Любители на кучета - 90

• 25 881
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
  • Fort Worth, TX
Пак ви бях изпуснала.Да видя днес моя как ще се е справил.Вчера за сефте му беше да седи над 9часа сам.Стискал милия .Като го изкарах за 5мин пишка 2пъти.Дано всичко е ок днес.

# 226
  • София
Леле, човек да не си вземе един ден отпуск - отварям темата - 52 нови отговора. Обаче пък колко разкошни муцуни накуп видях, супер, а тирамисуто е много, много сладко Smile Как растат като гъби тия кутрета и вече на вълчета заприличали!

# 227
  • София
Да ви покажа как гледаме филм с Гнидата ♥

Сиви, Макарон го помня аз. Помня и как все отварях темата, за да видя дали си го намерила, след като го блъсна колата.
Красавец е!

# 228
  • Bарна, морето, сините вълни
Аха, гледате. Май филмът гледа вас. Grinning

# 229
Понеже стана дума за бебета и кучета, не можах да се сдържа, две снимки от темата: Покажи ми красота. Е, как да е равнодушен човек......

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 13:17 от labrex

# 230
# 231
Цяла зима Нора е така:

И така:

# 232
Не застава мирен този дивак, за да ви го покажа

# 233
Не застава мирен този дивак, за да ви го покажа
Скрит текст:

Дух, верно са големи дивачета-диваненца, ама пък толкова са сладки, а и умнички! Heart Eyes
А Нора е.....като едната брошчица, такава миличка миниатюрка! Heart Eyes bouquet

donsita, не мога никога да докарам такава поза на Рекс, види ли ме с апарата, веднага забива глава в земята или някъде настрани я обръща, та все не мога хубавата му муцунка да снимам. Затова пък дупето го имам на хиляди снимки! Joy bouquet
The Joykiller, май верно филмът ви гледа! Heart Eyes Simple Smile bouquet
джуджанка, штъ докладвам на защитниците, да знайш, на тая хубавица коза ще ѝ викаш! bouquet

# 234
  • sf
Команда "седни" и наградка в едната ръка, това работи при нас 🤣

# 235
  • Стара Загора
Дебеланите ми Hug

# 236
  • София
Ама как са се вързали на фльонга, кеф Simple Smile

Оскар е с избирателно отношение към котките - с двата котарака си играе, мие ги, закача ги, обаче види ли Глезла се побърква от яд. Ама тя си е виновна - като беше малък няколко пъти го одра злобно по задника и той помни. Затова живеят разделени - един в предния и един в задния двор.

# 237
  • София
Лабрекс, докладвай ме! Ще ги заведа на разходка с нея да видят как подскача тичайки. Съща коза, а и брада има 😂😂😂 да не казвам, че яде и хартия.

Биляна, ако ѝ сложа препаска на окото мисля, че ще получа прегризване на сънна артерия Joy И без това си мисли, че ми позволява повече от колкото може да изтърпи. Като ме види с гребените получава позиви да стане бездомниче веднага.

Днес още не са я пременили, но сутринта ме изненада. На разходката един огромен бял скитник ѝ се наточи да я обича, а козата се надупи и отмести опашка в очакване. Явно сега е пика и ще бъде на каишка до края на месеца.

Айде сега да кажете как може всяко куче и коте в тази тема да ми харесва по различен начин? Седя, гледам и цъкам с език като баба Heart

# 238
  • Bарна, морето, сините вълни
Искам да попитам има ли някоя от вас татуировка, свързана с кучето ѝ?
Много го обичам Ерос и искам да имам татуировка, която да е винаги там някъде по тялото ми.
Аз все нещичко ще измисля, но някак си не искам да е просто надпис с името му или лапичка... А татуистът не знам дали ще е съгласен да рисува по снимка, там няма право на грешки.
Имах познат, който си беше татуирал муцката на едното си хъски и беше много сполучливо, а на другото беше написал името.
Та просто ми е интересно да споделите, аако има други откачени-закачени като мен. Grinning

# 239
despicable, аз съм решила след като родя да си татуирам ето тази. Не е моето мопсче, но е страшно сладко и ще е посветена на моята Кари.

Общи условия

Активация на акаунт