Любители на кучета - 90

• 25 610
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Е не, кръстоска питбул с крокодил ми е любимото.
Досега предположенията за Денис се въртят все около питбул (блииизо), стаф (полу-вярно) и веднъж един дядо ме попита дали е... ирландски сетер. И ми обясни, че той на границата е работил с ИСТИНСКИ кучета. Явно моето е някакво менте.

# 631
  • On the sea
Хибискус още не е кастрирана, при нас се случи около 4, 5 пъти, снощи отново я забелязах, че се изпуска и постелих една непромокаема пелена мой набор 😂, тази сутрин имаше по - малко петно. Тези дни като имаме път ще я заведем на вет.

# 632
  • София
velvet*, цистит, настинка?

# 633
Днес трябва да го водя магарето на лекар. Душицата от една седмица е със слузесто разстройство и е време вече да го прегледат, че много се проточи. Сутрин тръгва с нормално изхождане, но към края го пльосва едно такова лигаво и течно. Вечерта положението в повечето случаи е изцяло течно. Пасе трева яко, като неразположението вероятно е от житото в полето, което видях наскоро че пръскаха с нещо течно. И по повод посещението на ветеринар сега е изкъпан, че беше толкова мръсен от полета, село и канали с вода, че ме хвана срам сутринта да го заведа така. А пък на врата от долу имаше нещо набодено и станало на топче, та цялата му шия беше в ихтиол. Абе мизерна работа отвсякъде. 😂 Сега е къпан и спи на дивана докато изсъхне хубаво:

# 634
  • On the sea
Между другото вчера я чух да киха, възможно е да е настинка значи.

# 635
Много джиджан халат или кърпа си има. Joy
За Ерос ползваме халат с розово и бяло. Grinning
Кърпа. Бях си я купила за мене си, но след КАКМОЖАДАДАДЕШНАКУЧЕТООДЕАЛОТООТБАБАТИ!!!!! й подарих кърпата Joy

# 636
  • о`майна лунна нощ е
Аз само за бързо ще се включа, че то ... опитам се да изчезна за два дена, а не става - ето, че са ни хванали, че хайманосваме из града. Не стига, че се натрупали 78 нови отговора, ами и сериозни въпроси се задават, но ще чета внимателно и ще отговарям после. 3-4 големи спешни неща за изписване, + брутално главоболие от събота, ми разказват играта.
Обещам да се включа малко по-адекватно утре най-късно като наваксам с документите.
Добре дошли на всички и особено на кокерчето. Швепса тамън на 2 м. и половина го взехме и първите три месеца у дома преминаха в акане, пикане и бърсане. Иху.

# 637

Айде една жълтоцветна снимка и от нас! Ей, голям кеф ми е това протелно време, топло без да е жега, цветя, зеленина.

Направихме си една дълга разходка днес и бях много доволна от магарето. Тренирахме “на ред”, “не там”, “чакай” и т.н. и много слушкаше.
А смешната част е с предистория от снощи. Тъкмо съм му измила лапите и е влязал от двора вътре и го питам: “Май то е време за баня вече, а?” А нашият наведе глава и си скри очите с лапа. Паднахме да се кикотим. Е да, но днес банята не му се размина. Че влезе в реката до ушите, а малко по-късно, преди да е изсъхнал естествено, така хубаво се овъргаля в един пясък, като кон направо, и да не ви казвам на какво кално нещо се беше направил... Та снимката по-горе е след банята вече.

# 638
  • София
Ооооо, разкошен Линк, къпан, пуФкаФ и сериозен! Simple Smile

# 639
Епона, ма не изглежда хич такъв какъвто го описваш Joy изглежда душичка, възпитан, интелигентен, сериозен и мързеланко. Hug

# 640
  • Bарна, морето, сините вълни
Как да не влезе в реката, той също се радва на прекрасното време. Ама много сериозен, да вкара една усмивка. Heart

# 641
Красоти не земни са тези муцунки с умни очички Blush Не веднъж съм писала, че вие сте като терапия, моментално ми оправяте настроението само като влезна в темата!

# 642
Как да не влезе в реката, той също се радва на прекрасното време. Ама много сериозен, да вкара една усмивка. Heart
А, той редовно си влиза по реки и езера. Това му е любимо (за разлика от банята в къщи)! Даже специално ходим, за да може да се накефи. И няма зиме, няма лете!
Сега обаче с този пясък, ей така се направи на прасе.
Една баба даже ни пита някаква специална порода ли е или с някакво специално мазило го мажем...

Епона, ма не изглежда хич такъв какъвто го описваш Joy изглежда душичка, възпитан, интелигентен, сериозен и мързеланко. Hug
Е да, де. Точно такъв си е!

despicable,

# 643
  • Bарна, морето, сините вълни
100 карата. Хехехе

# 644
  • София
И той е кръстоска с крокодил сигурно Simple Smile Я какви хубави бели зъбки е извадил Simple Smile
Да споделя - в мобилното приложение на ДМ има отстъпка за животинските неща с марката на ДМ - dien besten или нещо такова. В Лидл също ще има намаление на животинските неща от четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт