Любители на кучета - 90

• 25 867
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
  • Bарна, морето, сините вълни
Какви дребосъченца, събират се в две шепи, много са сладки. Heart
Кайра бая е издължила врата, като порасне ще е доста всяваща респект. Мнооого отдавна по улиците не съм виждала да разхождат доберман или ротвайлер.

Какво си похапваш и не си ме почерпила?

# 181
  • On the sea
Ерос е голям сладууур. Дребосъците също 😍.
И аз изобщо не съм виждала у наше село, дори си мисля, че Ротвайлер на живо не съм виждала, само по снимки и клипчета.
Всички ми казват, че Кайра е доста пораснала, а на мен все ми е една такава дребна на фона на другият 40 килограмов дундьо. Иначе за разлика от преди вече никой не смее да влезе в къщи без да звънне, страшна злоба стана всъщност нашата лигла.

# 182
  • София
Пък ние имаме из квартала по няколко и от двата вида. С ротвайлерите сиграем, ама с доберманите не, от един я е страх, а друг се кани да яде.

# 183
  • sf
И при нас има доберманка и ротвайлерка. С първата играе, ама сякаш винаги е някак под напрежение и е много кратко. А с ротвайлерката може с часове да подскача, обикновено се опитва да й хване ушите, а тя не го отразява хич 🤣

# 184
  • София

Имаме една разгонена Памела в комплекса и нашинкия страда по нея.. По колко време са разгонени женските? Мислех, че седмица ама мина много повече.
Разгонването на женските кучета трае един месец обикновено. Но сега започва "сезонът" на разгонванията и общо взето ще има постоянно по някое разгонено женско куче.

velvet, защо не кастрирате и двамата? Единият е болен (нали имаше проблеми с лапите, или бъркам вече?), а женската на всяко разгонване ще е посрещана от тълпа ухажори.

# 185
  • под тепетата
Котеее, нещо напоследък не си показвала бишкотките. Моляяяя, моля, моля  Flutter

# 186
Мнооого отдавна по улиците не съм виждала да разхождат доберман или ротвайлер.

Ела ми на гости, имаме си ротвайлер в съседния блок.

# 187
  • София
Веднага пускам Simple Smile Първи срещи със света!
Скрит текст:

# 188
Леле, колко са пораснали!

# 189
Колко са пораснали...
А снимката с дърпането е като Дискавъри, вълци с месо

# 190
  • Bарна, морето, сините вълни
Все по-красиви стават. И растат като гъбки милите. Бих заровила пръсти в пухкавата козина.

# 191
Коте не знаех за дребосите. Много са сладурски. Слушкат ли?

# 192
  • под тепетата
Коте,  Heart Eyes  Леле, че са пъргави , пораснали , красиви, щурави...Супер е, че имат голям двор - за прекопаване  Joy

# 193
  • София
Реа, не са при мен, но оплаквания няма засега Simple Smile Ама то девойчето е свикнало, има не знам и аз колко кучета, все хъсоци, та... Simple Smile
Много са пораснали наистина, така ми се иска да си взема поне едно и да си го гушкам, гушкам, ама... Там им е по-добре.

# 194
  • On the sea
Много са сладки бишкотите, представям си каква забава пада с тях 😂.
Коте не бъркаш, Роки е с двустранна дисплазия и просто е абсурдно да има поколение. Кайра пък ми се вижда все още много дребна, не знам дали няма да и се отрази на растежа. Ухажори няма понеже вече се разхождаме само из улиците или в гората, всички странят от нас на площадката вярващи в историята, че им пониква кост 😂.  Ще мислим още малко и трябва да се действа.
Снощи и облякохме нощница да и е топло, че има навика да се отвива 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт