча?

# 154
Дух, а кой месец я взе? Кога беше вашият "намерен ден"? В кокерската група във фейса празнуват намерен ден, когато не знаят рождената дата.
Ами помня ли, то настана такъв хаос и паника с болестта й, че мислех само да оживее. Ще питам ММ, той тогава имаше състезание, взехме след състезанието и наследващия ден я закарахме на лекар. Ако успея да засека състезанието, ще видя и датата, в която я докарах в София.

Джуджи и на мен 13 ти добре ми звучи Grinning

# 155
  • София
Аз гласувам за 07.06 за Джина - съвпада с моя рожден ден Simple Smile

# 156
Хайде и това да питам...вчера го хвалих, хвалих, а сега да кажа с кое не мога да се справя...
Сещам се за две неща
1. Имам две саксии с авокадо, почти всеки ден къса по лист...
2. Имаме две врати...една лесно отваряща се, външна, около метър коридорче вкоето е стелаж с обувки и една пвц. Та ако е оставен сам в двора отваря първата и разхвърля обувките. Не ги яде, за сега ама ги сваля всички.
Как да го отуча?
Саксиите на високо и оправете вратата, най-най-най-лесният вариант.
От тук натам може и други съвети да дават момичетата, но това би ти гарантирало разрешаване на проблемите веднага Simple Smile На спалнята обърнахме бравата наобратно, за да не я отваря, иначе ми избухват възглавниците.

# 157
Честит рожден ден и на Норчето.
Духче, харесва ми 15.06, до 7-ми клас тогава завършвахме училище и ми е любима дата.

Ама какви намерени дни? Рожден ден е! Тогава са се родили, в смисъла на животът им се е променил и са станали  обгрижени, разглезени четирикраки бебета. Точка.

# 158
  • о`майна лунна нощ е
Seerose, винаги съм го приемала в най-милата му форма - че две сърца са се намерили. Heart

А за деня - Джина си е първото дете на Дух. В тази връзка и предвид по детски щурия й характер, предлагам 01.06 деня на детето. Няма значение, че не е точната дата. Така няма да се забравя покрай еуфорията в този ден.

# 159
  • София
Вижте какво ме подсети Фейсбук Simple Smile

А за РД на Джина - подкрепям ТуиГ и Seerose Simple Smile

# 160
  • sf
Аз гласувам за 13ти.
И да ви разкажа нещо смешно. Чакам хлапето пред кварталния магазин. От него излиза един симпатичен младеж, който издава звук, имитиращ целувка и казва "ей,сладурче". Аз инстиктивно се усмихвам,пърхайки с  мигли и в същия момент осъзнавам, че той говори на Нейо. 🤣🤣🤣

# 161
  • Варна
Дух,виж в паспорта, няма ли дата, иначе и мен ме кефи 1.06.

# 162
Seerose, винаги съм го приемала в най-милата му форма - че две сърца са се намерили. Heart

А за деня - Джина си е първото дете на Дух. В тази връзка и предвид по детски щурия й характер, предлагам 01.06 деня на детето. Няма значение, че не е точната дата. Така няма да се забравя покрай еуфорията в този ден.

И аз така, си мисля, че се намират две сърца! Не знам дали съм разказвала/ама де не ми се смеете, еййй! Embarassed), ама що сълзи пролях на компата, докато търсех Рекс с една мисъл:"не може да няма някъде кученце за мен, ако не се е родило моето, ще се роди, има, има някъде една душица, която е за мен". Просто тогава цените бяха много високи, можех да дам парите, но имаше безработни вкъщи и някак не ставаше да го направя. И, ето, намери ми се душицата, и цената ми намалиха хората, написаха ми че, са сигурни, че ще обичам Рекс и ще го гледам добре, и бях цъфнала първа на 45-ия му ден да си го взема от всичките 10 предварително капарирани кученца с огромния страх да не вземат да ми откажат. Joy Че и с хора хубави се запознах покрай него. Та така, и на мен 1-ви ми харесва, но Дух, който и ден да избереш, все едно, празник ще ви бъде! Peace

# 163
И аз съм за 1-ви. Той си е твоето четирикрако детенце.
labrex, историята ти е много подобна на нашата. Цяло лято търсех кученце от тази порода, защото бях видяла в центъра на града, където живеех тогава едно мъжко и се влюбих в него.
Обаче родителите ми не искаха да ми дадат парите, казаха щом искам да си ги изкарам сама. Аз плача, тръшкам се, искам го. Мъж ми ( тогава все още бяхме гаджета ) каза, че не може да ме гледа повече така и решил да ми направи подарък, защото скоро имах рд.  Намерих я принцесата ни, звъня на хората и те също ми намалиха от цената. Казаха, че усещат, че сме отговорни млади хора и ще се грижим добре за нея.
Хванахме влака с мъж ми, брат му, майка му - цялата рода се изсипахме  Joy
Стоя на гарата, но хората закъсняват с 10 минути - ЦЕЛИ 10 минути, а аз вече рева с глас, викам няма да дойдат, какво ще прява сега, как ще живея без нея Grinning Grinning
Е, появиха се хората, взех я, а тя мъничкаа, побираше се в ръцете на мъж ми, беше местрах да не я смачка. От тогава сме навсякъде тримата заедно! Не я оставяме за повече от 2-3 часа сама. И винаги казвам, че тя е нашето четирикрако детенце. Вече искам да видя как ще реагира на бебето, защото няма да я оставим за нищо на света. Колкото и да ми казват, че щом ще имаме бебе трябва да я махнем...

# 164
Няма "трябва" в тая игра, решава този, чието са бебето и животниката, другите може да им кажеш.. бе сещаш се какво може да им кажеш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт